- Konu Sahibi tourmaline
evt aslında bnde böyle imalı bişe yazabilirim.gerçi bn görüorum konuşuorum arada. bi şekilde belli edebilirm ama bilemiorum ki:26: daha önce böle bi olay yaşamadığım için ne yapcamı bilmiorum. bi de eğer hoşlanmıosa o zmn çok kötü hissederim sürekli görmek zorunda kalıcam çünkü
iler ki yılarda daha çok aynı ortamlarda buluncaz okulda
yani ondan bişe gelmediği sürece bn hiç bişe yapmıcam. sevmiosa da bilemicem artık. ztn ilk o geldi ilk dibimden ayrılmadı. face te fotolrımı beğene beğene bi hal oldu
bilemiorum artık kendisi kaybeder,
umrumda deil.
sanada aynı şekilde tavsiye ediorum cnm. benim dediğim çocuk bakış harici kaç kat fazlasını yaptı ama teklif gelmedi. yani sende öyle hemen umutlanma. erkekleri anlamak zoro yüzden ikide bir kendini kaptırma diye yazıorum. çünkü insan çok üzülüo sonra
![]()
canım senin işin daha kolay, çünkü diyalog kurma imkanınız var, azıcık ilgili konuş ,sonra ilgini kes, oralı olma...onun gibi davranma şansın var senin , ya erkekler böyle net olmadıklarında yaptıkları şeyleri çok çabuk inkar edebiliyorlar..o yüzden ben de çekiniyorum haklısın..ama salak da değiliz ya ilgilendiklerini anlıyoruz elbette..
Son düzenleme: