Cok ilginc, okumus dr. olmus birinin yaptiklari. Guya toplumun en aydin kesimi bunlar. Biz esimle doktora yapiyoruz, en buyuk korkum insanlara bir sekilde boyle huzursuzluklar vermektir, insan aldigi egitimden utanir hic olmazsa.
Ama cevresine insanlari bu sekilde toplayabiliyorsa demek ki sevilen birisi, ozellikle sizinle mi boyle sorumlari var sizce, yoksa siz mi cok alingan davraniyorsunuz? Yani kadin gercekten sevilen biriyse, evinin, esyasinin kullanilmasindan rahatsiz olmuyorsa, cocuklariniz da anlasabiliyorsa kadinin yaptiklarini pek takmamaya calissaniz olmaz mi? Yani benim de vardi onceden boyle her hareketine alindigim bir arkadasim ama farkettim ki aslinda o kotu niyetli biri degil, sadece benim istedigim seviyede hassas davranmasini bilmiyor, sonra takmamaya basladim, simdi hala gorusuruz. Siz de boyle olamaz misiniz? Aksi takdirde orada oturdugunuz muddetce o kadin sosyal olacak, herkesi cevresine toplayacak ve cekingen davrandiginiz takdirde siz disarda kalip, alinan taraf olacaksiniz. Haydi sizi gectim, cocugunuz baska cocuklar o bahcede oynadikca uzaktan uzaktan bakip ic gecirecek ve siz yine uzulen olacaksiniz. Takmamaya calisin, cok sik gitmeseniz de irtibatinizi kokten kesmeyin derim ben.