- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- 113
- Konu Sahibi tourmaline
- #2.321
kızzlarr bana da akıl verin ne olur...1 seneden fazladır aralıklarla netten konuşuyoruz...bir forumda bir konu hakkında tartışma içinde tanıştık...ilk zamanlar 1 2 konuştuk bana numarasını verdi ben hiç aramadım o zamanlar...uzun bir süre sadece nette konuştuk ve sadece arkadaştık...ben ewliydim o zamanlar..asla bana sarkma durumları olmadı...zaten çok konuşmazdık..arada sırada...uzun bir süre görüşmedik...ben ayrıldım eşimden vs...derken birkaç hafta önce konuştuk yine msnden ve ona eşimden ayrıldığımı söyledim...biraz konuştuk...aradan birkaç hafta geçti ve benden telefon numaramı istedi...verdim..o akşam uzun uzun konuştuk...birkaç gündür sürekli arıyor ve kısa da olsa sesimi duyuyor...hatta beni bu duruma alıştırdı diyebilirim..ama biz farklı şehirlerde yaşıyoruz...yani benden hoşlanıyor mu bilmiyorum ama bana artık ewlenmek istediğini söyledi...bi de her aradığında sen ne zaman ist.a geleceksin diye soruyo...bende yaza diyorum belki...sonra dedi olmazsa ben 1 günlüğüne ayarlayabilirsem uçağa atlar gelirim diyo..bana bi çay ısmarlarsın diyo...bende olur gel dedim
ayyy sizce bu çocuğun bana ilgisi var mı?yada acaba ciddi midir??bi de o beni kaç seferdir arıyo..bugün aramadı bi boşluk hissettim..acaba bi mesaj atsam üstüne düşmüş gibi olur muyum??
ayy allahım napıcam ben yaaaa...bana acil bi akıl verin kızlar...nooolurrrr!!!!!
bence kesin hoşlanıo cnm.
ama sen mesaj atma. bekle o arasın yine. bi kaç gün üstüne aramazsa o zaman atarsın..