Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

neeeeee??

bu nası bi olaydır yaa:S

kızlar bende bişey sormak istiyorum benim ünvden tanıdığım ama hiç konuşmadığım yan şubemdeki çocuk mezun olduktan sonra(mezun olalı 1 yıl oldu) bana işte şu konuda bilgin varmı gibisinden şeylerle mesaj atıyor bu üçüncü oldu neden böyle yapıyor sizce bende mesafeli bir şekilde cevap verdim üçündede

bu kadarcık şeyden bişe çıkaramayız ki. devamını bekle bakalım :S

Bende bir yorum yapmadım ama vazgeçicek gibi değil belki muhabbet kurucak ama ben genelde kısa kesiyorum ünvde muhabbetimiz yokken böyle sanki arkadaşmışız gibi mesaj atmasına şaşıyorum nedenini sorucam nasıl sorayım
sorduğu şeyleri çok rahat başka yerlerden öğrenebilir bahane gibime geliyor bende sinir oluyorum oyun oynarmışcasına sanki amacı ne çözemedim

Oyun derken lafı dolandırıyor hoşlanıyorsa söylemesi gerekmezmiydi

senin tepkini de ölçmeye çalışıyor olabilir, yani acaba sorarsa tersler misin yoksa kabul eder misin diye..bir de şu da olabilir senden hoşlanıyordur ama çıkma teklifi yapmak yerine önce seninle yakınlaşmak samimi olmak istiyordur ki bundan sonra yapacaktır teklifi..ya da öylesine seninle vakit geçiriyordur..bunların hepsi mümkün..

Benden çekindiğini biliyorum benden hoşlanan arkadaşı beni ona sormuş oda o sert kızdır uzak dur demiş dediğin doğru olabilir yakınlık kurmaya çalışıyor bencede ama ben sinir oldum ne derdi varsa söylese daha iyi son mesajda bayağı ilgisiz davrandım msjını görmeme rağmen bir iki saat geç attım dakkasında cevap yazdı sorduğu sorulara tek kelimeyle cevap verdim snrada içim acıdı insanları üzmekten hoşlanmam ama ne yapıyım

6 yıl evvel, gözlerimiz,bakışlarımız herşeyi anlattı birbirimize
Ahh o bakışları ne güzeldi sevdiğimin, gerçi hala da öyle bakar bana meleğim..:78:

Seviyorum

bayadır yazmadım buraya kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz umarım iyisinizdir benm okulum açıldı benm meselemi biliosunuzdur belki bilmiorum ama onunla hiç bi ortak dersim yokmuşş ne zaman hangi dersi var bilmiorum ama hiç konuşmuyoruz bu gün ilk defa beni gördü knferans vardı orda rast geldik o baktı ben baktım selam vermedi bende vermedim ilgisi olsaydı gelirdi yanıma ama gelmedi sağlık olsun zor olcak ama unutmaya çalışıcam ...................

Her şeyi birlikte yapmaz ister,konuşurken gözlerinin içi güler..her hayalinde siz olursunuz..kıskanır,hayatınızın her saniyesini merak eder,,çevrenizdeki herkesi tanımak ister..herkese sizden bahseder..sırf sizin yüzünüz gülsün,mutlu olun diye her şeyi yapar..v.s. daha anlamanın pek çok yolu var kızlar,ama aşık erkek sizin için her şeyi yapar,gözü görmez..benim aşkım böylee..ben de onun için her şeyi yaparım,yeterki o yanımda olsun..

unutmaya çalışmaktan bıktım

gerçi ben eskisi gibi umursamıyorum artık ama birşeyler yaşansaydı , öyle bitseydi keşke..
ilk defa geçen gün arkamızdan markete girdi..baya gördük birbirimizi..ama selam sabah alan da veren de olmadı..
artık umrumda değil açıkcası..olsaydı da biz anlaşamadık, kızlarla çok iç içe..

yok tatlım sadece ben vazgeçtim ama dierlerini tam olarak bilmiorumm ben unutmaya çalışıyorumm yanii yazıcak bişi çıkmıo

merhaba kizlar kimseden ses soluk cikmamis.
bende gelisme var, ama iyi yönde mi kötü yöndemi anlayamadim.
Yaklasik bir hafta önce hicbirseyi takmayip sevgilisi olup olmadigini sordum. Söyledikleri aynen sunlardi: hayir yok, bu kaniya nasil vardin? siki iliskilerden hoslanmiyorum, zaten yapamamda. Suanda mümkünde degil. islerim basimdan askin. böyle seyleri düsünecek durumda degilim. (birde offffff cekmis.) peki senin sevgilin varmi? diye sormus... ben pek birsey anlayamadim, iyi mi kötü mü?

açıkcası bende pek bişey anlayamadım. ilk önce kimseyi istemiyorum derken kötü bi durum tabi bu sonrada senin sevgilinin olup olmadığını sormuş. ne yapmaya çalışmış bende anlayamadmm..

bende kendi durumumu yazayım buraya o zaman. benim hoşlandığım çocuk okulun ilk zamanlarında snftaki kızlarla değilde benimle konuşma çabası içine girdi. bi gün kafeteryada otururken yanımıza gelip sıradaki şarkı size gelsin dedi. ve şarkı metal iğrenç bişeydi :) altında bişeyler yazıyodu o ve arkadaşları yazmıştı onu.ertesi gün de yine bu şarkılar gibi bi şarkı ve altında yengemize gelsin yazıyordu.onlarda benim arka tarafımda oturuyorlardı sonra döndüm baktım ki kimse kalmamış orda. geçenlerde bana matematik çalıştırırmısın diye sormuştu bnde çalıştırırım dedim ama ne zaman diye sormadı öyle kaynadı o . dünde ben nasıl çalışcam vizelere diyip kafasını vuruyodu artık ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum :) sizcee nasıl durumlaarr ??

ahh gözü çıkasıca platonik aşk, ömür törpüsü resmen bir dakika önce göz göze geldiğinde kalbin duracak gibi oluyor, gözlerini çevirince bu neydi şimdi seviyo mu sevmiyo mu? yoksa ben kendi kendime gelin güvey mi oluyorum? off ne oluyor bana? hem ben başlatmadım ki yoksa o da öyle mi düşünüyor? benim ondan hoşlandığımı mı sanıyor? neyse artık bakmayayım. Ama hadi benden bi adım bekliyosa ne yapacam ki şimdi :18::18: bu sevda bitmez

alala ne ilginç ya, zaten sıkı ilişkilerden hoşlanmıyorum demesi hoş değil, gönül eğlendiriyorum, kimseye bağlanmak istemiyorum demek istemiş; seninle arkadaşmışsınız gibi bir hava vermeye de çalışmış, sanırım bu maksatla sevgilin var mı diye de sormuş; ama ona çıkma teklifi etme diye de lafı önceden ağzına tıkamış sanki..sen de şöyle de istersen; ''benim de yok; çünkü ben sıkı ilişkilerden hoşlanıyorum !'' :)

unutmaya calisiyorum...benim icin artik bu konu kapanmistir, alacagim cevabi aldim ben... Sizde durumlar nasil?

unutmaya calisiyorum...benim icin artik bu konu kapanmistir, alacagim cevabi aldim ben... Sizde durumlar nasil?

konuyu kapatmakta haklısın tabii açık açık söylemiş artık ne yazık ki
peki sen ona ne cevap verdin?

ya ben unutmuştum çok güzel aklımdan çıkmıştı; ama bayramda yine aklıma düştü nedense hala inanamıyorum, seviyor gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…