- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.741
- 198
Çocuğun mu var?Nasıl taşınıyım eşim taşınmıyor diyorum baştan beri anlamıyormusunuz.
Ayrıca ayrılmak için yeterli güce sahip değilim.
Olsam zaten burda yorum dinlemezdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğun mu var?Nasıl taşınıyım eşim taşınmıyor diyorum baştan beri anlamıyormusunuz.
Ayrıca ayrılmak için yeterli güce sahip değilim.
Olsam zaten burda yorum dinlemezdim.
demınde kocamla aılesı kadınla herseyı konusur cok samımı dedınız sımdı de komsu nasıl duyacak dıyorsunuzYa siz neden anlamıyorsunuz neden korkucam kablo gereksiz detay nette gördüm gereksiz kabloların dinlenme olabilir diye hadi kablolarda bişey yok hemen teşhis koyulacakmı tmm dinlenmiyorsun diye şimdi bu kadın kendi ağzıyla dedi kaynanan birini bıçaklamış evde konuşurlarken duydum diye kaynanam sessiz konuşur gayet böyle bir şeyi nasıl bağırarak anlatıcakta komşu duyacak?
madem ayrılacak gucunuz yok kurcalamayı bırakın o adam o evden tasınmayacak . dıyardan gıdemıyorsanız geveyı gudeceksınız tamam ?Evet evden ayrıldım kaç defa gittim dinlendim ondan ayrıyken gayet mutluyum bu evden ayrı kalınca gayet mutluyum ama temelli ayrılacak gücü şuanda kendimde göremiyorum aile yapısı olarak
Nasıl pişman oluyor mesela? Affettirmek için ne yapıyor? Düşünün bir de neden ısrar ve inatla o evde kalıyor? Ya ortak bir suçları ya da ilişkileri var, yoksa anası değil babası bacısı değil, neden illa o ev?Uzaklaşınca bana yaptığı iğrenç hareketlerden pişman hareket ediyor sonrası yine aynı kanına işlemiş hainlik
Zottırı vottırı taşınmaktan bıkmış olabilirNasıl pişman oluyor mesela? Affettirmek için ne yapıyor? Düşünün bir de neden ısrar ve inatla o evde kalıyor? Ya ortak bir suçları ya da ilişkileri var, yoksa anası değil babası bacısı değil, neden illa o ev?
Siz anlamıyorsunuz, ayaklı gazete var evinizde, kabloya mabloya gerek yok.Ya siz neden anlamıyorsunuz neden korkucam kablo gereksiz detay nette gördüm gereksiz kabloların dinlenme olabilir diye hadi kablolarda bişey yok hemen teşhis koyulacakmı tmm dinlenmiyorsun diye şimdi bu kadın kendi ağzıyla dedi kaynanan birini bıçaklamış evde konuşurlarken duydum diye kaynanam sessiz konuşur gayet böyle bir şeyi nasıl bağırarak anlatıcakta komşu duyacak?
Aaa? Neden bu kadar çok taşınıyorlar? Neyden kaçıyorlar?Zottırı vottırı taşınmaktan bıkmış olabilir
Yeni taşınmışlar oraya.
Dedim ki eşim ve ailesi ev sahibi ile konuşuyorlardı herşeyi zaten.Kadın eşim kapıdan çıktığı an evin kapısını açıyordu.demınde kocamla aılesı kadınla herseyı konusur cok samımı dedınız sımdı de komsu nasıl duyacak dıyorsunuz
madem ayrılacak gucunuz yok kurcalamayı bırakın o adam o evden tasınmayacak . dıyardan gıdemıyorsanız geveyı gudeceksınız tamam ?
Ee taşın diyoruz "kocam olacak adam, kocam olacak karaktersiz ah ah" diyorsun sürekli.Kocam da kocam mı diyorum?
Nerden tutuyorsunuz hayret bir üstte yazdığımı okuyun.
Korkmuyorum bu yaşıma kadar korkmadım kimseden Allah'tan başka ancak cürmü kadar yer yakar.
Taşınamıyorum , boşanamıyorum zaten endişelerim yetiyor birde korkumu sarsın beni.
Şu da var tabiki ben dinlenilmeyi özel hayatıma yapılan saldırıyı kabullenemiyorum sorun burda
Hemen hemen her konuda dalga geçenler oluyor, onlara odaklanmak yerine zamanını ayırıp sorununa çözüm arayanlara odaklansan daha iyi olmaz mı ?Hala diyorum teşekkür ettim daha ne yapıyım söyleyin ben dert anlatmaya geldiğim yerde dalga geçilmesine karşıyım
Konuşuyorlar ama eşim veya ailesi geçipte ev sahibine birini bıçakladım demez kadın kovar yine onları kadın dediğin ben kaynanan konuşunca duydumdemınde kocamla aılesı kadınla herseyı konusur cok samımı dedınız sımdı de komsu nasıl duyacak dıyorsunuz
madem ayrılacak gucunuz yok kurcalamayı bırakın o adam o evden tasınmayacak . dıyardan gıdemıyorsanız geveyı gudeceksınız tamam ?
hayır tesekkur etmedınız bakınız bu konuyu actınız benımle dalga gecıyorlar dıyeHala diyorum teşekkür ettim daha ne yapıyım söyleyin ben dert anlatmaya geldiğim yerde dalga geçilmesine karşıyım
Yalvarma yakarma hediye tabi barışmam uzun sürüyor çünkü kolay kolay unutamıyorum eskisi gibi değilim yanınızda hain biri ile zorla yaşamak zor bişey yaşayan bilir ancakNasıl pişman oluyor mesela? Affettirmek için ne yapıyor? Düşünün bir de neden ısrar ve inatla o evde kalıyor? Ya ortak bir suçları ya da ilişkileri var, yoksa anası değil babası bacısı değil, neden illa o ev?
Milletin derdiye dalga geçilsin demedim ben. Siz biraz hassassınız galiba. Alıngan birisiniz belliki ama bu sizin sorununuz. Burda abartan kişi sizsiniz ben değilim. Fazla kastığınızı duşunuyorum. Ciddi bi şey yazdım ciddi cevap verilmedi o zaman şikayet ederim mantığı çok saçma bence. Gerçekten ciddi bi konu olsa kimse dalga geçmez zaten ama size ciddi gelen başkası için ciddi olmayabilir. Bunu kaldıramıyorsanız sizin sorununuz.Kurumsal dil talebinizi yöneticilere iletin neden olmasın di mi:)
Eğer siz sizi rahatsız eden konuyu buraya yazdığınızda üzerinden geyik yapılırsa o geyiğe katılıp gülün. Başkası rahatsız olup şikayet etsin konusuyla ya da kendisiyle dalga geçildiği için. Bakın iki yönlü çözüm. Bence mantıklı. Evet bence.
yooo herseyı konusuyorlar dedınız, herseyı konustugunuz bırıne ya bızım boyle bır durumumuz olmustu denebılır. ya da komsu merak edıp arastırıp ogrenmıstır . bırı hakkında bırsey ogrenmek dunyanın en basıt seyıKonuşuyorlar ama eşim veya ailesi geçipte ev sahibine birini bıçakladım demez kadın kovar yine onları kadın dediğin ben kaynanan konuşunca duydum
Blöf mü zaten biz daha yeni evliyiz ilk günlerde boşanıcam dedim ciddi tartışmalar çıktıEe taşın diyoruz "kocam olacak adam, kocam olacak karaktersiz ah ah" diyorsun sürekli.
Kocanı kötüleği için sevgi saygı yok diye boşan diyoruz boşamam diyorsun. Neden boşanamazsın sen boşanacam diye blöf bile yapsan o adam yola gelecek belki...
Kadın ben onlar evde konuşurken duydum dedi kaç defa söylemem gerek sıkıldım artıkyooo herseyı konusuyorlar dedınız, herseyı konustugunuz bırıne ya bızım boyle bır durumumuz olmustu denebılır. ya da komsu merak edıp arastırıp ogrenmıstır . bırı hakkında bırsey ogrenmek dunyanın en basıt seyı
Herşeyi konuşuyor demek birini bıçakladım haberin olsun kadar değildiyooo herseyı konusuyorlar dedınız, herseyı konustugunuz bırıne ya bızım boyle bır durumumuz olmustu denebılır. ya da komsu merak edıp arastırıp ogrenmıstır . bırı hakkında bırsey ogrenmek dunyanın en basıt seyı
Teşekkür ettim size daha kaç defa teşekkür etmem gerekhayır tesekkur etmedınız bakınız bu konuyu actınız benımle dalga gecıyorlar dıye
boyle yapmıs olmanıza ragmen hala sıze yardımcı olmaya calısıyoruz hepımız farkında mısınız ?
belkı bırımızın komsusu bırımızın akrabasısınız ınsan oldugunuz ıcın onca suclamanıza ragmen burada durmus yardımcı olmaya calısıyoruz
sızın yolunuz yol degıl onu soyleyeyım . hem cok yıpratır hem cok yıpranırsınız bu gıdısle. cogu seyı yanlıs anlayıp yanlıs yorumluyorsunuz, mesela ben bırdaha hıcbır konunuza asla yardımcı olmayacagım . boyle boyle etrafınızda bır allahın kulu kalmaz
ben ne yapıyorum dusuncelerım hareketlerım mantıklı mı dıye bır dusunun gerekırse destek de alın, psıkologa gıdın demek hakaret degıl nıye buna bu kadar uzulup alınıyorsunuz onu da anlamıyorum oda doktor ıcınden cıkamadıgın durumda baska yonden bakmanı ogretıyor ona gıt anlat bu derdını buradan daha cok yardımcı olur
Ama dünkü düşünceli tavrınız için tekrar teşekkür edebilirim.hayır tesekkur etmedınız bakınız bu konuyu actınız benımle dalga gecıyorlar dıye
boyle yapmıs olmanıza ragmen hala sıze yardımcı olmaya calısıyoruz hepımız farkında mısınız ?
belkı bırımızın komsusu bırımızın akrabasısınız ınsan oldugunuz ıcın onca suclamanıza ragmen burada durmus yardımcı olmaya calısıyoruz
sızın yolunuz yol degıl onu soyleyeyım . hem cok yıpratır hem cok yıpranırsınız bu gıdısle. cogu seyı yanlıs anlayıp yanlıs yorumluyorsunuz, mesela ben bırdaha hıcbır konunuza asla yardımcı olmayacagım . boyle boyle etrafınızda bır allahın kulu kalmaz
ben ne yapıyorum dusuncelerım hareketlerım mantıklı mı dıye bır dusunun gerekırse destek de alın, psıkologa gıdın demek hakaret degıl nıye buna bu kadar uzulup alınıyorsunuz onu da anlamıyorum oda doktor ıcınden cıkamadıgın durumda baska yonden bakmanı ogretıyor ona gıt anlat bu derdını buradan daha cok yardımcı olur