Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

valla banada seviyor gibi geliyordu, ama anlasilan herkese böyle yapiyormus, o bakislar falan aklima geldikce kendime kiziyorum... Valla ben sunu anladim seven veya hoslanan erkek beklemiyor, aninda bayani kacirmamak icin elinden geleni yapiyor.Bekletiyorsa unutmak gerek. ben ne mi dedim? özür dilerim, erkek arkadasim yok.niye böyle yapti anlamiyorum, aklim almiyor...ama demek erkek milleti böyleymis, ne kadarda güven veren bir insandi, yanilmisim!!! benden sana tavsiye düsünerek hayatimizi maf ediyoruz.. onlar bizi düsünüyormu? hayir! Ben artik hic düsünmeyecegim, bu elimizde.zaten yas aldi basini gidiyor, zaman kaybetmek istemiyorum.... Kendimi resmen spora verdim kilo vermek icin. ARTIK BIZE BIRAZ GURUR LAZIM.

canım niye özür diledin ki ondan? sen özür dileyecek ne yaptın ki; insanın kalbinden geçeni yapabilicek bir yüreğe sahip olması gerçekten çok güzel;
iyi de yaptın sordun ; hem çıkma teklifi etmedin o manaya gelmiş olabilir sorun ama olsun muhabbetine de sormuş olabilirsin..

yazdiklari öyle sanki soruma sinirlenmis gibi geldi, bende yanlis soru sorduysam özür dilerim dedim. Ne diyecegimi bilemedim o anda. Yazdigini cevapsizda birakmak istemedim. Evet sordugum icin benimde icim rahat. Evet teklif etmedim, ama o manaya gelmis olabilcegini sanmiyorum :) muhabbetine sormus gibi yapmistim. Ama bir yakininin yatalak hasta olmasindan dolayi hic böyle birsey suanda düsünemiyecegini söyledi ve offffff cekici hosuma gitti....caresizlik belirtisi gibi Ama unutmaya karar verdim. Simdiye niyeti olsaydi, yüz defa acilmisti...Beni cantada keklik sanmasin Ama kendi kaybetti...

bu arada birsey sorabilirmiyim dedigimde, aninda buyur sor dedi...Ve asil soruyu sordugumda tam 1,5 saat sonra cevap yazdi :) afalladi beklemiyordu galiba.

Son düzenleme:

hmmm 1,5 saat düşündü demek..neden sorduğunu algılamaya çalıştı..kırmadan bir cevap vermek için düşünmüş demek ki..iyi aslında hemen kestirip atmamış yine de seni kırmamaya çalışmış..

kızlar ya bende yeni bir işe girdim bizim iş yaptığımız bir şirket var ordan biri geliyo sürekli patronlarımla konuşuyo gözler bende hesap yaparken bile dönüyo bana bakıyo sonra kalkıcam diyo kalkıp gidemiyo babam işten kovacak arrtık sabah işe gitmeden bize uğruyo öbür oda da patronlarla konuşuyo mesela gözler hep bende göz göze geliyoruz sonra geliyo gidiyo tokalaşıyo ben işe gireli 1 ay olacak daha önceden ne sıklıkla gelip gider bilemiyorum ama dışardan bile geçse ben bakana kadar dikilip akıyo sonra slm veriyo hatta bi ara içecek birşey verdim bitirmeden gitti kalktı odaya girdi kahveyi içemedim bunun parasını yarım alırsın falan dedi sonraa bir telefon şakası işte ben 11850yi aramıştım diyo yanlış diyorum sizde yyyyy firmesının nosu yokmu falan yapıyo yok diyorum tekrar bir baksana falan yaptı ertesi günde aradı benxxxx nasılsın falan dedi sonra patronumu istedi bende verdim onunla konuştu bizde büyük patronla konuşması gerektiğini söyledik akşam çıkarken aradımı diye sorduğumuz da hayır beni xxx aramadı dedi büyük patron bakalım izleyip göreceğiz ama davranışları bilmiyorum bende kaldım ama birşey yapmıyorum normal muhabbet ediyorum tanımaya çalışıyorum sizce

sizce bunlar ne oluyo bende akıl istiyorum 10 ay oldu nişanım atılalı ilk defa biri hoşuma gidiyo benimde beğeniyorum da ama bakalım zaman ne gösterecek burada yaptıklarını yazarım gördükçe sizler ne diyeceksiniz bakalım

tatlım anlattıklarına göre kesin ilgisi var sana..kaç yaşındasın bu arada merak ettim ?

85 lkiyim canım 26 /27 falan ya anlıyo insan birşeylerde işte acaba diyo yinede belki bana öyle gelmiştir diyorum ama yaptıklarını bunlar bakalım zaman ne gösterecek

kızlar yazılanlara şöyle bi baktım da hep çıkmaya başlamadan önce ilgisini ya da sevgisini nasıl anlarız buna yönelik soru sorulmuş.
bense şunu sormak istiyorum biriyle bir ilişkiye başladınız sizi sevdiğini söylüyor bunun gerçek olup olmadığını nasıl anlarız???
malum erkeklere güven olmuyor :S sevmeseler de seviyor gibi davranabiliyorlar ne yazık ki... :S
gerçekten seven bir erkek nasıl davranır??? benim sorum bu

85 lkiyim canım 26 /27 falan ya anlıyo insan birşeylerde işte acaba diyo yinede belki bana öyle gelmiştir diyorum ama yaptıklarını bunlar bakalım zaman ne gösterecek
hayırlısı olsun canım..zamanla netleşir..

ilgi gösterir, seni merak eder, arar sorar, kıskanır..

az önce büroya geldi yalnızsın dedi evet dedim ya kafamı dinliyorum herkesi kaçırdım dedim sonra aaa sen cezalısın senetmi verirsin çek mi kesersin bilmem artık dedim neden ya falan şaşırdı neden falan diye bende 118 den dolayı iyi dalga geçtin bizle dedim heeeee dedi hee ya dedim iyi kafa buldun dedim sonra bi kahve söylerim iş çıkışı ödeşiriz dedi bakarız bakalım söz vermeyelim dedim o zaman benim nomu vereyim dedi sonra verdi sen de mesaj atarsan bende kaydedeyim dedi bende abc xxxx yyy yazdım yolladım oda çok memnun oldum tsl şirketi bbbbb ggggg :) yazmış mesaj attı ama kapıda dikiliyo sonra gidiyo hadi kolay gelsin dedi bende hayırlı yolculuk deyip yolcu ettim zuhahahaha :boşuna dememişler yenibir iş yeni bir aşk yine gülecek bir neden lazım d,iye ben buldum sankim
..

evet bence de bulmuşsun yeni aşkın hayırlı olsun hayatım..siz artık bugün yarın başlarsınız çıkmaya..

slm kızlar bu günde geldi hoşgeldin falan dedim hoşbulduk afiyet olsun o kadar ben anlamadım . bu arada bir şey daha öğrendim bundan dolayıda bizim iş olmaz beyfendinin amcası millet vekili yani biraz üst düzeyler bize göre .
benim eski nişanlımın babası bir şirkette müdürdü de nişandan sonra annesi başlamıştı bana soruyorlar kimlerin kzıını alıyorsunuz diye demeye .bunlar baya baya üst düzey birşey olacağını sanmıyorum ama bakalım zaman ne gösterecek bu günlük böyle birşey olursa yazarım yine bu arada ben eskiden nasılsam aynen davranmaya devam ediyorum

kızlar bu sabahta geldi birini getirmiş iş için günaydın falan sonrada hala kahve için bekliyoruz ne arayan ne soran dedi bende borçlu kalmayalım diyorsun anlaşıldı dedim ya tabi ölür kalırız sonra arkamızdan laf etmesinler borçlu gitti falan yaptı bende bir aar çıkarız müsait olunca sende kurtulursun dedim işin şakası ya falan yaptı hadi bakalım

hadi bakalım :))

mrb kızlar yıllar önce bu sitenın midavimlerinden dim ama yıllar geçtiki herşey değişti:) 3 yılı geçik bir süren bir ilişkiden 1 yıl ı geçik bir süre önce ayrıldık ben yurtdısına felan gittim kendımı toplamak amacı ile annemde gelmişti sonra annem istanbuldan bir arkadasını hatırladı yıllar sonra ve biz türkiyede sakaryada yasıyoruz...bende hava alanına girmek istiyorum o arkadasının cocuklarıda havaalanında calıstıgını duymus bız aradık konustuk msn de felan bi baktım annemın arkadasının oğlu! ama çokk yakısıklı yanı eski maziyi unuttugumdan beri ilk kalbimi çarptıran o oldu iş için bahsettik bizde konustuk tel felan aldık ertesi günde bende türkiyeye dönecektim oda benı karsılıyacaktı havaalanında ama gelmedi form getircek ti vs. aradım form doldurulmuyormus netten basvuru yapılıyormus felan dedi iyi peki felandedi yani gelmedi sonra ben bunu face den ekledim arada hep ben mail atım laf attım espriler gelmedin insan tanısmaya gelir felan diye sevgilisinin olugunu zannetmıyorum:)ama çok tatlı yanı bu konulardada sıkılgan birine benziyo ben davet ettim sakaryaya oda çok yogunum bu aralar olmaz ama musayıt oldugum an gelicem söz dedi,ne bileyim bende diyorumki gerçekten oda tanısmak istese vs. ne olursa olsun işini gücünü bırakırdı ve gelirdi?bıde tel numarlarımızı verdık biribrimize ne arıyor ne soruyor e hep ben hep bende olmuyor sıkılıyorum ozamanda zorluyormusum gibi geliyor ne yapacagımı bilmiyorum oda diyorki sen gel ben seni gezdiririm felan kendımide çok sitekli gösermek istemıyorum istiyprumki o erkek ilk önce o gelsin...ben şimdi bucocugu nasıl elde edicem:)

bende 2 /3 tür kahve alıp büroya giriyoeum bir bakıyorum çocuk büroda bizim bu günde öyle olunCA patronda valla kaynanan sevecekhep kahveye denk geliyorsun dedi oda olsa belki severde yokki yaptı bizim patronda zamanı gelince olcak tabi o zaman sever dedi ..

kızlarrrrrrrrrrrrr bu akşam mesaj attı kahve borçlu gidersem vebali noynuna katrışmam diye sonrada konuşmaya başladık hahahah oldu bu iş :90::116:

Sanırım ilgimi hep bakarak belli ediyorum gizli kaçamak bakmayı seviyorum ama eğer bakışlarımız karşılaşırsa bu kez tam tersi anladı galiba deyip hiç bakamıyorum yüzüne .))

kızlar nişanlanıp ayrıldığım için olmayacak bizim iş sanırım ya of Allah kahretsin onu ya hayatımı mahvetti eski nişanlım rabbim onada çektirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…