- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- 113
- Konu Sahibi tourmaline
- #2.081
tourmalineeeeeeeeeee topiğin sahipsiz kaldı nerelerdesinn
gamzenk iyi geceler canım ben çıkıyorum
iyi gecceler tatlım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bi konuda daha danışcam size fikirlerinize muhtacım
bnim bi arkadaşım var yakın arkadaşım. ama ben hiç mi hiç güvenmiorum. ve benim hoşlandığımı filan bilmio. aslında farkedio ama ayan beyan konuşmadık. benim bi korkum var sanki arkadaşım da benim hoşlandığım çocuktan hoşlanıo ya. onla konuşurken bi acaip. bugün de gelmiş ondan için yakışıklı fian dio. neyse ki son zamanlarda benimkinin yakın arkadaşıi lgilenmeye başladı bu arkadaşımla. önceleri yok istemem filan diodu. şimdi ise çocuğa ısınmaya başlıyo sanırım. ama ben yine de korkuorum. sürekli ikisinin çıktığını filan görüyorum kabuslarımda
bana bi akıl verin sizce arkadaşıma söylemeli miyim??
ya kızlar bi konuda daha danışcam size fikirlerinize muhtacım
bnim bi arkadaşım var yakın arkadaşım. ama ben hiç mi hiç güvenmiorum. ve benim hoşlandığımı filan bilmio. aslında farkedio ama ayan beyan konuşmadık. benim bi korkum var sanki arkadaşım da benim hoşlandığım çocuktan hoşlanıo ya. onla konuşurken bi acaip. bugün de gelmiş ondan için yakışıklı fian dio. neyse ki son zamanlarda benimkinin yakın arkadaşıi lgilenmeye başladı bu arkadaşımla. önceleri yok istemem filan diodu. şimdi ise çocuğa ısınmaya başlıyo sanırım. ama ben yine de korkuorum. sürekli ikisinin çıktığını filan görüyorum kabuslarımda
Güvenmediğin insanla nasıl yakın arkadaşsın ki? Yakın arkadaşınla bir şeylerini paylaşmaktan korkmaman gerekir.
Yakışıklı demesi de bir şeyi göstermez. Ben de bir sürü erkek hakkında diyorum ama onlara karşı bir şey hissetmiyorum.
rüyalar tamamen bilinç altı canmcım bende aynı dertten muzdaripim sürekli kurduklaırm rüyamda kabuslar görüyorum ama birgerceği yok sadace bilinç altıo arkadsına gelince bence biraz belli etmelisin ama çoçuk senden hoşlanıyosa hiç korkma sonuçta onun arkadsıda o kız dan hoşlandığına göre bence bir tehlike olmaz
![]()
daha önce böyle bi olay yaşadığım için şu an güvenemiorum. aynı şeyi tekrar yapmasından korkuorum. o yüzden her sölediği batıyo galiba. bu sene öğrendim kaç senelik arkadaşım bi anda da silemedimama güvenemiorum da böle tuhaf bi durumdayım işte
![]()
bence nabzını yoklamalısın. zaten anlaşılır. cesaretli olman gerekir. seviyosan söyle.
Canım bir kere yapan bir daha yapar bence. Arkadaşını silme tabi ama araya mesafe koy. Paylaşma özelini.
bnde düşünüorum biraz çıtlatmayı. çocuğun bana ilgisini de benim hoşlandığımı da anlıo bnce. belki de benim tepki mi mi ölçmek istio yakışıklı filan dierek. bilmiorum![]()
erkekte bi şekilde belli eder kendi tarzında ve kişiliği doğrultusunda yani ama ben bana gelicek olursak ben aşık olduğumu pat diye belli ederim aşıksam aşığımdır seni seviyorum demekten çekinmem ha tabi bu ilişki esnasında olur ama ilk adımı atmam tabi plotonik takılıyosam
bencede yap bunu gamzenkçim ben tehlike sezmedim ama insanoğluyuz nelerrr gördük benim çok önceden başıma gelmişti hatrlamak bile istemiyorumhatta ona şöyle de bakışları çok güzel çok derin anlamlı bakıyo bana falan de yani onunda sana ilgisi olduğunu anlasın sen dile getrmeden yüz ifadesinden anlamış olucaksın zaten
vavvvvvvvvvvvvvvv tebrik ederimmmmm anlat bakalım nasıl oldu bu iş
mrb cnm işte nasıl olayım, işe başlamama bile sevinemiyorum , gören beni çok suratsız biri sanıyor, dengemi bozdu bu çocuk devamlı ağlıyorum aklıma geldikçe çok üzülüyorum..yapacak birşey yok ne yapabilirim ki..göze alacak kadar sevmedi demek otourmaline nasıl acaba işe başlamış yeni gördüm umarım iş yerinde daha güzel kısmetler çıkar karşısına
mrb burdayım fazla giremiyorum akşamları da erken yatıyorum,yorum yazamasam da yazdıklarınızı okuyorum kızlar,sahipsiz kalmadı siz varsınız..mutlu haberlerinizi bekliyorum..walla iş yerinden olabilicek kimse yok..ben çok zor hoşlanırım birinden, hatta hayatımda ilk defa onu beğendim desem yeridir,tabii daha önce aşık oldum ama onları beğenmemiştim..evt işe girdiği için fazla uğrayamıo![]()
canım senin çocuktan hoşlandığını değil de çocuğun senden hoşlandığını çıtlatabilirsin, ama açıkca söyleme de hep bana bakıyor nedense falan gibi şeyler söyle..ama eğer ondan hoşlanıyorsa dişli bir kızsa bu durumu alehine kullanabilir, sana rakip olabilir...aradan çekilceğini sanma yani..ya kızlar bi konuda daha danışcam size fikirlerinize muhtacım
canım bak ne güzel sende işe yaramış, ben de güya feysten ekliyim mesaj atayım,sohbet edeyim açayım dedim ama bana cevap vermemişti biliyorsun..iyi kötü bir cevap verseydi bu durumda olmayacaktım..Öncelikle bu aralar telefondaki sorun yüzünden nete giremiyorum .Bu yüzden cevap yazamadım . Kusura bakmayın
Daha önce de anlatığım gibi hoşlandığım çocuk çok çekingen biri. O kadar utangaçtı ki bana bakıyordu ama bana baktığını anlayana kadar canım çıkıyordu. Çünkü ufak ufak bakışlar atıyor gözünü hemen kaçırıyordu .
Neyse bu böyle olmaz dedim . Öncelikle facebookta onun paylaştığı şeyleri beğenip , yorum falan yazıyordum . Böylece arada sohbet falan ediyorduk. Böyle yaparak onun bana karşı utangaçlığını kırmaya çalıştım . Ve başardım da .
Daha sonra . Eski arkadaşlar falan bi yerlerde buluşalım mı dedik.Ben ,o ve birkaç arkadaş topluca bi yerlere gidip oturduk. Sohbet falan derken diğer arkadaşlarımız gitti. Ben bilerek en sona bıraktım kendimi . O da öyle yapmış :) :)
İşte o zaman, biz ikimiz başbaşa kalınca da söylemesini istediğim sözler , onun için çok zor olsa da ağzından dökülüverdi ...![]()
mrb cnm işte nasıl olayım, işe başlamama bile sevinemiyorum , gören beni çok suratsız biri sanıyor, dengemi bozdu bu çocuk devamlı ağlıyorum aklıma geldikçe çok üzülüyorum..yapacak birşey yok ne yapabilirim ki..göze alacak kadar sevmedi demek o
mrb burdayım fazla giremiyorum akşamları da erken yatıyorum,yorum yazamasam da yazdıklarınızı okuyorum kızlar,sahipsiz kalmadı siz varsınız..mutlu haberlerinizi bekliyorum..walla iş yerinden olabilicek kimse yok..ben çok zor hoşlanırım birinden, hatta hayatımda ilk defa onu beğendim desem yeridir,tabii daha önce aşık oldum ama onları beğenmemiştim..
canım senin çocuktan hoşlandığını değil de çocuğun senden hoşlandığını çıtlatabilirsin, ama açıkca söyleme de hep bana bakıyor nedense falan gibi şeyler söyle..ama eğer ondan hoşlanıyorsa dişli bir kızsa bu durumu alehine kullanabilir, sana rakip olabilir...aradan çekilceğini sanma yani..
canım bak ne güzel sende işe yaramış, ben de güya feysten ekliyim mesaj atayım,sohbet edeyim açayım dedim ama bana cevap vermemişti biliyorsun..iyi kötü bir cevap verseydi bu durumda olmayacaktım..
bana dişli bi rakip olabilir evt. ben ondan daha güzelim ama o da biraz kırıtık tiplerden. bilmiyorum benimki onla gayet rahat konuşuo arkadaş olarak gördüğü besbelli. ama arkadaşımdan korkuorum bi kaç kez de benimkinden için çok iyi , yakışıklı tarzında sözler duydum. içim hiç rahat deil![]()
canım eğer arkadaşına, o çocuktan hoşlandığını belli edersen; arkadaşın kendisi için seni riske atabilir..
seninle ilgili birşeyler söyleyebilir çocuğa, o senden hoşlanıyor sen de ondan hoşlanıyor musun gibi mevzular açabilir..
başıma böyle bir olay gelmişti benim..önce ben çocuktan hoşlanıyordum, sonra arkadaşım da hoşlanmaya başladı,sonra gitmiş bu çocuğa tourmalinle çıkar mısın demiş, hayır demiş, sonra da kız utanmadan benimle çıkar mısın peki diye sormuş,ona da hayır demiş..daha sonra çocuğa sen ondan hoşlanıyorsun gibi şeyler söylerek ağzını aramıştım,çocuk da o bilmemneden mi hoşlanıcam saçmalama demişti bana..böyle de salak bir mevzu yaşamıştım..
Öncelikle bu aralar telefondaki sorun yüzünden nete giremiyorum .Bu yüzden cevap yazamadım . Kusura bakmayın
Daha önce de anlatığım gibi hoşlandığım çocuk çok çekingen biri. O kadar utangaçtı ki bana bakıyordu ama bana baktığını anlayana kadar canım çıkıyordu. Çünkü ufak ufak bakışlar atıyor gözünü hemen kaçırıyordu .
Neyse bu böyle olmaz dedim . Öncelikle facebookta onun paylaştığı şeyleri beğenip , yorum falan yazıyordum . Böylece arada sohbet falan ediyorduk. Böyle yaparak onun bana karşı utangaçlığını kırmaya çalıştım . Ve başardım da .
Daha sonra . Eski arkadaşlar falan bi yerlerde buluşalım mı dedik.Ben ,o ve birkaç arkadaş topluca bi yerlere gidip oturduk. Sohbet falan derken diğer arkadaşlarımız gitti. Ben bilerek en sona bıraktım kendimi . O da öyle yapmış :) :)
İşte o zaman, biz ikimiz başbaşa kalınca da söylemesini istediğim sözler , onun için çok zor olsa da ağzından dökülüverdi ...![]()