• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Derdim Var!

Sesizlik her zaman sakinlik olgunluk demek degildir , aslında bir gerçek vardır bir insan bir kadın susuyorsa artık içinde mücadele bitmiştir yaşananlardan bıkmıştır için için uzaklaşır ve sonra tek hamle herşey biter .

Sesizlik bazen çok tehlikelidir en azından ben öyleyim sesizce sabırla beklerim ve giderken gemileri degil limanı yakar giderim geride bir enkaz kalır .

Merhaba. Ketum bir insan olduğumdan ailem arkadaşlarım dahil kimseye anlatmam derdimi. Belki çare olamayacaksınız ama en azından anlatıp rahatlamak istiyorum.

Eşim dün 6 gibi işten geldi. Maça gideceği için yemek yemedi. Kapıdan çıkarken öptüm sarıldım geldiğinde hemen duşa girme işimiz! var dedim

9 gibi geldi direkt duşa giriyorum ben dedi, ben de kızdım uyuyorum o zaman dedim ama aç olduğundan gönlüm el vermedi. Duştan çıktıltan sonra sordum yemek mi yemek istersin kahvaltılık mı hazırlayayım.

Cevap vermesine fırsat olmadan kızım ağlamaya başladı ben tekrar uyutmak için odasına gittim 10-15 dakika kucağımda pışpışladım tekrar uyusun diye. Bu arada mutfaktan sesler geliyor " ben malım çünkü akşama kadar sizşn için çalışıyorum, bir çay bile demlememiş, şuna bak yemekler de buz gibi, yine mi bamya yiyeceğiz...

Kızımı uyuttum sakince mutfağa gittim baktım yemek ısıtmış yiyor. Ben de yanına oturdum çünkü yemek yemek için onu beklemiştim. Bana saydırmaya başladı sen kimden alıyorsun bu akılları iyice alıştın yemek yapmamaya milletin 5 tane çocuğu var bakıyor sen bir tanesine bakamıyorsun...

Normalde o kadar sakin bir insan değilimdir ama ya sabır dedim sustum. En son yüz ifadesi de çirkinleşmeye başlayınca üff deyip kalktım masadan.

Bu arada yemek olarak etli kuru bamya yemeği ve ayran aşı çorbası vardı. Yemek bir gün önceden kalma çorbayı da o gün yapmıştım. Bamyayı önceki gün akşam pilavla ayranla birlikte yedik ertesi gün kahvaltı için ekmek arası öğle yemeği için de bamyadan yemek termosuna koyup iş yerine gönderdim. Akşam da yese 3. Kez yiyor olacak yani.

Neyse ben içeri geçer geçmez mutfakta gürültü koptu ve oturma odasına geçti. Arkasından gidip mutfağa baktım softayı devirmiş kalan bamya yemeğini de tenceresiyle beraber duvara fırlatmış.

Yine ses etmedim geçtim çamaşır katladım. Ne ağladım ne tek bir kelime çıktı ağzımdan. Eşime yakıştıramadığım gibi ne yapacağımı da şaşırdım.

Geldi arkamdan konuşmaya çalıştı tek bir kelime etmedim. Sabah 5 ten beri uyanığım ama ne yapacağım bilmiyorum. Mutfak ta öyle kaldı. 8 aylık kızım diş çıkarıyor ve çok huysuz özellikle geceleri.

Mutfağın fotoğrafını çekip anneme çok güvendiğiniz damadınızın marifetleri diye atasım geliyor ama tutuyorum kendimi hadi diyorum bu sefer de yel içinde kalsın kırık kolun. Ama miden ağrıyor içim bir hoş. Nasıl tepki vermeliyim ne yapmalıyım ya da yapmamalıyım belki bir akıl verirsiniz.

Sevgiler...
şidedetli açlık krizi . kırmızı alarm vermiş adam.
annesine sakın resim gönderme.
ve lütfen kocanı asla savunmuyorum yaptıogı cok yanlış ama 3 kere aynı yemegi yemek insanı gercekten sıkıyor
ve birde macta yenildi veya birine kızıp öfkesini tutsu ise sana cörlemiş.
bugun onunla bıunu sakinmce konuşmayı dewne. zaten seninle konuşmayı denemmiş.
derse dun konıuşmadın bugunde ben konuşmayacagım filan kızmadan
dun cok üzgün ve ne yapacagımı ne diyecegimi bilmez haldeydim. sakinledim hadi bu durumumu konuşup haleldelim... filan gibi bir cümle oldukca yapıcı olur.

Çocuklu kadınsın.Mis gibi yemeğide yapıp koymuşsun önüne.Bir yemek iki gün yenir.Bunda anormal bir durum yok.Yaptığı çok büyük bir saygısızlık.Resmen başkasına kızıp sinirini gelip senden çıkarmış.Evi birbirine katmış.Yerden göğe kadar hatalı.Konuşmamaya devam et.Uzun sürsün anlasın kırıldığını.

Merhaba. Ketum bir insan olduğumdan ailem arkadaşlarım dahil kimseye anlatmam derdimi. Belki çare olamayacaksınız ama en azından anlatıp rahatlamak istiyorum.

Eşim dün 6 gibi işten geldi. Maça gideceği için yemek yemedi. Kapıdan çıkarken öptüm sarıldım geldiğinde hemen duşa girme işimiz! var dedim

9 gibi geldi direkt duşa giriyorum ben dedi, ben de kızdım uyuyorum o zaman dedim ama aç olduğundan gönlüm el vermedi. Duştan çıktıltan sonra sordum yemek mi yemek istersin kahvaltılık mı hazırlayayım.

Cevap vermesine fırsat olmadan kızım ağlamaya başladı ben tekrar uyutmak için odasına gittim 10-15 dakika kucağımda pışpışladım tekrar uyusun diye. Bu arada mutfaktan sesler geliyor " ben malım çünkü akşama kadar sizşn için çalışıyorum, bir çay bile demlememiş, şuna bak yemekler de buz gibi, yine mi bamya yiyeceğiz...

Kızımı uyuttum sakince mutfağa gittim baktım yemek ısıtmış yiyor. Ben de yanına oturdum çünkü yemek yemek için onu beklemiştim. Bana saydırmaya başladı sen kimden alıyorsun bu akılları iyice alıştın yemek yapmamaya milletin 5 tane çocuğu var bakıyor sen bir tanesine bakamıyorsun...

Normalde o kadar sakin bir insan değilimdir ama ya sabır dedim sustum. En son yüz ifadesi de çirkinleşmeye başlayınca üff deyip kalktım masadan.

Bu arada yemek olarak etli kuru bamya yemeği ve ayran aşı çorbası vardı. Yemek bir gün önceden kalma çorbayı da o gün yapmıştım. Bamyayı önceki gün akşam pilavla ayranla birlikte yedik ertesi gün kahvaltı için ekmek arası öğle yemeği için de bamyadan yemek termosuna koyup iş yerine gönderdim. Akşam da yese 3. Kez yiyor olacak yani.

Neyse ben içeri geçer geçmez mutfakta gürültü koptu ve oturma odasına geçti. Arkasından gidip mutfağa baktım softayı devirmiş kalan bamya yemeğini de tenceresiyle beraber duvara fırlatmış.

Yine ses etmedim geçtim çamaşır katladım. Ne ağladım ne tek bir kelime çıktı ağzımdan. Eşime yakıştıramadığım gibi ne yapacağımı da şaşırdım.

Geldi arkamdan konuşmaya çalıştı tek bir kelime etmedim. Sabah 5 ten beri uyanığım ama ne yapacağım bilmiyorum. Mutfak ta öyle kaldı. 8 aylık kızım diş çıkarıyor ve çok huysuz özellikle geceleri.

Mutfağın fotoğrafını çekip anneme çok güvendiğiniz damadınızın marifetleri diye atasım geliyor ama tutuyorum kendimi hadi diyorum bu sefer de yel içinde kalsın kırık kolun. Ama miden ağrıyor içim bir hoş. Nasıl tepki vermeliyim ne yapmalıyım ya da yapmamalıyım belki bir akıl verirsiniz.

Sevgiler...
Sakin aileleri ortaya sokma bence canı bişey sıkıldı o arkadaşları ile ilgili çünkü aniden yapması tuhaf çok iyi sakinligini koruman bence bu akşam güzel yemekler yap ama çokta muhatap olma o pişman olur zaten erkekler işte arada geliyor:KK12:

Sakin aileleri ortaya sokma bence canı bişey sıkıldı o arkadaşları ile ilgili çünkü aniden yapması tuhaf çok iyi sakinligini koruman bence bu akşam güzel yemekler yap ama çokta muhatap olma o pişman olur zaten erkekler işte arada geliyor:KK12:
kırmızı gecelik de giysin de yatakta gönlünü alsın bari.
malum tencere masa deviren konu sahibi.

Maşallah cok sabırlısın ben burdan sınırlendım valla :bicak: madem hıc sesını cıkarmadın yıne cıkarma sessızce annene gıt :KK53: gelınce senı bulaamasın korkudan altına etsın telefnuda kapat kıvrım kıvrım kıvransın hee dersen kımseye duyurmuycm dıye o zaman annnene gtme onun eve gelıs saatınde sokaga falan cık sınemaya falan gıt yada ne bıkeyım cocukla bı yerlere gıt snra aksam on gıbı gel bısey demeden yat uyu

vallahi bu eşleri 40 yıl sırtında taşı sadece 5 dklıgına dinlenmek için indir o 5 dk da NE ZAMAN BENİ SIRTINDA TAŞIDIN Kİ der. rabbim nankör eşlerden uzak eylesin. vicdan yoksunu olmak böyle bişey işte. sen evdesin ya 7/24 yatıyosun sanıyolar onlar için evde olmak demek hiç bişey yapmadan yeyip içip yatmak demek.

Zaten morali bozuk bu kadar sert olaya girip neden zorluyosn bende okuyorum yazilani amaç biraz daha rahat sakin düşünsün kadını doldurup adamla kavga mı ettirelim
elbette kavga edecek. alttan mı alacak?
sana tencere yemek feda olsun yiğidim, beni de duvardan duvara vur mu diyecek?

elbette kavga edecek. alttan mı alacak?
sana tencere yemek feda olsun yiğidim, beni de duvardan duvara vur mu diyecek?
Niye bunları desin adam zaten patlamaya hazır o an susmuş bugün sakin geldiğinde patır patır söylesin ağzına geleni ama iki tarafta sinirliyken hiç birşey olmaz hiç bir sonuca varilmaz herşeyin yeri zamanı var akıllı kadın muhakkak hesabını sorar ama zorla bağırıp kıyamet kopararak değil

Bizde yaşadık bunlari ne kadar o an üstüne gittiysem ben kötü oldum sakinleşince ben bu sefer sorguladm ve gayeye üstesinden geldim bı anlık öfkeyle bı ise kalkışma kötü olursun ama sonra oku canını

Zaten morali bozuk bu kadar sert olaya girip neden zorluyosn bende okuyorum yazilani amaç biraz daha rahat sakin düşünsün kadını doldurup adamla kavga mı ettirelim
Zaten adamın amacı, çeşit çeşit yemek hazırlatmak. Şimdi bunu yaparak şu mesajı verir, sen masa devirince ben korkup istediğini yaparım. Bir dahaki sefere istediğin bir şey olmazsa sen devir masaları, ben ertesi gün kuzu kuzu yaparım.
Akıl verirken biraz önünü ardını düşünün. :olamaz:

Cok uzuldum durumunuza. Allah hidayet versin esinize:KK34: Size tek tavsiyem sakin aileleri karistirmayin bu ise, fotograf falan atmayin. Cocuk degiliz artik, her sorunda anne babadan destek gormeye calisalim. Siz bir uzulduyseniz, anne babaniz bin uzulur.:KK61:Hatasini insallah anlar esiniz. :sinirli:

Niye bunları desin adam zaten patlamaya hazır o an susmuş bugün sakin geldiğinde patır patır söylesin ağzına geleni ama iki tarafta sinirliyken hiç birşey olmaz hiç bir sonuca varilmaz herşeyin yeri zamanı var akıllı kadın muhakkak hesabını sorar ama zorla bağırıp kıyamet kopararak değil
her şeyi güzel hazırlaması kadının kabullendiği ve affettiği anlamına gelir. o yüzden yanlış taktik.

Zaten adamın amacı, çeşit çeşit yemek hazırlatmak. Şimdi bunu yaparak şu mesajı verir, sen masa devirince ben korkup istediğini yaparım. Bir dahaki sefere istediğin bir şey olmazsa sen devir masaları, ben ertesi gün kuzu kuzu yaparım.
Akıl verirken biraz önünü ardını düşünün. :olamaz:
Sizde mesaj yazarken insanların ruh halini düşünün böyle asmakla kesmekle iş yürümez telefon başında herkes akıl verir o an o sinirle herşey olur bayan zaten tepkisini sesizlikle koymuş kimse ona durmadan Altan al demedi lütfen tam okuyun mesajları öyle yorum yapin

Guzelden kastim adama mum ışığında yemek değildi her gün yaptığını gene yapicak zaten kocası muhakkak bugün pişman olup eve donucek

İstersen keyfinden yemek yapma. Yine de böyle bir şey yapamaz. Yuh diyorum. Temizlemeyin o temizlesin bence. Hiç konuşmayın onunla. Yemek yapmayın.

Hayatta olmaz. Her şeyiyle ben ilgileniyorum ama kıymetim bilinmiyor. Ah grillciğim çok üzgünüm. Ben neden böyle değersiz oldum

Her şeyiyle sen ilgilendiğin için işte. Haspam evlenmeseymiş çocuk yapmasaymış çalışmak sorumluluk almak zorsa. Valla ben de evden giderdim. Kalamazdım ki o evde.

Back