- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi tourmaline
sonuç olarak yine kilitlendik kaldık ne ileri gidebiliyoruz ne geri:2::2: herkes kendince yazdığı yorumlarda haklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz açabilirmisin acaba aynı durumdan kastın ne merak ettimKim okusa üst üste yazılanları öyle algılar çünkü mesaj atabilecek kadar rahat olmak ifadesi bile bakış açınızı ele veriyor kızlar. Ben de harekete geçemeyen biriydim ama erkeklerin çok korkak olduğunu anladıktan sonra biraz harekete geçirmek için bir şeyler yapmam gerektiğini anladım. En yakışıklısı kendine güveneni bile reddedilmekten deli gibi korkuyor. Şu an aynı durumu ben de yaşıyorum hatta ama azmettim bakalım. İki ileri bir geri bir şeyler olacak gibi... :)
Kim okusa üst üste yazılanları öyle algılar çünkü mesaj atabilecek kadar rahat olmak ifadesi bile bakış açınızı ele veriyor kızlar. Ben de harekete geçemeyen biriydim ama erkeklerin çok korkak olduğunu anladıktan sonra biraz harekete geçirmek için bir şeyler yapmam gerektiğini anladım. En yakışıklısı kendine güveneni bile reddedilmekten deli gibi korkuyor. Şu an aynı durumu ben de yaşıyorum hatta ama azmettim bakalım. İki ileri bir geri bir şeyler olacak gibi... :)
biraz açabilirmisin acaba aynı durumdan kastın ne merak ettim![]()
bnde mrk ettim şimdi detayları.nası anladın cnm erkeklerin korkak olduğun:44: sen nası bi strateji uyguluosun
![]()
Bende de bir "bakan" var da canım. Bakan, dışardan kendine güveni sonsuz, ama sana gelince küüüt diye kalıveren tiplerden.
En yakışıklısı, kend,ne güveneni bile reddedşlmekten korkuyor.
Strateji tavsiye edecek konumda değilim ama yaptıklarım kaçmak kaçmak ve yine kaçmak. :)))) Kesinlikle etkili tabi karşındaki seni gerçek anlamda beğeniyor ve ciddiye alıyorsa. Yoksa kaçsan da fark etmez tabi.
Bende de bir "bakan" var da canım. Bakan, dışardan kendine güveni sonsuz, ama sana gelince küüüt diye kalıveren tiplerden.
En yakışıklısı, kend,ne güveneni bile reddedşlmekten korkuyor.
Strateji tavsiye edecek konumda değilim ama yaptıklarım kaçmak kaçmak ve yine kaçmak. :)))) Kesinlikle etkili tabi karşındaki seni gerçek anlamda beğeniyor ve ciddiye alıyorsa. Yoksa kaçsan da fark etmez tabi.
canım sen benim içimi çok rahatlattın gerçekten :))
beni artık sevmiyor olabilir bakıcaz artık
bu arada kk değişiyor sanki yine..
kaçan kovalanır diosun. en iisi bi yakın davrancaksın bi uzak davrancaksın.![]()
ben de aynı şeyleri yaşıyorum kızlar. genel olarak tüm erkeklerde bi dengesizlik durumu var sanırım.
hoşlanıyo diyorum bi bakıyorum,sadece arkadaş gibi konuşmaya başlıyo.tamam ben yanlış anladım,sadece arkadaşız diyorum öyle şeyler yapıyo ki kesin hoşlanıyo diyorum.anlayamadım gitti.kendine güvenen oldukça sosyal biri ama demekki ne olursa olsun korkuyor erkekler reddedilmekten...
aslında ilişkinin bu boyutu da güzel,heyecanlı ama tadında bırakmak lazım,iyice dengesiz bi hal aldı bizimkisi
ne yapmak nasıl davranmak lazım.bi akıl verin
erkek gerçekten aşıksa zaten anlarsınız kızlar, anlamıyorsanız aşık değildir. hoşlanıyodur belki ama aşık değildir.
aşık erkek her dakika sizi arar, herşeyi sizinle yapmak ister, hep nasıl olduğunuzu naptığınızı merak eder, hep sizi görmek ister.
asla kötü konuşmaz üzmek istemez. sizi üzdüğünde kendisi daha çok üzülür...
sizi her görüşünce eli ayağı birbirine karışır, dokunduğunuzda titrer, dünyanın 8.harikasıymışsınız gibi bakar size:) böyle saatlerce bakar size gözlerinize dalıp gider. size dokunmadan duramaz illa elinize değmek ister.
ve tez zamanda açılır, aşkını açık açık söyler söyleyemeyen de fazlasıyla belli eder:)
ve çok kıskanır:)
ben nasıl belli ederim dersek ben de saf saf bakarım gözlerinin içine, onun gibi dalar giderim gözbebeklerine, elini tutarım, elinin içini öperim:)
dokunmadan duramam:)
ve çok kıskanırım:)
ne güzel yazmışsın cnm ya. bana da yardımcı olur musun:26: bnmde 1 senedir bnden hoşlandığını düşündüğüm bi çocuk var. ya kadın anlar ya bakıştan. bugün de iice dikkat ettim ki yanlış anlamış olabilir miyim die. ama yok çocuk bana bi farklı bakıo var bnce kesin bişe. biraz göz önünde olan biri. reddeilme korkusu olabilir. bnde dışardan çok havalı duruo olabilirim. giyimime çok özen gösteririm. bilmiorum cesaret edemio belki:26: daha önce sınıftan bi kaç teklif eden olmuştu onları kabul etmedim belki bunu duymuş olabilir. o yüzde mi çekinio. off bilemedm ki.nası yüreklendircem. yada kafamı karıştırdığı için bnde onun kafasını karıştırmak istiorum. ne yapıyim sizce?
kızlar ama siz de çok karar değiştiriyorsunuzkafam karıştı şimdiii
![]()
:84::84:
kızlar biz aynı ortamda bulunamıyoruz ki, tepkimi nasıl ölçücek ? anca pencereden görebilir beni..
bir de diyelim ki merhaba nasılsın yazdım ? ee sonrası ? sonra iyiyim dediğinde ne yazıcam ?
inan tek yüreklendirilmeye ihtiyacı olan o değil geçmişi okuduysan benimde aynı durumda olduğumu anlamışsındır zatenben sana hak veriyorum hep acabalarla yaşamaktansa atsın bi mesaj sonucu görsün istiyorsun ama ben bu adamın ona ilgisi olmadığını düşünüyorum olaya bu yönden baktığım içinde hep üzülecek gibi geliyor sonra pişman olacağı bişey yapmasın istiyorum tabiki bunlar hep cevabı bilinmeyen sorular ya mesaj atar her durumda sonuçlarına katlanır yada atmaz bundan sonrası onun bileceği iş
kızlar bizde yaklaşık 2 senedir çıkıyoruz, ayrılıp barışmalar oldu tabi, barışalı 2 hafta felan oluo ama o kadar ilgisizki anlatamam, önceden böle değildi, ayrılmak istiosan gt diorum hyr istemiorum diobu ilgisizliği öldürüo beni, önceden hep msj atar arardı her an her dakika..
öyle olsun demiyorum ama biraz olsun ilgi gösterse
![]()
Kim okusa üst üste yazılanları öyle algılar çünkü mesaj atabilecek kadar rahat olmak ifadesi bile bakış açınızı ele veriyor kızlar. Ben de harekete geçemeyen biriydim ama erkeklerin çok korkak olduğunu anladıktan sonra biraz harekete geçirmek için bir şeyler yapmam gerektiğini anladım. En yakışıklısı kendine güveneni bile reddedilmekten deli gibi korkuyor. Şu an aynı durumu ben de yaşıyorum hatta ama azmettim bakalım. İki ileri bir geri bir şeyler olacak gibi... :)
ben de aynı şeyleri yaşıyorum kızlar. genel olarak tüm erkeklerde bi dengesizlik durumu var sanırım.
hoşlanıyo diyorum bi bakıyorum,sadece arkadaş gibi konuşmaya başlıyo.tamam ben yanlış anladım,sadece arkadaşız diyorum öyle şeyler yapıyo ki kesin hoşlanıyo diyorum.anlayamadım gitti.kendine güvenen oldukça sosyal biri ama demekki ne olursa olsun korkuyor erkekler reddedilmekten...
aslında ilişkinin bu boyutu da güzel,heyecanlı ama tadında bırakmak lazım,iyice dengesiz bi hal aldı bizimkisi
ne yapmak nasıl davranmak lazım.bi akıl verin
erkek gerçekten aşıksa zaten anlarsınız kızlar, anlamıyorsanız aşık değildir. hoşlanıyodur belki ama aşık değildir.
aşık erkek her dakika sizi arar, herşeyi sizinle yapmak ister, hep nasıl olduğunuzu naptığınızı merak eder, hep sizi görmek ister.
sizi her görüşünce eli ayağı birbirine karışır, dokunduğunuzda titrer, dünyanın 8.harikasıymışsınız gibi bakar size:) böyle saatlerce bakar size gözlerinize dalıp gider. size dokunmadan duramaz illa elinize değmek ister.
ve tez zamanda açılır, aşkını açık açık söyler söyleyemeyen de fazlasıyla belli eder:)
ben nasıl belli ederim dersek ben de saf saf bakarım gözlerinin içine, onun gibi dalar giderim gözbebeklerine, elini tutarım, elinin içini öperim:)
aynen söylediklerine katılıorum. bazen öyle şeyler yapıo ki kesin hoşlanıo diorum. bazen de arkadaş gibi. senin durumun nedir cnm? arkadaşın sanırım benim ki gibineler yapıo mesela? sen nasıl davranıosun?
canım bizim durumu ben çözebilmiş değilim.desem ki benle öyle gönül eğlendiriyo,öyle bi durum söz konusu değil...sürekli o plan yapar bi yerlere gideriz.kendisi için önemli bi günde özellikle bulunmamı arkadaşlarıyla tanışmamı istedi. benim yaşadığım yeri ben olduğum için sevdiğini,mutlu olmayı hak ettiğimi söyledi.e bunları yaşayınca haliyle tamam hoşlanıyo benden diyorum ama bunların hepsini ayrı ayrı küçük adımlar halinde yapıyo.yapıyo sonra bekliyo bi süre,amacı ne anlamadım. yani ben de ters cevap vermiyorum aynı şekilde olumlu yaklaşıyorum.ona karşı yaptığım fedakarlıkların farkında.ama önceden böyle değildim tabi bende,onun ne düşündüğünü blmediğimden bide çekingen oluşumdan bende belli edemiyodum. yani benim bu durumumla alkalı mı ilmiyorum ama facebook a bile aylar sonra ekledi beni(.bişey sakladığından değil yanlış anlaşılmasın)
yani bilmiyorum bazen acaba ben anlamak isteğim gibi mi anlıyorum diyorum ama sonuçta biz ne okul ne iş arkadaşıyız.istanbulun bi cunda o bi ucunda ben.bişey var ki,bişeyleri de paylaşıyoruz diyorum.sabırla bekliyorum.ama boşa ümitlenmekten de korkuyorum tabi...
senin olayında ilginçmiş. bnmde bi arkadaşım aynı senin gibi. çocukla sürekli takılıolar ama arkadaş gibi. çocuk teklif etmioilişkinin adının konmaması da çok kötü
![]()
senin durumun nasıl?nasıl davranıyo sana?