kumar alkol vs gibi bi durum olsaydı şu anda beraber olmazdım zaten...öyle sosyal biri deil anlıcan....ama şu var herşeye yetmeye çalışayım derken birden bataklığa girebiliyo insan nişanlımda onlardan biri...ev yaparken,araba alırken hesapsız harcamalar yaparken sonunu düşünememiş ve durumu bu boyutlara gelmiş...biz aynı çevrede oturan kişileriz ayrıca bigün olsun onun hakkında kötü konuşan biri görmedim...tek sorun benimle paylaşmaması borcu falan deil...çalıştığı içinde ailesi çok destek vermedi tabi onları bu yüzden kesinlikle suçlamam...allaha şükür durumlarımız çok kötü deil...yoksa işin içinden çıkamazdık...
erkek sorumluluk sahibi olmalı... ama biz artık herşeyi yüklendiğimizden onu da bize bırakıyorlar...
bende de ayni durum soz konusu..
Esim sag olsun herkese kepceyle dagitir eve ise cay kasigiyla getirir...
Kendisinin bir suru borcu vardir ama birisi borc istediginde ne yapar eder ona borc verir..
Hatta bana harclik vermez ailesine para gonderir...
2 kere elektirigimiz ve dogalgazimiz kesildi bui yuzden..
Tabii defalarcada telefonumuz kesildi...
Sıkıldım bu sekilde yasamaktan...
Ayrilsam bi dert ayrilmasam bi dert..
Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Mafoldumben
ya birde para verır.markete gıdersın..paranın üstünü sorarlar ya...öfff..çok zor boyle erkek..
şükür ki benım eşim boyle degıl..tanıdıklarım var ama kocaları her seyın kaç paraya alındıgını kaç para arttıgını .lmaz:
Gözüm çok yükseklerde değil fakat bu yaşadıklarım beni çok bunaltıyor ben desteğim her zaman ama evde kız kardeş gibi birbiri ile uğraşma didişme beni çok yordu artık özür dilemek yok,hatasını anlamak yok ben egeliyim o doğuya yakın belki yöre farkı var bilemiyorum ama olmuyor ne yaptıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?