Bir doğum günü meselesi

Boskume
Dün kizimin 2 yaşını kutladım
Bı cafeyle anlaştım
Kızımın kuzenlerini yasitlarini arkadaşlarını çağırdım
3 çift en yakın arkadaşlarımla annelerimiz vardı sadece boool çocuk
Çocukların eglenecegi müzikler oyunlar oldu
Pastalari kendim yaptım götürdüm sınırsız içecek ve servis cafeye ait oldu

İlk yaşını evde kutlamistim daha çok yorgunluk ve masraf olmuştu bu sene daha güzel oldu

Size bunu onerebilirim

Kızınızın nice güzel yaşları olsun. Çık güzel bir fikir ama burda çok arkadaşım yok ,sadece aile bireyleri var . Pek uygun olmaz bize. Ilerde okul döneminde yapabileceğim bir fikir bu. Çok teşekkür ederim. Muhtemelen kimseyi davet etmeden,sadece eşimle kutlarız

Ben anlamıyorum böyle şeyleri ya. Aileden böyle görmediğim için midir nedir. Oğlum 7 aylık, doğum gününü babası, ben ve oğlum kutlarız sanırım. Alırız bir pasta, üfleriz olur biter. Ha ne olur, büyür kreşe gider vs o zaman arkadaşlarıyla kutlarız muhakkak. Ama minicik bebek, pastadan ne anlasın, mumdan ne anlasın. Yani siz o hevesi kendinize yapmışsınız, oğlunuza değil. :)) bir yaşındaki bebe ne anlasın doğum günü kutlamasından. Ha yok illa da kutlayacağım dersen bu sene de annenleri çağır madem :)

Ya pastadan mumdan anlamaz tamam ama ilerde anı olsun diye heveslendim. He tabii ilk yıllar genelde anne baba kendi için kutlar ya zaten illa kutlayacağım demiyorum,fikir almak istedim çünkü etrafımdaki herkes kutlarken oğlum boynu bükük kalmasın dedimişin şakası bir fikir almaya yazdım bin ah işittim,meğer herkes dertliymis ilk yıllar kutlama olayından

İlla bu görgüsüzleri davet edecekseniz pastanizi alip dişarda kutlayin.
Belki dışarda insan gibi davranirlar.

Laf etme maksatlı demedim aslında :)) sadece eşinin ailesine acayip uyuz oldum. Böyle kayınvalide kayınpeder olayları olunca kendim yaşıyormuşum gibi hissediyorum, sinirleniyorum biraz :)) ben senin yerinde olsam kayınvalide kayınpeder gönlü eyleyeceğime başbaşa kutlarım daha iyi :) o yüzden yani.

İlla bu görgüsüzleri davet edecekseniz pastanizi alip dişarda kutlayin.
Belki dışarda insan gibi davranirlar.
Dışarıda kutlama fırsatımız yok malesef,evdede yapsam çağırmaya gönlüm yok zaten artık,bakalım son anda karar veririm sanırım

Yok estağfurullah fikir sormaya yazdım zaten,gelen cevaplara saygım sonsuz. Aslında genel olarak iyiler ama arada böyle düşüncesizlikleri oluyor işte. Sinirlenmeye haklısınız ben yaşamadığım şeylerde bile bdv okudukça sinir oluyorum arada

En güzel anı bence o günü üçünüzün kutlaması. Kendinize bir gün ayırın. Gezin tozun oynayın. Bebeğiniz odaklı bir gün olsun. Milleti eğelemekten doğum günü kaçıyor zaten. Yaptığını değil yapmadığını konuşuyorlar.

Dışarı yemeğe çıkın odadan tatlınızı çayınızı başka yerde için. Fıtoğraf çekilin illa her sene evde cümbür cemaat koşuşturmak demek midir Doğum günü yapmak. Canın nasıl istiyorsa öyle yaparsın .

BAzı konuları abartsanızda yine de saçma bir kutlama olayında yaşanan problemler işte Küçücük çocuklara koca koca kutlamalar yapmayı anlamıyorum
Alın bir pasta kesin gitsin. Şimdiye kadar çocukların 2 yaşında annem bana bir parti yapmıştı, o pasta ve o eğlence aklımdan çıkmaz dediğini falan duymadım.

Benim ilk doğum günüm dışındaki çoğu doğum günümü annem babam ben kutlamışız sadece. Şimdi fotoğraflara bakıyorum yalnız kutladığımız doğum günlerinde çok mutlu çıkmışım hep. Kuzenlerimin vs. geldiği doğum günlerinde hep bir curcuna, mutsuzluk hakim fotoğraflara. Bence siz de doğum günlerini evinizde sessiz sakin kutlayın kafanız rahat etsin. Çocuğunuz ileride fotoğraflara bakar mutlu olur. Siz ve eşinizin doğum gününde yer alması çocuk için yeterli zaten.

Çocuğunuz anaokuluna ya da ilkokula başladığı zaman arkadaşlarını çağırır büyük doğum günü partileri düzenlersiniz. Çocuklar çok eğlenir o zaman. Şimdi yaşı da küçük zaten.

Eşin ve çocuğunla güzel bir mekana git yemeğini pastana yiyip oradan güzel bir oyun parkı yada lunaparka gidin.
Şahsen ben bu sene kızımın 3 yaş Doğum günü için öyle yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…