- Konu Sahibi tourmaline
- #2.041
çok kişi dertli cidden . mantığı yok kalbe söz geçirebilmek yok
ama yinede bi kaç taktik deneniyo işte umut etmek güzel nede olsa helede o umut için uğraşmak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir erkegın sıze asık oldugunu anlamak ıcın veya ,sız o'na asık oldugunuzu bellı etmek ıcın herhangı bır cozum yoktur kı .hersey kendılıgınden gelısır zaten .O sıze dıgerlerınden daha farklı bakar o bakısı hıssedersınız .sız de o na farklı bakarsınız O'da bu bakısı hısseder zaten .herkezın yanında rahatsınızdır O'nun yanında ufak bır cocuk gıbı utangac olursunuz.aynı sekılde O'da.yanı kısacası hıssederız efendım hıssederız .
tam tersı olarak ,karsı tarafın sıze asık oldugunu hıssedemıyorsanız ya da bu bakısmalar uzun uzun suruyor ama bır turlu ıfade etmıyor nasıl ıfade etmesını saglarım dıyorsanız ,hıc boyle cozum arayısına gırmeyın bıle derım .ask varsa zaten dokulur ortaya .yoksa da olmayan bırseyı hıc bır cozumle olusturamassınız .
cadica alta ismini gördüm nerelerdesin cnm ya napıosun??
sorma canım yaa tıkıldım kaldım ankaraya tatilede gidemedim nasıl bunaldım anlatamam sıcaklar biryandan çözüme kavuşmamış konular :) biryandan yani anlayacağın bıraktığın yerde sayıyorum sen nasılsın
bn tatil yaptım kafamı dağıttım biraz ama iyi deilim. okulda benimkiyle farklı gruba düşmüşüz.normalde aynı gruptaydık ayrıldık yani. çok üzüldüm tabi. çok fazla göremicem heralde. gerçi aynı kattayız illaki rastlıcam ama aynı grupta olsaydık hep birlike olcaktık
sende var mı bi gelişme yeni biriyle filan mı tanıştın yoksa:44:
yok canım yaa nerdeeee bizde o şanssssssss
hakkaten çok şansısız ya.
noldu bilio musun. ben benimkinden bişeler yapmasını beklerken. benimkinin yakın arkadaşı benim en yalın arkadaşımla ilgilenio. arkadaşım da mırın kırın edio. yok kabul etmem filan dio. offfffffff çıldırcam yaaaa((((
bende erkegin ilgisinden anlarim, bakisindan bazen özel olarak sakalarindan sürekli benle ugrasmasindan falan filan iste:))
bana gelince, hicbiseyden utanmam yani cok konusurum, herkezle hemen kaynasirim, ama gel görki asik olunca dilim tutuluyo ve cok utangac oluyom.hayatta ilk adimi atamam ama farkina varmadan aptalca seyler yaparim, ne biliyim görünce havlara ziplama ciglik atma gibi:))))ozaman zaten anliyolar ben istedigim kadar bisey sölemesemde hihhi:)))
hoc gerciii büyük konusmicaksin, ilk adimi hayatta atmam dedim ama yaptim yani, insan mecbur kalinca yapiyomus![]()
aslında kabul etse iyi olur yani sizde birlikte vakit geçirmiş olursunuz onların sayesinde
hiç aşık olamamaktan iyidir ama yinede aşk acısı çekmek bencebi şarkı çalınca onu düşünmek , yastığa başını koyup hayal kurmak :) bidee sonu güzel bitse değme keyfine ozmn bütün çektiklerine değer
![]()
hayatım tarfin tamam uyuyo ama onda tık yok farklı davranıo mesela herkesi aşağılar dalga geçer benmle geçmio bana dierlerinden ciddi anlamda farklı davranıo benm mevzu biras karışık aslında anlatmak isterim ama burdaki herkes bilir uzun ve karışık olduğunu geçmişi okursan belki (sabır gerek okumak için) anlarsın benii çektiğimi ben hiç bi sevgilimi onu sevdiğim ve ona hissetiğim şeyleri hissetmedim dediklerin uyuyo ama belli yerde sadece farklı davranmakla kalıo benm hatalarım çok oğlak erkeği iştee bende başak kızıyım ne yapayım aşğım![]()
ilk anlattığın biras karışık yedek tutmak gibi ama 2.si gerçekten ancak insan olmayana yakışır ayıp yani ama bnce bi kız ne olursa olsun açılmamalı hiç bir zaman ben bnmkinden nefret etmek istiyorum ona eskiden yzardım ben konuşurdum burnu dikti gcıktı ama gün gelicek ve o bana yazıcak bu sefer ben ona hiç cevap yazmayacağım görür gününü o aptal salak burnu kalkık denyo odun öff baya saydırdım kusura bakma burdaahh tatlım benım ne yasadın bılemem ama bıldıgım tek sey ,ortada ask varsa emın ol dokuluyor o zaten.asık oldugun cocuk belkı de sana asık degılıdr sadece ılgı duyuyordur .ılgıyle ask cok farklı seylerdır bılırsın kı .bır de soyle erkekler var cnm ,senın O'na olan askının farkındaysa senın askını yıtırmemek ıcın de sana boyle farklı davranıyor olabılır .yanı senın askının farkındadır ama o asık degılıdr.fakat yıtırmekde ıstemez .ya kendını tatmın edıyordur senın askınla ya da kosede bır yerde dursun bos kalırsam O 'na gıderım gıbılerınden .yok mu boyle hem erkekler hem kızlar cnm ,hemcınslerımzde oyle,asık degıldır ılgı bıle duymaz ama karsı tarafın habıre onu ovmesınden ıltıfatlarından kendını tatmın eder ve o'nu kaybetmez ıstemez.
bır de soyle erkekler de var cnm ,senın ılgının farkındadır ,sırf dalga gecmek senı yormak ıcın de sana ılgı duyuyormus gıbı de farklı davranır .yanı ılgı duydugundan degıldır ama sırf eglenmek ıcın boyle yapabılır .uzulerek soyluyorum umarım boyle degıldır .ama bu turden beım arkadasımın basına geldı .aynı okulda sureklı ıkısıde bakıstılar benım arkadasım artık resmn uzaktan ask besler oldu .ha bugun ha yarın acılacak dıye bakıstılar durdular .cocukta sureklı bakardı oyle sıradan bır bakıs degıldı resmn ask gozlerıyle bakardı farklıydı yanı .bende gorurudum bunların bakısmalarını .sonunda kız bunun acılacagı yok dıye gıttı kendı acııldı .ama cocuk ,sen ne sacmalıyorsun ne askı kendıne gel dıye resmen dalga gecmıstı arkadasımla![]()
Kızlar merhaba herkese ,
Cadica ve Gamzenk görüyorum ki hala aynı durumdasınız . Sizin adınıza üzüldüm gerçekten .
Kendi adıma gelince; ben , benim dengesizi sonunda tavladım şuan çıkıyoruz
Çok zor oldu ama sonunda onun bana açılmasını sağladım . Darısı başınıza artık ...