Bir dikili ağaç

Kirazı listeye aldım ama karadut nedense çok istedim ya Bursa dayız biz bir sormak lazım ya umarım olur burada da. Ceviz bağlarımız var burada bizimde bir çok ceviz ağacı çok şükür hepsi olmuş zamanında belki 20,25 yıllık ağaçlar. Ama şuan 5 yılda yetişenleri varmış hatta 2 yılda da ürün veriyormuş iki tane dikeceğimiz için farklı olabilir ama öncelik karaduta

Aynı poz yıllar farklı bu çok iyi ama ben şuan bir tane dikeceğim bebeğimle fotoğraf çekerim dedim ama her yıl çekinmek mükemmel olabilir. Birde kızım büyüdüğünde beraber dikeriz ay hoşuma gitti bu fotoğraf işi

Bursa ise olur :)
Bademli de arkadaşımın evi, bahçelerinde hem karadut hem beyaz dut var ve çok bereketli :)

Büyüdüğünde yapılabilir bence de yani onun hoşlanacağı bir şey olur ve görev bilinci gelişir ne yapmalı nasıl yapmalı bilir çok güzel valla fikirleriniz de çok hoş. İnşallah hep öyle naif olsun kuzunuz

Aa tabii tescillemek lazım:)
Her sene ağaçta ve çocukta olan değişimi gözlemlemek keyifli olacaktır.
Bunu da yapın

Bursa ise olur :)
Bademli de arkadaşımın evi, bahçelerinde hem karadut hem beyaz dut var ve çok bereketli :)
AA o zaman olur tamam tamam ben bunu yapıyorum. Fidan işini bu hafta hallediyorum . Aklıma yattı çünkü kızım biraz daha büyüdüğünde kiraz elma erik derde çocuk karadut nasıl diyecek farklılık olur ayrıca ben galiba tüm araziyi ağaçlandıracağım Çağla ağacında ıhlamurda ilgimi çekti hatta bir ceviz

Ihlamur da çok güzel fikir gerçekten. İmkan varsa dikin gönlünüzce.
Ziraate sorun mutlaka Yanyana olmaması gereken var mı diye :)
Bizim bahçede 40 dan fazla meyve ağacı var. Çok büyük değer...

Ihlamur da çok güzel fikir gerçekten. İmkan varsa dikin gönlünüzce.
Ziraate sorun mutlaka Yanyana olmaması gereken var mı diye :)
Bizim bahçede 40 dan fazla meyve ağacı var. Çok büyük değer...
Çok şükür dikebiliriz aslında ben daha küçük çaplı düşünmüştüm. Biraz daha araştırıp eşimle konuşmak faydalı olacak sanırım ve o yine diyecek Şenay yine dediğinin fazlasını yaptın ama kızımıza değer ya bir başlasın kızım hepsine baksın. Yan yana olmaması gereken derken bir kuralı mı varmış

Ya çok emin değilim. Zeytin mesela hassas onu biliyorum. Bu arada zeytin de çok anlamlıymış onu da düşünün hem de Bursa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…