- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.211
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
mutfağı öylece bırak, yeni yemek yapma... eşin mutfağı toplayıncaya kadarda hiçbir işe dokunma... 3 5 gün geçip evi iyice b.k götürünce yaptığın işleri fark eder değerini anlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileye soylense ne olacak yarin birgun barisicaklar ama ailede o iz olarak kalacakYeni evli değiller daha önce de bence bu tarz durumlar yaşamıştır diye düşünüyorum çünkü biz kadınlar boyleyiz geçmişe bakmayız o an ne yaşamış isek o kalır sonrada geçer gider
Çok iyi en iyi bitane damat olarak bilitor ailem eşimi. Hiç bir kötü olayı anlatmadım, bazen anneme şikayet olacak olsam hemen sen ne yaptına getiriyor konuyu o yüzden söylemek istiyorum aslında.Taviz tavizi doğurur pişman olsa gönlünü almak için cabalardi dediğin gibi at annene fotoğrafi
Sana bamya için kızmasi normal bir davranış kizabilir bagirabilir ama tencereyi duvara atması şiddet eğilimli olduğunu gösteriyor daha bir çok şey vardır eminim yaşadığıniz ya tavrinizi koymanız gerekir yada artık sabredemez hale gelmiş iseniz ailenize soylemeniz Allah yardımcıniz olsunÇok iyi en iyi bitane damat olarak bilitor ailem eşimi. Hiç bir kötü olayı anlatmadım, bazen anneme şikayet olacak olsam hemen sen ne yaptına getiriyor konuyu o yüzden söylemek istiyorum aslında.
Ama düşününce vazgeçiyorum yine iyi bilsinler çok uzaktayız akılları kalmasın bizde diyorum
+1Adam süzme manyak. Herşeyi kırıp dökeceğine yeme.Eşinden farklı bişey yapmasını iste. Çok boğazına düşkünsen dışardan söyle. Tencerenin değil böyle kalasların kafasını duvara çarpmak lazım.
Şımarıklık sacece. Geçtiğimiz hafta sonu bir gün etli fırın yemeği bir gün köfteli iskender yaptım pazartesi günü mantı yaptım diye yine söylendi. Yemek yapmayı iyice bırakmışım diyebirikim patlamış gibi sanki, yani ilk akşam bamya yemeği, aynı yemeği ertesi gün iş yerine götürmesi, ertesi günün akşamı
3. kez bamya yemeği...
tabi bunlar haklı olduğunu göstermez.
şuan için, sakin olmaya çalışın, ve duruşunuzu bozmayın.
üzgünsünüz ama gerçekten merak ettiğim için soruyorum,
maçtan gelince duşa, girme işimiz var demişsinizya, vıcık vıcık terdir yaw duşa girmeden bilemedimm, o bile sorun olmuş gözünüzde, sizde eşinize karşı dolusunuz sanırım..
Hayır ecanımtemizledin mi mutfağı merak ettim
Seviyor ama bamyayi. Keşke öğlen ne yiyeceğini düşünüp koymasaydim akşam laf etmezdi o zamanBenim eşimin bamya yemegine bir öğün bile tahammülu yokken sizin eşiniz 3 öğün sabırla yemiş bile :))
Şaka bir yana çok sabırlıymısşiniz gercekten. Ben olsam böyle sakin kalamazdim.
Temizlemeyi düşünmüyorum duruyor öyle boydan boya. Halıya da gelmiş stora da nasıl halledilecek bilmiyorumbence o mutfağı temizleme. kalsın öyle. ciddiyim. ev işi filan da yapma. 3 kere bamya yeemekle kims eölmez. ne demek duvara fırlatmak. bu nasıl saygısızlık ya? kimse onun keyfinin hizmetçiliğini yapmak zorunda değil.
Sağol canım, oruç tuttum zaten yemeyeceğim ben dedi geldi baktı gitti.Afiyet olsun canim sakin ol
Yanlis bir dusunce aileye yansitmadan aralarinda cozebilecekleri bir durum bu
Normalde kendisi kızar ekmek bayatladiginda falan. Muhakkak üzülmüştür zaten.iyi sakin kalmışsınız, herhalde ben olsam bu kadar sakin kalamazdım...
erkeklerin bazen böyle ani çıkışları olabiliyor. belli ki başka bir şeye sıkılmış canı ve sizden çıkarmış. ama bu doğru değil tavrınızı sürdürün bence. elbette anlayacaktır hatasını. ayıca lütfen afrikada açlıktan ölen çocukları hatırlatında ne kadar günaha girdiğini anlasın. şükretmeyi öğrensin. eşimin önüne 1 hafta aynı yemeği koysam niye demez valla.
Etli kurutulmuş domatesli tadı ve kıvamı yerinde güzel olmuştu bamya. Güzel ve bebekten zaman buldukça çeşitli yemek yaparım. İki gün yeriz ikinci gün mutlaka yeni bir yemek olur dün çorba yeniydi mesela ki ayran aşı çorbası en sevdiklerinden.Yani yanlış anlamayın sakın, eşinizin hareketleri berbat ve çok haksız ama acaba genelde mi bamya tarzı lezzetsiz yemekler yapıyor ve öğünlerce aynı şeyleri yiyorsunuz? Ben kendimden söyleyeyim 3. Kez aynı şeyi yemem. Bazı kişiler yemek konusunda deli gibi hassaatır, lezzet arar. Yemek işi illa kadında değildir ama sizde öyleyse, çalışmadığınız evde olduğunuz bi dönemde yani, biraz daha yaratıcı olun özenli olun sizde. Gerçi bu hareketten sonra içinden gelmez insanın artık.