- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- 113
- Konu Sahibi tourmaline
-
- #2.101
Şu utangaç erkeklerden çektiğim kadar.. Ben de mi denesem senin yaptığını acaba
sende mi aynı dertten muzdaripsin cnm?
tourmalincim bişe sorcam face ten sildikten sonra hiç rastladın mı senin dengesize?
noldu tourmalin?
evet rastladım canım, o aralar tatile çıktı heralde bir ara hiç görmedim..sildikten sonra 2-3 kere falan gördüm, suratı beş karıştı, beni görünce otların arasına girdi, sırtını falan döndü..göz göze gelmek istemedi yani..özellikle bakıyorken artık özellikle bakmıyor..
niye sordun canım ?
birşey olmadı, moralim bozuk,onu özledim, içim içime sığmıyor,ona söylemek istiyorum duygularımı ama hayatta yapmam böle birşey
hiç göremiyorum
bende kendimi yakniz hissediy<orum...
sezen aksunun...unuttun mu beni sarkisini repead yapip duruyorum
bu arada...ben mayistan bu yana hicbirseyyazmiyorum özelden.ondanda atak yok...Birde simdi hernedense ben online olunca off oluyor...ben off olunca online...ben gelince tekrar gidiyor... unuttu beni yada oynadi sirf...Ben resim ekledigimde online oluyor...kaliyor öylede...ama hicbirsey yazmiyor bana...Ben resim ekleyince oda resim ekliyor...ne yapmaya calisiyor anlamadim...ama sanirim hayirsizin teki...nasil unuttcam ya......
bayadır yoktun cnm hoşgeldin.
demek sende de bi gelişme yok.
zannedersem benimkide face te benim beendiğim filmleri izlio. face te beenio sonra:)
unutma konusuna gelince kolay bi yöntemi varsa bana da söyler misin??
hosbuldum, gelisme olmadigi icin yazma geregi duymamistim.
Kolay yöntemi olsa bende tamamen unuturdum, ama zamanla olan birsey bu. ama suanda farkina variyorumda...cok kirildim, ve bu kirginlik beni ondan sogutmaya basladi bile... Hicbirsey yazmayisi, bana beni önemsemedigini gösterdi, buda tokat gibi yapisti bende, simdi o kendi yoluna ben kendi yoluma...Begeniyormus seninki. Ama sanirim bendeki asil problem yaklasik bir senedir görüsmeyisimiz. sadece sanal ortamda olmaz böyle seyler. Aslinda zamaninda dogumgününe gitseydim, belkide bazi seyler daha farkli olabilirdi. Neyse gecti gitti...unutma vakti...kendimi daha fazla hirpalamaya degmez.Kendi kaybetti gül gibi beni
senn işn kolay yine. ben her gün görcem unutmam zor olcak baya.
bide şimdi onun en yakın arkadaşı benim en yakın arkadaşımdan hoşlanıo büyük ihtimal okul açılınca teklif etcek. durum böle olunca benimkiyle daha çok görüşcez. bu fırsatı değerlendirmem lazım. inş yapabilirim:18:
daha iyi ya :) sik görüsme firsatin olcak... Degerlendir derim...Ben bazi seyleri degerlendirmedigime üzgünüm. Tren kacti bende...Sen yetisebilirsin
evt bnde az da olsa hala bi umut var. bakalım inş olur
sen de en kısa zamanda yeni aşklara yelken açarsın inş bi an önce unutup.
umarim, unutmam zamanla olurda...yeni asklara yelken acmam cok zor...Cok zor begenirimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?