Bence erkek cimride olmayacak savurganda parasını nerde nasıl kullanması gerektiğini bılecek.yerimseniben evlilikte sorumluluk çook önemli karşılıklı oturup konuşun derim .:teselli:
çok güzel bir konu açmışsın.teşekürler.
eger erkek savurgan veya cimriyse onunla hayat çok zor geçer.
en kötüsü de dışarı karşı kepçeyle dağıtan eve karşı da çay kaşığıyla veren.
ben yaşıyorum bu sorunu çok zor.
evlenmeden önce iyi araştırın.konuşun bu konuları.
evlenmeden önce birikim yapamadı, belki yardım etmesi gerekenler vardı...vs ama uçan kuşa borcu varsa ve maddi anlamda hiçbir şekilde sorumluluğunu bilmiyorsa, böyle bir adamla evlenmek göz göre göre hatadır. her türlü ama her türlü sorun çıkar. maddi sorun çıkar, manevi sorun çıkar.... ömür törpüsü olur bence...
kendimi bile bile ateşe atmazdım..
annelerimizin bir sözü vardır herkes bilir aşkla karın doymaz..
nekadar doğru bilemiyorum ama bir yerde haklılar.
sonuçta belli bir zaman sonra aşk maşk kalmıyor
hele birde paran da yoksa nasıl çekilir o evlilik bilemiyorum yani
... Çok haklısın canım özellikle en kötüsü de dışarı karşı kepçeyle dağıtan eve karşı da çay kaşığıyla veren söz herşeyi anlatmış Peki ailesinde maddi destek görmeyen erkekler nasıl toparlayabilir kendini ?? ciddi olarak düşündüğünüz biri ailesinden maddi destek alamıyorsa ?? Buda bir sorun hemde çok önemli bir faktör
Ailesi daima arkasında olmalı heryönden aile faktörüde önemli bence Güzel bir sözümüz var ' Ayağını yorganına göre uzat diye ' Aileler çocuklarının birikim yapması konusunda destek olmalıdırlar...Herzaman içinde kredi kartına yüklenerek herşeyi almak doğru değl.Paran varsa alırsın yoksa olduğu zaman almaktır.Gerçi benim düşüncelerim bu yönde Bir erkek ilk başta kendi aliesini düşünmek zorundadır, parası olmadığı halde kim olursa olsun kimseye gerekmedikçe borç vermemelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?