- Konu Sahibi tourmaline
-
- #2.021
ooo ALLAH kolaylık versin 10 sayfa fln var yaniokurum canım merak ettim
canım ben oğlak burcuyum ve oğlak erkekleriyle iyi arkadaş olurum ama aşk yönünden başak ve balık lar tercihimdirağustos sonu dönüyor tatlım benmde doum günüm 26 sı çok merak ediyorum kutliycak mı diye aynı okuladyız hatta o işletme okuo ben ulus. ticaret ama 1.5 sene aynı dersleri alcaz ben en son onunla konuşalı 1 ay olmuştur ben yazmıyorum ona oda yazmıo ama ama bekliorum inatla o yazana kadar yazmayacağım oğlak erkeğini anlayan varsa söylesin bazen öyle gıcık oluoki yakınlaşamıosun bile bazen öyle bakıo ki alamıosun gözlerini ondan yok mu bunu kabuğundan çıkarcak bi yol yakın dostluğu kursam gerisi kolayda izin vermio hep sınırlı sadece banada değil herkese öyle gülüo eğlenio dertlerini paylaşmıo dostu çok az ama eğlenicek arkadaşı çok kanına girmenin bi yolu olmalı da nee
canım ben oğlak burcuyum ve oğlak erkekleriyle iyi arkadaş olurum ama aşk yönünden başak ve balık lar tercihimdiroğlak arkadaşlarımdan yola çıkarak düşünürsem öyle her espriye gülmezler ama bu kasıntı oldukları anlamına gelmez zeki espirilere gülerler
genelde içten, samimi, dobra, güleryüzlü ve nerde nasıl davranmasını bilen ağırbaşlı ama bir o kadar da sevecen tatlı olan kızlarla yakın arkadaş olurlar hatta ruh ikizimiyiz biz neyiz diye bağlanırlar. kolay sevmezler ama sevdiler mi çok severler dostlukları süperdir yani. kasıntı, kompleksli ''ay ben onu yemem ay ben onu giymem'' diye nazlanan kimseyi beğenmeyen tipteki kızlardan hiç haz almazlar. özü sözü bir kızlarla iyi arkadaş olurlar. herşeyden önce kendin ol yani.
benim bu tavsiyelerim çok iyi sosyal arkadaş olmanı sağlar. ama erkek tavlama taktiklerini bilmem ben. önce bi yakın arkadaşı ol bakarsın ruh ikizim der kendi kendine bağlanır sana
canm oğlak erkekleri iyidr hiç korkma biraz gizemli olurlar birde bunlar çok kuruyo kafalarında kendi kendilerine ona dikkat et sadeceben çok sık giremiyorum bu aralar ondan konuya arada uzak kalabiliyorum yoksa bu topiğin takipçisiyim
ahhh cnm saoll valla çok iyi geldi ben artık onu beklemekten başka bişi yapmayacağım o yazana yada benmle konuşana kadar konuşmayacağım inş bir şekilde benmle konuşur ve inş doum gnümü kutlar bunu canı gönülden isterm o bana biir adım atarsa ben ona 10 adım atarım cesaret veririrm bakalım şu pozitif düşünme çekim yasası olayı işe yarayacak mı ? inş yarar sizlerden haber bekliorum :)
umarım kitap adı vermek yasak değildir da vinci şifresinde yer alan bişey pozitif düşüncelerle pozitifliği çağırıp olumsuzluğu kovmak ve bu sayede olmasını istediğiniz şeyin olmasını sağlamak googledan araştırma yapsan aslında bulursun çok kolay çekim yasası örnekleri diye yaz bak gerçekliği ile ilgili örneklerini gör biras karışık ama mantıklı :)çekim yasası nedir cnm tam olarak. bnde deniyim belki işe yarar..
umarım kitap adı vermek yasak değildir da vinci şifresinde yer alan bişey pozitif düşüncelerle pozitifliği çağırıp olumsuzluğu kovmak ve bu sayede olmasını istediğiniz şeyin olmasını sağlamak googledan araştırma yapsan aslında bulursun çok kolay çekim yasası örnekleri diye yaz bak gerçekliği ile ilgili örneklerini gör biras karışık ama mantıklı :)
tamam cnm :) neredesiniz kızlarrr hiç ses seda yok yahuu :)
hoşgeldin şekerimBen varım ama
hoşgeldin şekerimburası baya çöl gbi olmaya başladı aradabir girio herkes sende biizim gibisin galiba anlat bakalım :)))
:))) Şimdi ne diyeceğimi bilemedim ilkkez birileri bana cevap veriyoda
gerçekten mi. sen bi başla yardımcı oluruz biz
:))) Şimdi ne diyeceğimi bilemedim ilkkez birileri bana cevap veriyoda
bu konular neden böylee zor olmak zorunda kii
dimi ya. ne kadar çok kişi var aynı dertten muzdarip
ağlatmayın beni kızlar ya pozitif olmak zorundayım beeennnyoksa biri dokunsa özlemimden ağlayacağımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?