- Konu Sahibi tourmaline
-
evt aslında bnde böyle imalı bişe yazabilirim.gerçi bn görüorum konuşuorum arada. bi şekilde belli edebilirm ama bilemiorum ki:26: daha önce böle bi olay yaşamadığım için ne yapcamı bilmiorum. bi de eğer hoşlanmıosa o zmn çok kötü hissederim sürekli görmek zorunda kalıcam çünkü iler ki yılarda daha çok aynı ortamlarda buluncaz okulda yani ondan bişe gelmediği sürece bn hiç bişe yapmıcam. sevmiosa da bilemicem artık. ztn ilk o geldi ilk dibimden ayrılmadı. face te fotolrımı beğene beğene bi hal oldu bilemiorum artık kendisi kaybeder, umrumda deil.
sanada aynı şekilde tavsiye ediorum cnm. benim dediğim çocuk bakış harici kaç kat fazlasını yaptı ama teklif gelmedi. yani sende öyle hemen umutlanma. erkekleri anlamak zoro yüzden ikide bir kendini kaptırma diye yazıorum. çünkü insan çok üzülüo sonra
canım senin işin daha kolay, çünkü diyalog kurma imkanınız var, azıcık ilgili konuş ,sonra ilgini kes, oralı olma...onun gibi davranma şansın var senin , ya erkekler böyle net olmadıklarında yaptıkları şeyleri çok çabuk inkar edebiliyorlar..o yüzden ben de çekiniyorum haklısın..ama salak da değiliz ya ilgilendiklerini anlıyoruz elbette..
evt sölediklerini yapmaya çalışcam bakalım:18:
kızlar çok tatlısınız yaa:):)
kızlar bizde yaklaşık 2 senedir çıkıyoruz, ayrılıp barışmalar oldu tabi, barışalı 2 hafta felan oluo ama o kadar ilgisizki anlatamam, önceden böle değildi, ayrılmak istiosan gt diorum hyr istemiorum diobu ilgisizliği öldürüo beni, önceden hep msj atar arardı her an her dakika.. öyle olsun demiyorum ama biraz olsun ilgi gösterse
böyle durumlarda yüzsüz olmak gerek, hemen bozulmamak gerek ama benim için ne mümkün, hemen dünyaya küserim benyüzsüz ve gurursuz davranan kazanıyor..
tatlı değilim çok moralim bozuk şu an
bozma moralini canım okadar üzülüyorsan dayanamıyorsan at bi mesaj
canım sen de ona ilgisiz davran, çok sıkma onu, kıskançlık yapma, rahat azıcık, dakika başı arama, sorma, bakalım seni arıyor mu merak ediyor mu, merak ediyorsa seviyordur zaten, ilişkiniz monotonlaşmış olabilir..kelin ilacı olsa başına sürer misali bilemiyorum onları anlamak zor :)
ilişkiniz şu an kuvvetli değilse ite kaka yürüyorsa dikkat et birini bulduğunda senden ayrılacaktır gibime geliyor..sen de bu arada birini bulursan ondan ayrıl bence..
ben normalde hemen yelkenleri suya indiren biri değilim, gururlu biriyimdir..benim için onu eklemek bile insanlık için küçük fakat benim için büyük bir adımdı :18:
tourmaline seni anlıyorum aslında yazılan yorumlar hep ne var sanki ekle gitsin mesaj at gitsin.... birçok kişi için kolay şeyler bunlar ama bizim içim büyük bi adım gerçekten. sen ilgin olduğunu yeterince belli ettin bence artık ondan somut bi adım bekle. adamda hiç hareket yokki tam tersi daha çok kaçmaya başladı senden. artık kafana takma aşık filan değilsindir sanırım sadece hoşlanıyorsun yıpratma kendini
konuyu gördüm hiç erinmeden kaç sayfa okudum.....dışardan yazdıklarını bi okusan kendine şaşırırsın sürekli bi karar alıoysun vazgeçiyosun istemiyo beni diyosun...ama bunların hiç birinden onun haberi yok farkındamısın...bu arada kaç yaşındasın merak ettim
Ben sevgilimle facebookta tanışmıştım daha önce kuzenimde ekliydi benimde çok hoşuma gidiyodu çok hoşlanıyodum kendisinden..sonra içimden dedimki bu çocuk bigün beni face eklicek kafama koydum
Sonra bi sabah baktım eklemiş beni kuzenlerde görüp...neyse ekledi ama hiç bişey yazmıyo bi sinir oldum ki...sonra ilk slmı ben verim dedim yazmazsa yazmaz bende bida umursamam diye düşündüm
Ben nasılsın dedim oda iyim sen falan çok kısa bi konuşma oldu ..iyice sinir olup kapattım..
Sonra yine face girdiğimde o slm verdi bana konuştuk
Böyle böyle muhabbet baya ilerledi....Sonra arada bi kaç olay oldu benden hoşlandığını söyledi...
Hatta ilk arkadaş oldugumuzda facete 1hafta sonra biriyle çıkmıştı ...şok olmuştum hiç takmadım ama 2gün sonra ayrılmıştı...bende hırs yaptım tabi...
Bütün bunlara rağmen şuan güzel bi ilişkimiz var ilk slmıda ben verdim hiç pişman değilim
İlerde keşke demek istemiyosan bi adım at face eklemek çok büyük bi adım değil
Onlıne gördüğün an yazabilirsin yada mesaj at...ucunda ölüm yokya
Ummadığın bi tepkiyle karşılaşırsan Güzel bi mesajla ağzının payını verip silersin bukadar basit !
canım haklısın, o bunları bilmiyor, dışardan ona karşı nasıl davrandığımı merak ediyorum, kimbilir o nasıl görüyordur benim ona karşı davranışlarımı, ortada somut birşey olsa somut bir adım atıcam ama somut bir adım atmıyor, evet bir karar veriyorum bir vazgeçiyorum, bir karar veriyorum sonra birisi birşey diyor olayı farklı bir açıdan görmemi sağlıyor haliyle fikrim değişiyor bu sefer..zaten bu konuyu niye açtım ben, benim göremediklerimi bana söylemeniz için ,sizinle dertleşmek için..
bu arada tam olarak okudun mu bilmiyorum aynı mahalledeyiz, normalde her sabah ve akşam görüyorum onu, bu üzerimde psikolojik bir baskı yapıyor, sürekli onun çalıştığı yerin önünden geçmek zorundayım..tabii artık görmüyorum 1 haftadır benden kaçıyor, karşılaşmayalım diye bir çaba içerisinde..ben bunu şöyle anlıyorum , bana umut vermek istemiyor artık bir şekilde onun fikri değişti..ben öyle düşünüyorum, hangi erkek hoşlandığı kızı bu kadar boş bırakır ki , geçen evlenme teklifi aldım birinden ya kabul etseydim beni kaçırmış olucaktı..bu arada ben ona aşık mıyım değilim, çok hoşlanıyordum ama neticede tanımadığım huyunu suyunu da pek bilmediğim, sohbetimin bile olmadığı bir insan , sadece selamımız vardı kursa giderken o kadar..tepkisini, niyesini, niçinini tahmin edemiyorum..hergün görmek zorunda olduğum için de bir adım atmaya çekiniyorum...ummadığım gibi davranırsa ordan bir daha geçmek benim için kabus gibi olucak ki mecburum ordan geçmeme gibi bir seçeneğim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?