• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Derdim Var!

niye susuyorsun kok kırılır yen içinde kalır lafı buna uymaz . o kol kırılırsa iltihap yapar kesilir.

esin cok sacmalıyor sende seyirci kalıyorsun dersin ne de. fotolarıda cek. dursun

Şımarıklık sacece. Geçtiğimiz hafta sonu bir gün etli fırın yemeği bir gün köfteli iskender yaptım pazartesi günü mantı yaptım diye yine söylendi. Yemek yapmayı iyice bırakmışım diye
Ne yemek istiyo bu adam
Üç öğün bamya sıkabilir insanı ama önceki menüler güzelmiş
Genel bi asabiyet sorunu var gibi

Ee noldu pisman oldu mu paşa ,bence bu sakinliginizi surdurun gitsin duvara sataşsin
Olmuştur ama gelip özür dilemedi. Hos özür dilenmesinden ziyade hareketleriyle belli o etmesi gerektiğini söylemiştim o daha önce Konuşmayar dışında cevap vermiyorum.

Adam süzme manyak. Herşeyi kırıp dökeceğine yeme.Eşinden farklı bişey yapmasını iste. Çok boğazına düşkünsen dışardan söyle. Tencerenin değil böyle kalasların kafasını duvara çarpmak lazım.
Zaten ben ona seçenek sundum yemek mı kahvaltılık mı diye. İlla bamyayi ye demedim. Ben yerdim biterdi ne yani.

Tepkisizligim üzüyor onu farkindayinm daha önce hiç susmamistim böyle cunku

O gune ozgu bir tavir mi bunun kritigini yapin yaptigi hic hos degil hic ama hep mi boyleydi bunu sorun kendinize hep mi sizi kucumserdi boyle sorunlar cikarirdi eger o gune ozgu bir seyse ben olsam nedenini ogrenirdim ama hep boyleyse Allah yardimciniz olsun cok uzuldum sizin adiniza

3 öğün üst üste bamya yemek sıkıcı olabilir ama sen zaten sormuşsun başka bir şey mi hazırlayayım diye ee çocuğun ağladığını o da duymuştur herhalde gereksiz bir sinir olmuş hele yemeği duvara fırlatması çok saçma ve aşırı inşallah hatasını anlar da özür diler.

Ben olsam o fırlattığı, dağıttığı her şeyi ona temizletirdim. Herkes kendi pisliğini temizlesin!
Milletin 5 çocuğu varmışmış bak bak laflara bak! Ya hu sen onun eşisin, aşçı ve hizmetçilik buna dahil değil.
Ne var yani 3. kez ısıtılsa yemek? Ne yapacaktınız, bozulmamış yemeği çöpe mi dökecektiniz? Boğazının derdine bu kadar çok düştüyse, dışarıda yiyip gelseymiş madem. :KK12:

Etli kurutulmuş domatesli tadı ve kıvamı yerinde güzel olmuştu bamya. Güzel ve bebekten zaman buldukça çeşitli yemek yaparım. İki gün yeriz ikinci gün mutlaka yeni bir yemek olur dün çorba yeniydi mesela ki ayran aşı çorbası en sevdiklerinden.
Ellerinize sağlık her türlü çok çirkin bi davranış, özür dilemeden siz sakın bir adım atmayın her canı sıkıldığında bu şekilde davranma hakkını vermiş olursunuz

Merhaba. Ketum bir insan olduğumdan ailem arkadaşlarım dahil kimseye anlatmam derdimi. Belki çare olamayacaksınız ama en azından anlatıp rahatlamak istiyorum.

Eşim dün 6 gibi işten geldi. Maça gideceği için yemek yemedi. Kapıdan çıkarken öptüm sarıldım geldiğinde hemen duşa girme işimiz! var dedim

9 gibi geldi direkt duşa giriyorum ben dedi, ben de kızdım uyuyorum o zaman dedim ama aç olduğundan gönlüm el vermedi. Duştan çıktıltan sonra sordum yemek mi yemek istersin kahvaltılık mı hazırlayayım.

Cevap vermesine fırsat olmadan kızım ağlamaya başladı ben tekrar uyutmak için odasına gittim 10-15 dakika kucağımda pışpışladım tekrar uyusun diye. Bu arada mutfaktan sesler geliyor " ben malım çünkü akşama kadar sizşn için çalışıyorum, bir çay bile demlememiş, şuna bak yemekler de buz gibi, yine mi bamya yiyeceğiz...

Kızımı uyuttum sakince mutfağa gittim baktım yemek ısıtmış yiyor. Ben de yanına oturdum çünkü yemek yemek için onu beklemiştim. Bana saydırmaya başladı sen kimden alıyorsun bu akılları iyice alıştın yemek yapmamaya milletin 5 tane çocuğu var bakıyor sen bir tanesine bakamıyorsun...

Normalde o kadar sakin bir insan değilimdir ama ya sabır dedim sustum. En son yüz ifadesi de çirkinleşmeye başlayınca üff deyip kalktım masadan.

Bu arada yemek olarak etli kuru bamya yemeği ve ayran aşı çorbası vardı. Yemek bir gün önceden kalma çorbayı da o gün yapmıştım. Bamyayı önceki gün akşam pilavla ayranla birlikte yedik ertesi gün kahvaltı için ekmek arası öğle yemeği için de bamyadan yemek termosuna koyup iş yerine gönderdim. Akşam da yese 3. Kez yiyor olacak yani.

Neyse ben içeri geçer geçmez mutfakta gürültü koptu ve oturma odasına geçti. Arkasından gidip mutfağa baktım softayı devirmiş kalan bamya yemeğini de tenceresiyle beraber duvara fırlatmış.

Yine ses etmedim geçtim çamaşır katladım. Ne ağladım ne tek bir kelime çıktı ağzımdan. Eşime yakıştıramadığım gibi ne yapacağımı da şaşırdım.

Geldi arkamdan konuşmaya çalıştı tek bir kelime etmedim. Sabah 5 ten beri uyanığım ama ne yapacağım bilmiyorum. Mutfak ta öyle kaldı. 8 aylık kızım diş çıkarıyor ve çok huysuz özellikle geceleri.

Mutfağın fotoğrafını çekip anneme çok güvendiğiniz damadınızın marifetleri diye atasım geliyor ama tutuyorum kendimi hadi diyorum bu sefer de yel içinde kalsın kırık kolun. Ama miden ağrıyor içim bir hoş. Nasıl tepki vermeliyim ne yapmalıyım ya da yapmamalıyım belki bir akıl verirsiniz.

Sevgiler...
biliyorsun ben böyle şeylerde çok sertim.
senin analığı beğenmiyorsa seni dinlenmeni sağlayacak kadar babalık, anlayışlı olacak kadar kocalık yapsın.

ben olsam bir daha değil kahvaltı yemek, güler yüzümü göstermem.

eğer bu davranışını ciddi bir şekilde affettirmezse, süründürmezsen maalesef devamı gelir, kendisini galip seni mağlup ilan eder kafasında.

özetle aç bırak, gül yüzüne hasret bırak, süründür.

mutfağı öyle bırak. üstünden atla işini gör ama öyle bırak. dağıttığını toplasın.

Adam maçta yenilmiş kadını tatmin edecek enerjisi de kalmamış erkeklik! gururuna dokunmuş ve enerji harcamadan erkeklik gösterisi yapmış kuş kadar aklınca!!!:KK67:

Zaten ben ona seçenek sundum yemek mı kahvaltılık mı diye. İlla bamyayi ye demedim. Ben yerdim biterdi ne yani.

Tepkisizligim üzüyor onu farkindayinm daha önce hiç susmamistim böyle cunku
ne demek elalem 5 çocukla neler yapıyor diye?
başkalarının kocası da karısını el üstünde tutuyor deseydin.

ben 3 çocukla evi toplayamıyorum çoğu zaman, eşim işten gelince topluyor. yeri geliyor 3 gün üst üste sadece makarna oluyor.

eşinin derdi ne bilmiyorum ama saygısız ve nankör.

ay okudukça deliriyorum. ne haddine senin anneliğine eleştirmesi, üstelik bu ilk değil. kv görümce etkeni var mı acaba?

bence bunu araştır, asıl derdi neymiş yemeği eve saçıp dökecek kadar?
altında başka şeyler var bence.

bundan sonra hiçbir şekilde cevap verme, duvar ol, sağır ol, kör ol ona karşı yoksa durmaz artar saygısızlığı.

Gayet güzel yemekler yapiyormussunuz mantilar iskenderler maşallah size :KK9:adam da bulmuş da söyleniyor bi de.. ne yemek istiyorsa kalkıp onu yapsaymis kendi

ne demek elalem 5 çocukla neler yapıyor diye?
başkalarının kocası da karısını el üstünde tutuyor deseydin.

ben 3 çocukla evi toplayamıyorum çoğu zaman, eşim işten gelince topluyor. yeri geliyor 3 gün üst üste sadece makarna oluyor.

eşinin derdi ne bilmiyorum ama saygısız ve nankör.

ay okudukça deliriyorum. ne haddine senin anneliğine eleştirmesi, üstelik bu ilk değil. kv görümce etkeni var mı acaba?

bence bunu araştır, asıl derdi neymiş yemeği eve saçıp dökecek kadar?
altında başka şeyler var bence.

bundan sonra hiçbir şekilde cevap verme, duvar ol, sağır ol, kör ol ona karşı yoksa durmaz artar saygısızlığı.
Yok grillciğim öyle doldurup üstüme salacak insanlar değiller durduk yere aramız iyi onlarla.

içim bir bulanık su. Sessiz kalmaya devam ediyorum. Annesiyle telefonda konuşurken annesi söyledi heralde bu aralar oruç tutmak sevapmış oruç tuttum ben dedi. Yapmayayım yine de yemek değil mi.

Buz gibiyim zaten gülesim edesim gelmiyor.

Evimi temiz tutmaya çalışıyorum bir akşam da önüne makarna koymadım yesin diye ama insan nankör olmayagörsün. Tebrik ettim eşini tekrardan

Yok grillciğim öyle doldurup üstüme salacak insanlar değiller durduk yere aramız iyi onlarla.

içim bir bulanık su. Sessiz kalmaya devam ediyorum. Annesiyle telefonda konuşurken annesi söyledi heralde bu aralar oruç tutmak sevapmış oruç tuttum ben dedi. Yapmayayım yine de yemek değil mi.

Buz gibiyim zaten gülesim edesim gelmiyor.

Evimi temiz tutmaya çalışıyorum bir akşam da önüne makarna koymadım yesin diye ama insan nankör olmayagörsün. Tebrik ettim eşini tekrardan
ev işi olsun temizlik olsun her şeyi kendine ve kızına göre yap.
maksat eşine ders olsun değil mi?
sen yokken ev iş yemek ütü temizlik kendi kendine oluyor mu görsün?

Böyle bir durumla karşılaşsam değil annesine foto göndermek, adamı o anneden doğduğuna pişman ederdim. Sessiz messiz kalmayın, şımartmayın şu hödükleri.

Evliyim. Empati yaptım. Eşim tencereyi fırlatsa ardından öyle yapılmaz böyle yapılır deyip ne kadar tabak bardak varsa parçalardım. Nasıl sakin kalabildin
Kızım uyuyordu bir yandan bir yandan da o yüzü görmek istemedim cidden. Çok çirkin bir hal aldı yüzü zaten ona dayanamayıp kalktım sofradan

Back