- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- 113
- Konu Sahibi tourmaline
-
- #2.221
offf kızlar ya bi çocuk vardı okulda benden hoşlandıgından nerdeyse emindim hep bakıyodu ve arkadaslarımda bu cocuk niye durmadan sana bakıyo falan diyolardı ve sonra gitti arkadasıma cıkma teklifi ettii..allahtan kendimi kaptırmadım çocuğa yani bence bi erkeğin sizden hoşlandığını net olarak anlayamazsınız..
kızlar bende bişey sormak istiyorum benim ünvden tanıdığım ama hiç konuşmadığım yan şubemdeki çocuk mezun olduktan sonra(mezun olalı 1 yıl oldu) bana işte şu konuda bilgin varmı gibisinden şeylerle mesaj atıyor bu üçüncü oldu neden böyle yapıyor sizce bende mesafeli bir şekilde cevap verdim üçündede
Oyun derken lafı dolandırıyor hoşlanıyorsa söylemesi gerekmezmiydi
neeeeee??
bu nası bi olaydır yaa:S
senin tepkini de ölçmeye çalışıyor olabilir, yani acaba sorarsa tersler misin yoksa kabul eder misin diye..bir de şu da olabilir senden hoşlanıyordur ama çıkma teklifi yapmak yerine önce seninle yakınlaşmak samimi olmak istiyordur ki bundan sonra yapacaktır teklifi..ya da öylesine seninle vakit geçiriyordur..bunların hepsi mümkün..
bayadır yazmadım buraya kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz umarım iyisinizdir benm okulum açıldı benm meselemi biliosunuzdur belki bilmiorum ama onunla hiç bi ortak dersim yokmuşş ne zaman hangi dersi var bilmiorum ama hiç konuşmuyoruz bu gün ilk defa beni gördü knferans vardı orda rast geldik o baktı ben baktım selam vermedi bende vermedim ilgisi olsaydı gelirdi yanıma ama gelmedi sağlık olsun zor olcak ama unutmaya çalışıcam ...................
merhaba kizlar kimseden ses soluk cikmamis.
bende gelisme var, ama iyi yönde mi kötü yöndemi anlayamadim.
Yaklasik bir hafta önce hicbirseyi takmayip sevgilisi olup olmadigini sordum. Söyledikleri aynen sunlardi: hayir yok, bu kaniya nasil vardin? siki iliskilerden hoslanmiyorum, zaten yapamamda. Suanda mümkünde degil. islerim basimdan askin. böyle seyleri düsünecek durumda degilim. (birde offffff cekmis.) peki senin sevgilin varmi? diye sormus... ben pek birsey anlayamadim, iyi mi kötü mü?
unutmaya calisiyorum...benim icin artik bu konu kapanmistir, alacagim cevabi aldim ben... Sizde durumlar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?