- Konu Sahibi tourmaline
-
biz aynı sınıftayız cnm üni de. 1 yıl öncesine kadar hiç tanımadığım biriydi. birden ilgilenmeye başladı. özel bi gecede beni dansa filan kaldırdı tabi bn şaşırdım çünkü arkadaşım bile deil yani hiç konuşmuşluğum yoktu. oturduk arkadaşları imalar filan yapıo. bu da bana bakıo gülüo falan. bn tabi anlamazlığa vurdum ama heralde hoşlanıo, teklif edicek dedim. ama sonra teklif gelmedi.öyle uzaktan uzağa bakıo klasik işte arada konuşuoruz filan. bilmiorum belki ben yanlış anlıorum ama yani normal bakmıo sanki kadınlar anlar ya bi ilgisi olduğundan eminim uzaktan görünce bakıo süzüo baştan aşağı. ama yakından konuşurken bnle fazla göz teması kuramıo. bilmiorum cnm sen ne diosun bnm duruma
canım bizim durumu ben çözebilmiş değilim.desem ki benle öyle gönül eğlendiriyo,öyle bi durum söz konusu değil...sürekli o plan yapar bi yerlere gideriz.kendisi için önemli bi günde özellikle bulunmamı arkadaşlarıyla tanışmamı istedi. benim yaşadığım yeri ben olduğum için sevdiğini,mutlu olmayı hak ettiğimi söyledi.e bunları yaşayınca haliyle tamam hoşlanıyo benden diyorum ama bunların hepsini ayrı ayrı küçük adımlar halinde yapıyo.yapıyo sonra bekliyo bi süre,amacı ne anlamadım. yani ben de ters cevap vermiyorum aynı şekilde olumlu yaklaşıyorum.ona karşı yaptığım fedakarlıkların farkında.ama önceden böyle değildim tabi bende,onun ne düşündüğünü blmediğimden bide çekingen oluşumdan bende belli edemiyodum. yani benim bu durumumla alkalı mı ilmiyorum ama facebook a bile aylar sonra ekledi beni(.bişey sakladığından değil yanlış anlaşılmasın)
yani bilmiyorum bazen acaba ben anlamak isteğim gibi mi anlıyorum diyorum ama sonuçta biz ne okul ne iş arkadaşıyız.istanbulun bi cunda o bi ucunda ben.bişey var ki,bişeyleri de paylaşıyoruz diyorum.sabırla bekliyorum.ama boşa ümitlenmekten de korkuyorum tabi...
Attığı adımları tane tane ve aralıklarla atması aynı benimki gibiymiş. Düşüne düşüne bir kii üüüç... Ciddiye alıyordur ondandır belki.
açılmaya çekiniyo sanırım.sen nasıl davranıyosun? belki senden ufak bi adım bekliyodur,reddedilmeyeceğini anlamak istiyodur. bu reddedilmeyeceğini de nasıl anlatacaksak artık...yani biz böyle hareketlerinden umutlanırken onlar neden çekiniyo anlamıyorum...yani ne yapabileceğimizi bi bilsek keşke
ayy birgün gelmedim neler olmuş bizim topic hareketlenmiş
bnde çekingen bi tipim işte hiç yüreklendiremiorum kitecrübesizim de bu konularda kendine çok güvenen biri gibi duruo ama bncede reddedilmekten deli gibi korkuo. bide bunun çok yakın deil ama konuştuğu bi arkadaşı teklif etmişti geçen sene. hoşlanmadığım biri olduğu için şu aralar kimseyle çıkmak istemiorum bahanesiyle reddetmiştim. bunu da öğrenmiş olabilir büyük ihtimalle öğrendi belki de ondan bişey yapamıo arkadaşı sonuçta offff....
senin durum ne canım? açılmadımı o da hala? acaba temkinli mi yaklaşıyo,kırmamak için
Görüşmek isteyenleri ezip geçtim, haberi oldu onun, korkuyor sanırım, adım kimseyi beğenmez istemeze çıktı. O yüzden yavaş yavaş yaklaşıyor, halbuki gelse bugün evet diycem haberi yok.
bu durum da bi etken olmuş olabilir tabi.ee tatil yaklaşıyo,bi şekilde belli et bence sen de gerçektenn hoşlandıysan
allahımmm biri benimi anlatıyorrr
Seninde mi aynı? :) Ya bi de temelleri sağlam olsun istiyoruz ikimiz de sağlamcıyız, bakalım yaşlanmadan kavuşacaz İnşallah.
bu gidişle ilk buluşmamız huzur evinde olacak
bnde çekingen bi tipim işte hiç yüreklendiremiorum kitecrübesizim de bu konularda kendine çok güvenen biri gibi duruo ama bncede reddedilmekten deli gibi korkuo. bide bunun çok yakın deil ama konuştuğu bi arkadaşı teklif etmişti geçen sene. hoşlanmadığım biri olduğu için şu aralar kimseyle çıkmak istemiorum bahanesiyle reddetmiştim. bunu da öğrenmiş olabilir büyük ihtimalle öğrendi belki de ondan bişey yapamıo arkadaşı sonuçta offff....
Ay uçuyorum sandım okuyunca.Maşallah darısı başımıza Allahımmmm!
kokooo çok mantıklısın kokooo, kafalarımızın çalışma şekli aynı gibi geldi bana kokooo. Sen de mi yalnızsın?
açılmaya çekiniyo sanırım.sen nasıl davranıyosun? belki senden ufak bi adım bekliyodur,reddedilmeyeceğini anlamak istiyodur. bu reddedilmeyeceğini de nasıl anlatacaksak artık...yani biz böyle hareketlerinden umutlanırken onlar neden çekiniyo anlamıyorum...yani ne yapabileceğimizi bi bilsek keşke
Görüşmek isteyenleri ezip geçtim, haberi oldu onun, korkuyor sanırım, adım kimseyi beğenmez istemeze çıktı. O yüzden yavaş yavaş yaklaşıyor, halbuki gelse bugün evet diycem haberi yok.
yok datlım,ben benimkini bulan şanslı kişilerdenim şükür yarabbimme
çocuk gelir gelmez nikah masasına oturtacan sen anlaşıldıııı
yaaa şu altta buluna smile'lar çıkmıyoooo karaktersiz kaldımmmm:S:S:S:S
gamzenk nasılsın canım çok sıkılıyorum bu akşam nedense içim daralıyor
canım peki onu nasıl konuşturdun allah aşkına bana anlatsana çok lazım
bak sen birebir tecrübe etmişsin bana da yardım et nolur
gerçi ben çok kızla çıkıp çıkmadığını bilmiyorum, normalde çalıştığı ortamda kızlarla rahat diyolog kuruyordu ama benimle pek kuramıyordu..bir de çok yakışıklı bir tip yani ona hep kızlar asılmıştır diye düşünüyorumakıllı biri ama fırlama biri değil..
iki zor insan birbirimizi bulduk ya
Yaa Lütfen kusura bakma uzun zamandır nete giremiyordum . Bu saatten sonra sorunu cevaplamam bi işine yarayacak mı bilmiyorum. Ama ben yine de bişeyler söylemek istiyorum .
Öncelikle bu diyeceklerimi yapman için onun senden hoşlandığına emin olmalısın . Eğer emin değilsen aşağıda yazdıklarımı okumayabilirsin .
Böyle erkeklerle öncelikle arkadaş gibi olmalısın . Ders falan bahane edip onun sana karşı biraz rahat olmasını sağlamalısın . Tabii birazda sabırlı olmalısın bu arada .
Ders çalışırken arada başka muhabbetler açarsın . Bir süre sonra göreceksin ki karşında çok rahat davranan tam senin istediğin kıvama gelmiş bir erkek var.
Bir de bu tip erkekler karşı tarafın kendisine vereceği olumsuz cevaptan çok korkar. Bu korkusunu yenmesi için senin ona , ondan hoşlandığını göstermen lazım . Zaten senden o mesajı aldığı zaman o istese bile kendini tutamaz.
kaydirigubbakcemile
İnşallah yardımcı olabilmişimdir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?