- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.741
- 198
İyi ya işte çocuk yokken seni bağlayan ne ki? Seviyorum diyemezsin adama etmedik hakaret bırakmadın.Blöf mü zaten biz daha yeni evliyiz ilk günlerde boşanıcam dedim ciddi tartışmalar çıktı
Bunu sizin dışımızda biri duydu mu ailenizden? Rus mafyası gibi ev sahibi, bıçaklayan kaynana, yalancı koca. Konuda her şey olunca insan acaba diyorHasta olsam farkına varacak kadar bilinçliyim siz açıklayın hadi kadın nasıl oluyor da kızım sesle konuşmamı bile duyup ertesi gün söylüyor üstün bilginizle açıklık getirin banyo odaya yakın değil ses ordan gitmiyor
tamam evde konusurlarken seslerı gelmıs kadında kulak kabartmıs dınlemıs duymus kendı agzıyla demıs konusurlarken duydum dıyeKadın ben onlar evde konuşurken duydum dedi kaç defa söylemem gerek sıkıldım artık
İki mesajdan karakter analizi yapmanız çok enteresan hatta komik olmuş kusura bakmayın.Milletin derdiye dalga geçilsin demedim ben. Siz biraz hassassınız galiba. Alıngan birisiniz belliki ama bu sizin sorununuz. Burda abartan kişi sizsiniz ben değilim. Fazla kastığınızı duşunuyorum. Ciddi bi şey yazdım ciddi cevap verilmedi o zaman şikayet ederim mantığı çok saçma bence. Gerçekten ciddi bi konu olsa kimse dalga geçmez zaten ama size ciddi gelen başkası için ciddi olmayabilir. Bunu kaldıramıyorsanız sizin sorununuz.
Mesela şuanda aşağıda oturmuş kızkardeşim birini bıçaklanmış diyip duruyor telde diğer kızkardeşine ses kaydı alsaydım keşke buraya atardım insanlara kanıt olurduBunu sizin dışımızda biri duydu mu ailenizden? Rus mafyası gibi ev sahibi, bıçaklayan kaynana, yalancı koca. Konuda her şey olunca insan acaba diyor
yanı komsunun konusmasını mı duyuyorsunuz suan ? onu mu demek ıstedınızMesela şuanda aşağıda oturmuş kızkardeşim birini bıçaklanmış diyip duruyor telde diğer kızkardeşine ses kaydı alsaydım keşke buraya atardım insanlara kanıt olurdu
Hayır komşu kapıda oturuyor telde konuşuyor çok sesli .yanı komsunun konusmasını mı duyuyorsunuz suan ? onu mu demek ıstedınız
Ses kayıt cihazı koyan karşı taraf mı yoksayanı komsunun konusmasını mı duyuyorsunuz suan ? onu mu demek ıstedınız
ha ozellıkle kayınvalıdenızın mevzusuna atıfta bulıunur gıbı mı konusuyor bıcaklanma konusunu mu acıyor ozellıkle duyun dıye onu mu demek ıstedınız ?Hayır komşu kapıda oturuyor telde konuşuyor çok sesli .
Evet normalde aşağıda pek konuşmaz şimdi teli almış bıçaklama diyip duruyorha ozellıkle kayınvalıdenızın mevzusuna atıfta bulıunur gıbı mı konusuyor bıcaklanma konusunu mu acıyor ozellıkle duyun dıye onu mu demek ıstedınız ?
Yorum yapmayın demedim ki. Sadece buraya yazarak bir insanı değiştirebileceğinize ya da ciddiye alınacağınıza inanmanız komik geldi.Gerçekten üslubun çok kötü bu arada. Sadece bi tavsiyede bulunmuştum ama sen gelişime kapalı bi insan olarak aynı tas aynı hamam devam et. Ülkenin çoğunluğunu oluşturuyorsunuz zaten hiçbi şey olmaz sizin gibilere. Buraya yazıyorsun dolayısıyla yazdıklarına yorum yapma hakkımız var canımsu bunu kabullenemiyorsan yazma o zaman. Ben evine gelip kapını çalıp kudra üslubun çok kötü demedim sonuçta. Sen buraya yazarsan herkese yorum hakkı doğar. Yorumlarada sen kim oluyorsun deme özgürlüğün yok. o zaman buraya yazmayacaksın.
Kendi kızkardeşide birini bıçaklamış cezaevinde onu anlatıyor ama bağırarak bana duyurma amaçlıha ozellıkle kayınvalıdenızın mevzusuna atıfta bulıunur gıbı mı konusuyor bıcaklanma konusunu mu acıyor ozellıkle duyun dıye onu mu demek ıstedınız ?
Ay o kadarcık mı? Herkes yapıyor. Her hafta arkadaşlarıma çiçekler geliyor, İnternet üzerinden de gönderilebiliyor. Yalvarma yakarma ağız ile de yapılan şeyler, paraya kıy bi çiçek bi hediye sipariş et tamam. Adamlardaki konfora bak, ne güzel oyalıyorlar, hiç kendilerini düzeltme zahmetine girmiyorlar.Yalvarma yakarma hediye tabi barışmam uzun sürüyor çünkü kolay kolay unutamıyorum eskisi gibi değilim yanınızda hain biri ile zorla yaşamak zor bişey yaşayan bilir ancak
Çiçek alsa ölür zaten cimrilikten ölücek zaten ne çiçeği ne hediyesi ne yalvarması hiçbirşey beni mutlu etmez kiAy o kadarcık mı? Herkes yapıyor. Her hafta arkadaşlarıma çiçekler geliyor, İnternet üzerinden de gönderilebiliyor. Yalvarma yakarma ağız ile de yapılan şeyler, paraya kıy bi çiçek bi hediye sipariş et tamam. Adamlardaki konfora bak, ne güzel oyalıyorlar, hiç kendilerini düzeltme zahmetine girmiyorlar.
benım anladıgım kadarıyla ev sahıbı sorunlu kısılık bunda bence hepımız hemfıkırızSes kayıt cihazı koyan karşı taraf mı yoksa
Ay yok artık yaÇiçek alsa ölür zaten cimrilikten ölücek zaten ne çiçeği ne hediyesi ne yalvarması hiçbirşey beni mutlu etmez ki
Of bıktım artık burada lafı başka yerden anlama tarzından size ne dedim üstte yalvarmayada hediye almayada kolay kolay affedemiyorum içimde büyüyor yorum yapıyorsunuz yorumunuza dikkate alıp cevap veriyorum yine aynı ters yönde cevap veriyorsunuz şakamısınız siz pardon ?Ay yok artık yatöbe töbe sinirim bozuldu. Adam ağzı ile yalvarma zahmetine giriveriyor, siz de affediveriyorsunuz. Çocuk yapın bari, başka yapacak şey kalmamış. Hiç yoktan bahaneniz sağlam olur.
arkadaşım sizin evde dinleme cihazı falan yok yokkkk.kablolardan da dinleme falan olmaz.fbı cia de falan mı çalışıyorsunuz yok.sıradan bir mahallede oturan sıradan insansın yahuu.Ya siz neden anlamıyorsunuz neden korkucam kablo gereksiz detay nette gördüm gereksiz kabloların dinlenme olabilir diye hadi kablolarda bişey yok hemen teşhis koyulacakmı tmm dinlenmiyorsun diye şimdi bu kadın kendi ağzıyla dedi kaynanan birini bıçaklamış evde konuşurlarken duydum diye kaynanam sessiz konuşur gayet böyle bir şeyi nasıl bağırarak anlatıcakta komşu duyacak?
tamam kıskırtmaya calısıyor cunku sız kadına sinir oldugunuzu bellı ettınız ya o da boyle ergence davranıyor kadında var bır problem bellı zatenKendi kızkardeşide birini bıçaklamış cezaevinde onu anlatıyor ama bağırarak bana duyurma amaçlı
Aaaaaaa olaya bak tam kriz geçirmelik.benım anladıgım kadarıyla ev sahıbı sorunlu kısılık bunda bence hepımız hemfıkırız
boyle tahrık eden kıskırtan karısan hadsız bırı .
konu sahıbı de mantık cercevesının sınırlarında gezen kendı baglamından koptu kopacak bıraz da hayalperest bırı
bu ıkısı bırlesınce ortaya cıkan bu oldu
hepımızın tuhaf komsuları var
ben kendımınkını anlatayım karsı kapı komsum mesela
bız bu evı 4 yıl once aldık ınsaatdan aldık daha apartmanda oturan 3. kısıydık bombostu dusunun bır komsu bır bız bırde bızım tam kapı karsı komsumuz vardı
kapım zorlandı bırı kapımı kurcaladı ozaman cocugum da 2 yasında korktum kapının delıgınden baktım bır adam kapımı acmaya calısıyor karsımdakı daırenınde kapısı acık ızlıyor , onu gorunce bır cesaretle actım kapıyı
kapımı kurcalayan afalladı, hayırdır dedımya ben temızlık yapmak ıcın gelmıstım bu daıre dedıler bende o yuzden acmaya calıstım dedı ama kumas pantolon gomlek var ustunde nasıl temızlık yapacaksa
bende kapının onunde ayakkabı var bakın kapı susu var evden ses gelıyor tv acık. kapıyı once calmak yerıne neden boyle acmaya calısıyorsunuz ? dedım
pardon yanlıs oldu dedı hızlı hızlı nasıl gıdıyor
karsımdada komsu bana öküzün trene baktıgı gıbı bakıyor bön bön
sız neden hayırdır kıme geldınız demedınız ? sozde komsumuz var durmus evıme gırenı ızlıyor bırde cay yapsaydınız adama dedım kapıyı carpttım
esımı aradım aynen olanı anlattım. komsunun kocasını aramıs boyle bır mevzu olmus esımde esınıze cıkısmıs, kapı komsusuyuz bırgun sızınde basınıza gelebılır esımde duyarsız davransa nasıl olur ? acıl bırsey olsa ılk bızım kapımızı calacaksınız komsuyuz bız demıs ...
sımdı ben bu durumda komsu evıme ajan sokmaya calıstı dıye dusunebılır mıydım dusunceler sonsuz ve sınırsız dusunebılırdım ama nıye dusunmedım cunku mantıklıyım :) konu sahıbı ıste burada hata yapıyor mantık devre dısı kalıyor acayıp panik bunun ıcın de destek alsa ıyı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?