• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komik gelecek bir dert ama beni mahvetti YARDIM!

Plastik şişme çocuk havuzu alın bazen havuz bazen top havuzu yaparsınız bim ve a101 e o toplardan geliyor
Hem sizin ugrasarak yapan özenli bir anne olduğunuzu gördükçe catirdayacaktir

Siz çok işsiz kalmışsınız. Takmayın bu kadar insanları kış geldi ayda 200 kenara atsanız yaza kendi bahçenizi çocuğunuz için harika yaparsınız. Kadına kıskanç demişsiniz ama bence sizde daha çok kıskançlık var. Ayrıca kadın çocuk uyuturken neden bahçesine gidiyorsunuz o kadın bu foruma yazsa onu haklı görür herkes

Kadın sizi istemediğini belli etmiş, hala gitmeye devam etmişsiniz ve o da bahçeye sınır çekme ihtiyacı hissetmiş. Bence burada kadının suçlu olduğu bir durum yok ki. Belli ki o da sizden pek hoşlanmıyor, buraya 'off komsumdan bıktım, gelmesini istemiyorum ama çocuklarımız aynı yaşta , devamlı bahcede' diye bir konu acsaydi forumdaki kadınların yarısından çoğu bahçeye bir sınır çizmesi gerektiğini söyleyecekti.
Hem kadını sevmiyorsaniz onu görmemeye çalışın, mesela masanız salıncağıniz onun evine doğru bakiyorsa diğer tarafa çevirin, onun bahçede olmadığı saatler çıkmaya gayret edin, eski arkadaşlarınızı Eve davet edip azıcık sosyallesin. Böylece elalemin kicikirik komşusuyla kafayı bozmaktan birazcık uzaklaşmış olursunuz.
Hatta bakabileceinize eminseniz tatlı bir köpek alın, onunla ve çocuğunuzla ilgilenirken oyalanirsiniz , hem arkadaş olur size. Ayrıca diğer çocuklar için çekici bir unsur olur,onlar gelip durur biraz da siz uflersiniz :p
Ya da bence bir işe başlayıp baska stresler edinin,komşuları unutun :)
Sevgiler

Bence fazla niyet sorguluyor olabilirsiniz..
Komsunuzun size karsi tutum ve davranislarini anlatmissiniz. Ben pek bir sey goremedim acikcasi.. Sizn yanlis anlamaniz ya da komsunuzun niyetini anlayamamis olmaniz da olabilir..
Cok fazla kafaya takilacak bir durum degil ama belli ki cok fazla rahatsiz olmussunuz..
Ben oncelikle kendinizi rahatlatacak bir seyler okumanizi tavsiye ederim.. Bakis acinizi degistirecek.. Yeni hobiler... Bahcenizde de cocugunuzla etkinlikler yapabilirsiniz..

Ben de bahceli bir evde buyudum, komsumuz kendi bahcesinde oturmaz bizim bahcede olurdu surekli. Cok rahatsizlik verici birsey. Biz sizin gibi birbirimize dusmedik ama coook sinir olurduk ailecek :) Ben komsuyu hakli buldum, demek ki rahatsizlik vermissiniz. Cocuk ozenebilir ama keske abartmasaydiniz komsunun oyuncaklariyla oynama isini. Siz de cit cekin bahcenizden gecemesin madem. Cocugunuzu oyalayacak baska seyler bulun

kadından nefret ediyorsunuz ama bahçesinden çıkmıyorsunuz. haksızsınız.

kadın çit de çeker dikenli tel de örer isterse.

çocuğunu uyuturken oyun oynatmadı diye kötü mü oldu anlamadım. bence siz kadını kıskanıyorsunuz.

Onu bu kadar ciddiye aldığınız için sizde de kabahat var.. Gerektiği yerde cevabını verip içinize atmaktan arkadan arkaya hırslanmaktan kaçınmalısınız kendinize zarar..

Back