- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Kirazı listeye aldım ama karadut nedense çok istedim ya Bursa dayız biz bir sormak lazım ya umarım olur burada da. Ceviz bağlarımız var burada bizimde bir çok ceviz ağacı çok şükür hepsi olmuş zamanında belki 20,25 yıllık ağaçlar. Ama şuan 5 yılda yetişenleri varmış hatta 2 yılda da ürün veriyormuş iki tane dikeceğimiz için farklı olabilir ama öncelik karadutaKaradut tecrübemiz Trakya ve Karadeniz de var. İkisi de çok güzel meyve veriyor. İklim şartlarını kıyas yaparsınız.
Diğer meyveler için, ceviz bizim şanssızlığımız sanırım yanındaki meyve ağaçları ile uyumlu degil, o yüzden olmadı. Bir de ceviz ağaçtan meyveyi aldım yedim bir meyve degil eğer ceviz dilerseniz bunu da göz önünde bulundurun.
Nar tavsiye etmem, çünkü bodur ağaç :) hani gölgesinde dinlenmelik bir ağaç hiç olmuyor. Kirazın bizim için ömrü 20 yıl oldu. Sonra verimi çok düştü, hastalandı. Baktık olmuyor o zaman yerine yeni fidan geldi
Bence kiraz güzel :)
Kayısı da olabilir. İkisinin de meyvesini çocuklar sever ve ikisi de güzel büyüyor, tırmanmalılar, gölgesine yatmalık oluyor :)