- Konu Sahibi tourmaline
-
- #2.061
Kızlar merhaba herkese ,
Cadica ve Gamzenk görüyorum ki hala aynı durumdasınız . Sizin adınıza üzüldüm gerçekten .
Kendi adıma gelince; ben , benim dengesizi sonunda tavladım şuan çıkıyoruz
Çok zor oldu ama sonunda onun bana açılmasını sağladım . Darısı başınıza artık ...
nasılsın tourmaline?? sen de eskisi kadar gelmiosun
idare ederim, işe başladım,gündüz zaten giremiyorum akşamları da uykulu uykulu birkaç dk giriyorum..
iş sahibi olmak güzel de yrn yine iş var
evt ya süper olmuş işe girmen. en azından meşgulsün. unutman daha kolay olur..
gel gör ki unutmak istemiyorum
hadi ya
ben kesin kararını verdin sanıodum face ten silerken. pişman mısın yoksa cnm. bi konuşmayı filan denesen
ya silmekten pişman değilim, ondan bir hareket gelmediği için üzgünüm sadece..silmesem ne değişecekti ki sanki hiçbir şey..
ne konuşucam ki ne diyebilirim ? benimle göz göze gelmek istemiyor artık..
Kızlar merhaba herkese ,
Cadica ve Gamzenk görüyorum ki hala aynı durumdasınız . Sizin adınıza üzüldüm gerçekten .
Kendi adıma gelince; ben , benim dengesizi sonunda tavladım şuan çıkıyoruz
Çok zor oldu ama sonunda onun bana açılmasını sağladım . Darısı başınıza artık ...
idare ederim, moralim çok kötü aslında
i
şe başladım,gündüz zaten giremiyorum akşamları da uykulu uykulu birkaç dk giriyorum..
iş sahibi olmak güzel de yrn yine iş var
en mantıklısı unutmaya çalışmak..
okul açılsın eğer bnde bi hareket göremezsem bnde unutma yoluna gidicem
aslında bakmaması daha iyi olmuş. bakıpta kafanı karıştırmasından iyidir. en azından artık niyetini biliosun. keşke bnde anlayabilsem
vallahi ben artık şundan iyice emin oldum bazıları yazmıştı burada daha önce eğer erkeğin gerçekten ilgisi varsa illaki dayanamıyor en utangacı bile söylüyor bence bizimkiler yoğun bişeyler hissetmiyordu
iyiyim canım sen nasılsınslmmm.. cadica nasılsın?
bugün noldu biliomusunuz
arkadaşla cafe de otururken biraz önce arkadaş face te etiketledi bizi. meğer benimkide o cfedeymiş. yorum yazdı işte aa sizde mi ordaydınız nası görüşemedik dedi. arkadaşımda hadi ya tuh filan dedi. benimkide neyse gamzeye slm söle iyi akşamlar dedi.
düşünün aynı mekanda birbirimizi göremedik( kader karşılaşmamıı istemiyo galiba (
iyiyim canım sen nasılsın
sana özellikle selam göndermeside güzel ama
iyiyim canım sen nasılsın
sana özellikle selam göndermeside güzel ama
tourmaline nasıl acaba işe başlamış yeni gördüm umarım iş yerinde daha güzel kısmetler çıkar karşısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?