• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var !!

palazgul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2023
6
3
1
22
Arkadaşlar merhaba ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası sizlere fikir danismaya geldim ben dün öğrendim ki hamileymisim haberim yoktu gecikme var diye test yaptım ve çıktı eşime evlilik yıl dönümü için supriz yapmak istedim ama daha ben söylemeden eşim bu durumdan haberi yok ama karşı istemiyor ben ne yapmalıyım bana fikir verin lütfen

Arkadaşlar merhaba ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası sizlere fikir danismaya geldim ben dün öğrendim ki hamileymisim haberim yoktu gecikme var diye test yaptım ve çıktı eşime evlilik yıl dönümü için supriz yapmak istedim ama daha ben söylemeden eşim bu durumdan haberi yok ama karşı istemiyor ben ne yapmalıyım bana fikir verin lütfen
Nasıl istemiyordu net kararlı mı öyle olsa bile bence güzel karşılar sonuçta bebeginiz oluyor.

Kalp sesini duysun ondan sonra değişir

Back