• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Derdim Var!

Yeni evli değiller daha önce de bence bu tarz durumlar yaşamıştır diye düşünüyorum çünkü biz kadınlar boyleyiz geçmişe bakmayız o an ne yaşamış isek o kalır sonrada geçer gider
Aileye soylense ne olacak yarin birgun barisicaklar ama ailede o iz olarak kalacak

iyi sakin kalmışsınız, herhalde ben olsam bu kadar sakin kalamazdım...
erkeklerin bazen böyle ani çıkışları olabiliyor. belli ki başka bir şeye sıkılmış canı ve sizden çıkarmış. ama bu doğru değil tavrınızı sürdürün bence. elbette anlayacaktır hatasını. ayıca lütfen afrikada açlıktan ölen çocukları hatırlatında ne kadar günaha girdiğini anlasın. şükretmeyi öğrensin. eşimin önüne 1 hafta aynı yemeği koysam niye demez valla.

Yani yanlış anlamayın sakın, eşinizin hareketleri berbat ve çok haksız ama acaba genelde mi bamya tarzı lezzetsiz yemekler yapıyor ve öğünlerce aynı şeyleri yiyorsunuz? Ben kendimden söyleyeyim 3. Kez aynı şeyi yemem. Bazı kişiler yemek konusunda deli gibi hassaatır, lezzet arar. Yemek işi illa kadında değildir ama sizde öyleyse, çalışmadığınız evde olduğunuz bi dönemde yani, biraz daha yaratıcı olun özenli olun sizde. Gerçi bu hareketten sonra içinden gelmez insanın artık.

Ailenize asla söylemeyin kocanızı elbet affedeceksinizdir çocuğunuzun babası kıyamayabilirsiniz. Ama aileniz unutmaz ve bilenirler. Eşinizin yaptığı çok kötü elbette ama her zaman yapmıyosa bu sefer birşeyin patlaması olmuş olabilir. Küsmeyin ama sıcak da davranmayın o zaman kıvranıyorlar. Küsmediğiniz için küstün surat yapıyosun bilmem ne diye üste çıkamıyolar ama eskisi gibi sıcak olmadığınız için de kafayı yiyorlar. Tecrübeyle sabittir.

Taviz tavizi doğurur pişman olsa gönlünü almak için cabalardi dediğin gibi at annene fotoğrafi
Çok iyi en iyi bitane damat olarak bilitor ailem eşimi. Hiç bir kötü olayı anlatmadım, bazen anneme şikayet olacak olsam hemen sen ne yaptına getiriyor konuyu o yüzden söylemek istiyorum aslında.

Ama düşününce vazgeçiyorum yine iyi bilsinler çok uzaktayız akılları kalmasın bizde diyorum

Çok iyi en iyi bitane damat olarak bilitor ailem eşimi. Hiç bir kötü olayı anlatmadım, bazen anneme şikayet olacak olsam hemen sen ne yaptına getiriyor konuyu o yüzden söylemek istiyorum aslında.

Ama düşününce vazgeçiyorum yine iyi bilsinler çok uzaktayız akılları kalmasın bizde diyorum
Sana bamya için kızmasi normal bir davranış kizabilir bagirabilir ama tencereyi duvara atması şiddet eğilimli olduğunu gösteriyor daha bir çok şey vardır eminim yaşadığıniz ya tavrinizi koymanız gerekir yada artık sabredemez hale gelmiş iseniz ailenize soylemeniz Allah yardımcıniz olsun

Ben o mutfağı asla toplamam yemek falan da yapmam ne demek fırlatmak atmak o söyledileri ne çirkin şeyler..yemek yaparım birşey yokmuş gibi davranırım diyen arkadaş beni şoka soktu yemin ediyorum bu geyşa ruhu bende neden bir gram yok acaba.. Her etkinin bir tepkisi olmalı doğanın kanunu bu,etki ne kadar büyükse tepkisi de o kadar büyük olmalı.Adamdaki cürete bak yaptığın yemeğe laf anneliğine laf bir de siz yemek için onu beklemişsiniz..

Ben çok ciddi durumlarda tepkisiz kalırım arabayla giderken basit hatalarla epey söylrnirim ama ciddi bir durumsa gıkım bile çıkmaz sadece durumu analiz etmek ve tehlike olmadığına emin olmak istiyorum herhalde o an.Buna benzettim durumunuzu.Ama kendimi sizin durumunuzda düşünüyorum kızgınlık ve öfke derimde lav gibi kaynardı bir ihtimal çocuk için susardım korkar uyanır diye..diğer türlü o masa bütün tabak çanak yerlerde paramparça olurdu sanırım onun hareketine karşılık.. Okurken bile ciddi sinirlendim kendini ne sanıyor siz hizmetçi ve bakıcı mısınız ne cüret böyle davranmak terbiyesiz..

Ayrı ca bamya yedi ve sevmiyor diye söylenebilir yapma sevmiyorum ya da bu kadar sık yemek istemiyorum diyebilir bu kadarına haklı.Bağırmak asla hakkı olamaz beğenmiyorsa yemesin kahvaltılık yeseydi..Kendini ezdirmeye ne meraklı bizim kadınlarımız ya!

Adam süzme manyak. Herşeyi kırıp dökeceğine yeme.Eşinden farklı bişey yapmasını iste. Çok boğazına düşkünsen dışardan söyle. Tencerenin değil böyle kalasların kafasını duvara çarpmak lazım.
+1
Tribini yap,söylen geç,ortalığı niye pisletiyon.Yemek devirmenin tek amacı daha çok uğraşman için.
Utanmasam çocuğa ilgini kıskanıyor diyecem.
İlgisiz kalmış paşa.

birikim patlamış gibi sanki, yani ilk akşam bamya yemeği, aynı yemeği ertesi gün iş yerine götürmesi, ertesi günün akşamı
3. kez bamya yemeği...
tabi bunlar haklı olduğunu göstermez.
şuan için, sakin olmaya çalışın, ve duruşunuzu bozmayın.

üzgünsünüz ama gerçekten merak ettiğim için soruyorum,
maçtan gelince duşa, girme işimiz var demişsinizya, vıcık vıcık terdir yaw duşa girmeden bilemedimm, o bile sorun olmuş gözünüzde, sizde eşinize karşı dolusunuz sanırım..
Şımarıklık sacece. Geçtiğimiz hafta sonu bir gün etli fırın yemeği bir gün köfteli iskender yaptım pazartesi günü mantı yaptım diye yine söylendi. Yemek yapmayı iyice bırakmışım diye

Ya seni sevdiğini söyleyen adam, aynı yatağa girip sarıldığın , seviştiğin adam nasıl şiddete bukadar yakın olur. En önemlisi emeğine saygısızlık yapar. Aklım almıyor. Şaşırmıyorum ama ne bileyim evlenince fikrim çok değişti hep çevremde özellikle ailemde şiddeti yaşayan çok vardı, yaşadatnda babam gibi. Ama eşim okadar değiştirdi ki fikirlerimi hani severken kırmak anlamamak hiç etmek ...
Umarım telafi eder canım. Senin tepkin normal . Çünkü bu davranışı ona yakıştıramadın ve sözün bittiği yer derler ya işte öyle olmuş.

Benim eşimin bamya yemegine bir öğün bile tahammülu yokken sizin eşiniz 3 öğün sabırla yemiş bile :))
Şaka bir yana çok sabırlıymısşiniz gercekten. Ben olsam böyle sakin kalamazdim.
Seviyor ama bamyayi. Keşke öğlen ne yiyeceğini düşünüp koymasaydim akşam laf etmezdi o zaman

bence o mutfağı temizleme. kalsın öyle. ciddiyim. ev işi filan da yapma. 3 kere bamya yeemekle kims eölmez. ne demek duvara fırlatmak. bu nasıl saygısızlık ya? kimse onun keyfinin hizmetçiliğini yapmak zorunda değil.
Temizlemeyi düşünmüyorum duruyor öyle boydan boya. Halıya da gelmiş stora da nasıl halledilecek bilmiyorum

iyi sakin kalmışsınız, herhalde ben olsam bu kadar sakin kalamazdım...
erkeklerin bazen böyle ani çıkışları olabiliyor. belli ki başka bir şeye sıkılmış canı ve sizden çıkarmış. ama bu doğru değil tavrınızı sürdürün bence. elbette anlayacaktır hatasını. ayıca lütfen afrikada açlıktan ölen çocukları hatırlatında ne kadar günaha girdiğini anlasın. şükretmeyi öğrensin. eşimin önüne 1 hafta aynı yemeği koysam niye demez valla.
Normalde kendisi kızar ekmek bayatladiginda falan. Muhakkak üzülmüştür zaten.

Maşallah eşinizle umarım hep öyle devam eder

Yani yanlış anlamayın sakın, eşinizin hareketleri berbat ve çok haksız ama acaba genelde mi bamya tarzı lezzetsiz yemekler yapıyor ve öğünlerce aynı şeyleri yiyorsunuz? Ben kendimden söyleyeyim 3. Kez aynı şeyi yemem. Bazı kişiler yemek konusunda deli gibi hassaatır, lezzet arar. Yemek işi illa kadında değildir ama sizde öyleyse, çalışmadığınız evde olduğunuz bi dönemde yani, biraz daha yaratıcı olun özenli olun sizde. Gerçi bu hareketten sonra içinden gelmez insanın artık.
Etli kurutulmuş domatesli tadı ve kıvamı yerinde güzel olmuştu bamya. Güzel ve bebekten zaman buldukça çeşitli yemek yaparım. İki gün yeriz ikinci gün mutlaka yeni bir yemek olur dün çorba yeniydi mesela ki ayran aşı çorbası en sevdiklerinden.

Back