- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Hayatta olmaz. Her şeyiyle ben ilgileniyorum ama kıymetim bilinmiyor. Ah grillciğim çok üzgünüm. Ben neden böyle değersiz oldumev işi olsun temizlik olsun her şeyi kendine ve kızına göre yap.
maksat eşine ders olsun değil mi?
sen yokken ev iş yemek ütü temizlik kendi kendine oluyor mu görsün?
aynen.Evliyim. Empati yaptım. Eşim tencereyi fırlatsa ardından öyle yapılmaz böyle yapılır deyip ne kadar tabak bardak varsa parçalardım. Nasıl sakin kalabildin
Sakin aciyipta oruc diye yemek yapma.Eskiden bi tane hurmayla oruc acarlarmis.Merak etme ölmez acliktan.Yemek yok diye soylenirse gene cevap verme,hatasini anlasinYok grillciğim öyle doldurup üstüme salacak insanlar değiller durduk yere aramız iyi onlarla.
içim bir bulanık su. Sessiz kalmaya devam ediyorum. Annesiyle telefonda konuşurken annesi söyledi heralde bu aralar oruç tutmak sevapmış oruç tuttum ben dedi. Yapmayayım yine de yemek değil mi.
Buz gibiyim zaten gülesim edesim gelmiyor.
Evimi temiz tutmaya çalışıyorum bir akşam da önüne makarna koymadım yesin diye ama insan nankör olmayagörsün. Tebrik ettim eşini tekrardan
canım hiç kimseye kocana evladına bile haddinden fazla değer vermeyeceksin, şımartmayacaksın.Hayatta olmaz. Her şeyiyle ben ilgileniyorum ama kıymetim bilinmiyor. Ah grillciğim çok üzgünüm. Ben neden böyle değersiz oldum
Hayır severek evlendik. Ailem eşimi kusursuz görüyor. Dert yanacak olsam sen ne yaptın acabaya getiriyor hemen lafı o yüzden göstermek istedim bir an ama yine göndermem iyi bilsinler akılları kalmasın bizdeFotoğrafı annenize göndermeniz ne alaka anlamadım. Zorla mı evlendirildiniz?
Bence eşinizin öfke problemi var. Duvara yemek fırlatmak büyük bir olay. Ya altında size öfkelendiği başka bir durum var ya da size tahammül edemiyor. Her iki durumda da bu adamla başa çıkmak çok zor. Umarım size şiddet uygulamıyordur.
Seni dinleyeceğim bu sefer.canım hiç kimseye kocana evladına bile haddinden fazla değer vermeyeceksin, şımartmayacaksın.
kendini paralamayacaksın.
çünkü insanoğlu genel itibariyle nankör olur.
yetiştiğin ve istediğin kadarını yap, gerisini bırak.
özellikle erkekleri ne kadar rahata alıştırırsan o kadar nankör oluyorlar.
hergün 5 çeşit yemek yapsan, bir gün 3 çeşit yapsan yemek yapmıyorsun olur.
her gün ütülü giyse bir gün giymese adın tembel olur.
bebeğin yapı itibariyle zayıftır, yemeği sevmiyordur vs ama sen iyi bakamıyorsun olur.
olur da olur yani. böyle mevzularda net ve katı tutum sergilemeyince sürekli haddi aşar hale geliyorlar.
işi baştan sıkı tutmak gerekiyor yoksa evde evlilikte huzur falan kalmaz.
bir taraf sürekli eleştiren, ezen diğer taraf eleştirilen, ezilen olursa ona evlilik denmez.
Her zaman olan şey değil yemeği 3. Kez yemesi hem ben ona seçenek sundum yemek istemiyorsa kahvaltılık hazırlayacaktım. Haklısınız hatayı en başında yaptım ben.Konuyu annenize tasimaya ne gerek var anlamadim. Nimeti firlatmak falan cok ayip kaba okay cok haklisiniz. Ama annenize dertlesmek icin soylemediginiz seyi bu sekilde yollamaktaki amaci gercekten anlamadim.
Allah sabir versin size ama ayni yemegi 3 kere biz de yemeyiz. Ancak cok zorda kalmamiz lazim para veya yemeklik malzeme olmazsa yeriz. Esiniz de buna takiliyor sanirim. Ama tepkisi asiri orantisiz
Yemegi yemek istemiyorsa bunu 8 aylik bebekle ugrasan esine yuklememeli. Kendi maca gitmek yerine yemek yapmali. Bastan cok taviz vermis gibisiniz.
Allah bağışlasın teşekkür ederim inşallah siz de tatlıya bağlarsınızBizde benzer şeyler yaşadık inşallah tekrarı olmaz. Benimde 5 aylık bebeğim var hamilelik bebek küçükken eve kapalı kalma uykusuzluk eşlerinde böyle etkiliyor malesef inşallah duzelirsiniz
maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bir çok şeyden tasarruf ederek geçiniyorsanız, eşini gerçeklerle yüzleştir.Seni dinleyeceğim bu sefer.
Evladımdan da önemli değil, daha fazla kafama takıp sinir olmak istemiyorum. O düşünsün bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?