Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

sonuç olarak yine kilitlendik kaldık ne ileri gidebiliyoruz ne geri:2::2: herkes kendince yazdığı yorumlarda haklı

evet birşey yapmak için sonuçlarına da katlanabilicek yürek lazım, sorun bu sanırım :)

şu anda bir karar veremediğim için beklemeye alıyorum kendimi, eğer bir action olursa ondan bana karşı ; mesaj atıcam..
ama bu ilişki için benim bir umudum kalmadı artık..

Son düzenleme:
Kim okusa üst üste yazılanları öyle algılar çünkü mesaj atabilecek kadar rahat olmak ifadesi bile bakış açınızı ele veriyor kızlar. Ben de harekete geçemeyen biriydim ama erkeklerin çok korkak olduğunu anladıktan sonra biraz harekete geçirmek için bir şeyler yapmam gerektiğini anladım. En yakışıklısı kendine güveneni bile reddedilmekten deli gibi korkuyor. Şu an aynı durumu ben de yaşıyorum hatta ama azmettim bakalım. İki ileri bir geri bir şeyler olacak gibi... :)

biraz açabilirmisin acaba aynı durumdan kastın ne merak ettim

bnde mrk ettim şimdi detayları. nası anladın cnm erkeklerin korkak olduğun:44: sen nası bi strateji uyguluosun

biraz açabilirmisin acaba aynı durumdan kastın ne merak ettim

Bende de bir "bakan" var da canım. Bakan, dışardan kendine güveni sonsuz, ama sana gelince küüüt diye kalıveren tiplerden.

bnde mrk ettim şimdi detayları. nası anladın cnm erkeklerin korkak olduğun:44: sen nası bi strateji uyguluosun

En yakışıklısı, kend,ne güveneni bile reddedşlmekten korkuyor.

Strateji tavsiye edecek konumda değilim ama yaptıklarım kaçmak kaçmak ve yine kaçmak. :)))) Kesinlikle etkili tabi karşındaki seni gerçek anlamda beğeniyor ve ciddiye alıyorsa. Yoksa kaçsan da fark etmez tabi.

canım sen benim içimi çok rahatlattın gerçekten :))

beni artık sevmiyor olabilir bakıcaz artık

bu arada kk değişiyor sanki yine..

kaçan kovalanır diosun. en iisi bi yakın davrancaksın bi uzak davrancaksın.

canım sen benim içimi çok rahatlattın gerçekten :))

beni artık sevmiyor olabilir bakıcaz artık

bu arada kk değişiyor sanki yine..

Evet değişiklik iyidir. :)) Rica ederim canım, kararından dönme de.

Bence sevmiyor artık teşhisi koymak için çok erken, bikaç gün görmedin diye bu karara varamazsın.

kaçan kovalanır diosun. en iisi bi yakın davrancaksın bi uzak davrancaksın.

Ben seni yönetebilirim, benim dediğim yere geleceksin mesajlarını vermek ama yine de yumuşak davranmak diyelim. Yönetilmeyi seviyorlar bence. Çünkü napıcaklarını bilmiyorlar. Bi yakın bi uzak biraz dengesizliğe griyor ben yapamıyorum, ben hep uzağım. :))))) Ama beraber olursak ne kadar mutlu olabileceğini biliyor benimle. Gizem iyidir.

ben de aynı şeyleri yaşıyorum kızlar. genel olarak tüm erkeklerde bi dengesizlik durumu var sanırım.

hoşlanıyo diyorum bi bakıyorum,sadece arkadaş gibi konuşmaya başlıyo.tamam ben yanlış anladım,sadece arkadaşız diyorum öyle şeyler yapıyo ki kesin hoşlanıyo diyorum.anlayamadım gitti.kendine güvenen oldukça sosyal biri ama demekki ne olursa olsun korkuyor erkekler reddedilmekten...

aslında ilişkinin bu boyutu da güzel,heyecanlı ama tadında bırakmak lazım,iyice dengesiz bi hal aldı bizimkisi

ne yapmak nasıl davranmak lazım.bi akıl verin

aynen söylediklerine katılıorum. bazen öyle şeyler yapıo ki kesin hoşlanıo diorum. bazen de arkadaş gibi. senin durumun nedir cnm? arkadaşın sanırım benim ki gibi neler yapıo mesela? sen nasıl davranıosun?

erkek gerçekten aşıksa zaten anlarsınız kızlar, anlamıyorsanız aşık değildir. hoşlanıyodur belki ama aşık değildir.
aşık erkek her dakika sizi arar, herşeyi sizinle yapmak ister, hep nasıl olduğunuzu naptığınızı merak eder, hep sizi görmek ister.
asla kötü konuşmaz üzmek istemez. sizi üzdüğünde kendisi daha çok üzülür...
sizi her görüşünce eli ayağı birbirine karışır, dokunduğunuzda titrer, dünyanın 8.harikasıymışsınız gibi bakar size:) böyle saatlerce bakar size gözlerinize dalıp gider. size dokunmadan duramaz illa elinize değmek ister.
ve tez zamanda açılır, aşkını açık açık söyler söyleyemeyen de fazlasıyla belli eder:)
ve çok kıskanır:)

ben nasıl belli ederim dersek ben de saf saf bakarım gözlerinin içine, onun gibi dalar giderim gözbebeklerine, elini tutarım, elinin içini öperim:)
dokunmadan duramam:)
ve çok kıskanırım:)

Son düzenleme:

ama böylesine aşık erkek nerdeee bi de herkes aynı şekilde belli etmez. mesela bana aşık bi çocuk vardı sınıftan sürekli beni gıcık edicek şeyler söylerdi. ama dibimden de ayrılmazdı

cnm malum yaz geldi hava sıcak vs, arkadaşlarınızla toplaşın, ama mesela bi çift olsun senide çağırmış olsunlar, sende çocuğa dersin tek kalıcam sende gelirmsn beraber takılırz onların yanında diyebilirsn

kızlar ama siz de çok karar değiştiriyorsunuz kafam karıştı şimdiii :84::84:

valla benim kararım başından beri aynı

kızlar biz aynı ortamda bulunamıyoruz ki, tepkimi nasıl ölçücek ? anca pencereden görebilir beni..
bir de diyelim ki merhaba nasılsın yazdım ? ee sonrası ? sonra iyiyim dediğinde ne yazıcam ?

yavrum muhabbet yavaştan açılcak o yüzden azcık sabretmen gerekicek

bide şöyle bişey var, tmm erkeklerin ilgisi olabilir ama önce karşısındakini tanımak isterler bu yüzden başlangıçta arkadaş takılmak çok normal,böylelikle ufak temaslarla muhabbetlerle ilişki yerine oturup,arkadaşlıktan sevgili konumuna yükselicekler

cnm sende ona ilgi gösterme, trip yapıyosn derse de, sen bana nsl davranıyosan bende sana beni anlaman için öyle davrandım dersin.. sen bana böyle davranınca ben de senin gibi üzülüyorum ve kendimi sorguluyorum acaba hatamı yaptım vs diye söyle cnm..çünkü bazen erkeklerin bizi anlamaları için,bizimde onlar gibi onlara davranmamız şart sanırım

her ne kadar erkeklerin kendine güveni tamsa,bigün gerçekten aşık oldukları zmn evt sizi kaybetmekten korkuyolar bu yüzdende size yaklaşmakta çekiniyolar daha doğrusu sizi incitmeden nsl davranacaklarını kestiremedikleri için böyle kararsız ve dengesiz olabiliyolar

ayyy şu dünyanın 8.harikasıymş gibi ilgi görmek lafı pek hoşuma gittiiii:87:

Ay uçuyorum sandım okuyunca. Maşallah darısı başımıza Allahımmmm!

kokooo çok mantıklısın kokooo, kafalarımızın çalışma şekli aynı gibi geldi bana kokooo. Sen de mi yalnızsın?

kokoo cum tavsiyen için teşekkürler. dediğin gibi bi teklif hayatta yapamam heralde. ama bahsettiğim çocuk ztn üni de bi kurs sorumlusu. kız arkadaşımla otururken yanımıza geldi anlattı filan. bi gün sizi götüriyim dedi tanıtım amaçlı. belki ordan çıkınca beraber bişeler yaparız

canım bizim durumu ben çözebilmiş değilim.desem ki benle öyle gönül eğlendiriyo,öyle bi durum söz konusu değil...sürekli o plan yapar bi yerlere gideriz.kendisi için önemli bi günde özellikle bulunmamı arkadaşlarıyla tanışmamı istedi. benim yaşadığım yeri ben olduğum için sevdiğini,mutlu olmayı hak ettiğimi söyledi.e bunları yaşayınca haliyle tamam hoşlanıyo benden diyorum ama bunların hepsini ayrı ayrı küçük adımlar halinde yapıyo.yapıyo sonra bekliyo bi süre,amacı ne anlamadım. yani ben de ters cevap vermiyorum aynı şekilde olumlu yaklaşıyorum.ona karşı yaptığım fedakarlıkların farkında.ama önceden böyle değildim tabi bende,onun ne düşündüğünü blmediğimden bide çekingen oluşumdan bende belli edemiyodum. yani benim bu durumumla alkalı mı ilmiyorum ama facebook a bile aylar sonra ekledi beni(.bişey sakladığından değil yanlış anlaşılmasın)
yani bilmiyorum bazen acaba ben anlamak isteğim gibi mi anlıyorum diyorum ama sonuçta biz ne okul ne iş arkadaşıyız.istanbulun bi cunda o bi ucunda ben.bişey var ki,bişeyleri de paylaşıyoruz diyorum.sabırla bekliyorum.ama boşa ümitlenmekten de korkuyorum tabi...

senin olayında ilginçmiş. bnmde bi arkadaşım aynı senin gibi. çocukla sürekli takılıolar ama arkadaş gibi. çocuk teklif etmio ilişkinin adının konmaması da çok kötü

senin durumun nasıl?nasıl davranıyo sana?

biz aynı sınıftayız cnm üni de. 1 yıl öncesine kadar hiç tanımadığım biriydi. birden ilgilenmeye başladı. özel bi gecede beni dansa filan kaldırdı tabi bn şaşırdım çünkü arkadaşım bile deil yani hiç konuşmuşluğum yoktu. oturduk arkadaşları imalar filan yapıo. bu da bana bakıo gülüo falan. bn tabi anlamazlığa vurdum ama heralde hoşlanıo, teklif edicek dedim. ama sonra teklif gelmedi. öyle uzaktan uzağa bakıo klasik işte arada konuşuoruz filan. bilmiorum belki ben yanlış anlıorum ama yani normal bakmıo sanki kadınlar anlar ya bi ilgisi olduğundan eminim uzaktan görünce bakıo süzüo baştan aşağı. ama yakından konuşurken bnle fazla göz teması kuramıo. bilmiorum cnm sen ne diosun bnm duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…