- Konu Sahibi tourmaline
-
- #2.241
konuyu kapatmakta haklısın tabii açık açık söylemiş artık ne yazık ki
peki sen ona ne cevap verdin?
ya ben unutmuştum çok güzel aklımdan çıkmıştı; ama bayramda yine aklıma düştü nedensehala inanamıyorum, seviyor gibi geliyor bana
valla banada seviyor gibi geliyordu, ama anlasilan herkese böyle yapiyormus, o bakislar falan aklima geldikce kendime kiziyorum... Valla ben sunu anladim seven veya hoslanan erkek beklemiyor, aninda bayani kacirmamak icin elinden geleni yapiyor.Bekletiyorsa unutmak gerek. ben ne mi dedim? özür dilerim, erkek arkadasim yok.niye böyle yapti anlamiyorum, aklim almiyor...ama demek erkek milleti böyleymis, ne kadarda güven veren bir insandi, yanilmisim!!! benden sana tavsiye düsünerek hayatimizi maf ediyoruz.. onlar bizi düsünüyormu? hayir! Ben artik hic düsünmeyecegim, bu elimizde.zaten yas aldi basini gidiyor, zaman kaybetmek istemiyorum.... Kendimi resmen spora verdimkilo vermek icin. ARTIK BIZE BIRAZ GURUR LAZIM.
canım niye özür diledin ki ondan? sen özür dileyecek ne yaptın ki; insanın kalbinden geçeni yapabilicek bir yüreğe sahip olması gerçekten çok güzel;
iyi de yaptın sordun ; hem çıkma teklifi etmedin o manaya gelmiş olabilir sorun ama olsun muhabbetine de sormuş olabilirsin..
yazdiklari öyle sanki soruma sinirlenmis gibi geldi, bende yanlis soru sorduysam özür dilerim dedim. Ne diyecegimi bilemedim o anda. Yazdigini cevapsizda birakmak istemedim. Evet sordugum icin benimde icim rahat. Evet teklif etmedim, ama o manaya gelmis olabilcegini sanmiyorum :) muhabbetine sormus gibi yapmistim. Ama bir yakininin yatalak hasta olmasindan dolayi hic böyle birsey suanda düsünemiyecegini söyledi ve offffff cekici hosuma gitti....caresizlik belirtisi gibiAma unutmaya karar verdim. Simdiye niyeti olsaydi, yüz defa acilmisti...Beni cantada keklik sanmasin Ama kendi kaybetti...
bu arada birsey sorabilirmiyim dedigimde, aninda buyur sor dedi...Ve asil soruyu sordugumda tam 1,5 saat sonra cevap yazdi :) afalladi beklemiyordu galiba.
kızlar ya bende yeni bir işe girdim bizim iş yaptığımız bir şirket var ordan biri geliyo sürekli patronlarımla konuşuyo gözler bende hesap yaparken bile dönüyo bana bakıyo sonra kalkıcam diyo kalkıp gidemiyo babam işten kovacak arrtık sabah işe gitmeden bize uğruyo öbür oda da patronlarla konuşuyo mesela gözler hep bende göz göze geliyoruz sonra geliyo gidiyo tokalaşıyo ben işe gireli 1 ay olacak daha önceden ne sıklıkla gelip gider bilemiyorum ama dışardan bile geçse ben bakana kadar dikilip akıyo sonra slm veriyo hatta bi ara içecek birşey verdim bitirmeden gitti kalktı odaya girdi kahveyi içemedim bunun parasını yarım alırsın falan dedi sonraa bir telefon şakası işte ben 11850yi aramıştım diyo yanlış diyorum sizde yyyyy firmesının nosu yokmu falan yapıyo yok diyorum tekrar bir baksana falan yaptı ertesi günde aradı benxxxx nasılsın falan dedi sonra patronumu istedi bende verdim onunla konuştu bizde büyük patronla konuşması gerektiğini söyledik akşam çıkarken aradımı diye sorduğumuz da hayır beni xxx aramadı dedi büyük patron bakalım izleyip göreceğiz ama davranışları bilmiyorum bende kaldım ama birşey yapmıyorum normal muhabbet ediyorum tanımaya çalışıyorum sizce
sizce bunlar ne oluyo bende akıl istiyorum 10 ay oldu nişanım atılalı ilk defa biri hoşuma gidiyo benimde beğeniyorum da ama bakalım zaman ne gösterecek burada yaptıklarını yazarım gördükçe sizler ne diyeceksiniz bakalım
hayırlısı olsun canım..zamanla netleşir..85 lkiyim canım 26 /27 falan ya anlıyo insan birşeylerde işte acaba diyo yinede belki bana öyle gelmiştir diyorum ama yaptıklarını bunlar bakalım zaman ne gösterecek
kızlar yazılanlara şöyle bi baktım da hep çıkmaya başlamadan önce ilgisini ya da sevgisini nasıl anlarız buna yönelik soru sorulmuş.
bense şunu sormak istiyorum biriyle bir ilişkiye başladınız sizi sevdiğini söylüyor bunun gerçek olup olmadığını nasıl anlarız???
malum erkeklere güven olmuyor :S sevmeseler de seviyor gibi davranabiliyorlar ne yazık ki... :S
gerçekten seven bir erkek nasıl davranır??? benim sorum bu
az önce büroya geldi yalnızsın dedi evet dedim ya kafamı dinliyorum herkesi kaçırdım dedim sonra aaa sen cezalısın senetmi verirsin çek mi kesersin bilmem artık dedim neden ya falan şaşırdı neden falan diye bende 118 den dolayı iyi dalga geçtin bizle dedim heeeee dedi hee ya dedim iyi kafa buldun dedim sonra bi kahve söylerim iş çıkışı ödeşiriz dedi bakarız bakalım söz vermeyelim dedim o zaman benim nomu vereyim dedi sonra verdi sen de mesaj atarsan bende kaydedeyim dedi bende abc xxxx yyy yazdım yolladım oda çok memnun oldum tsl şirketi bbbbb ggggg :) yazmış mesaj attı ama kapıda dikiliyo sonra gidiyo hadi kolay gelsin dedi bende hayırlı yolculuk deyip yolcu ettim zuhahahaha :boşuna dememişler yenibir iş yeni bir aşk yine gülecek bir neden lazım d,iye ben buldum sankim
..
kızlar bu sabahta geldi birini getirmiş iş için günaydın falan sonrada hala kahve için bekliyoruz ne arayan ne soran dedi bende borçlu kalmayalım diyorsun anlaşıldı dedim ya tabi ölür kalırız sonra arkamızdan laf etmesinler borçlu gitti falan yaptı bende bir aar çıkarız müsait olunca sende kurtulursun dedim işin şakası ya falan yaptı hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?