- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
Malesefhaftada bir mi arıyormuş ? yuh!
aynı evde yaşadığım anamla her gün telefonlaşırdık yahu çünkü ana-kızız.
bu arkadaş çocuk ne demek, anne-çocuk ilişkisi nediir bilmeden çocuk sahibi olmuş.
belli ki boşanmadan önce de anne ilgisi ve sevgisi sunamamış ki çocuklar da bu kadar çabuk vazgeçmiş.
annesi/babası tarafından sevildiğini bilen hiçbir çocuk onlara sırtını dönmez çünkü.
Malesef
Oysa evdeki buzağı hiç öküz olmaz. Evdeki kuzu, koyun olmaz. Onlar hic büyümez ki gözümüzde biz, annelerin
En büyüğü liseye gidiyor cocuklarimin. Inan ki hala gözümde çocuk. Büyümüyorlar.
Umarim konu sahibinin azda olsa vicdanı olur. Unutma sen cocuklarina sahip cikmazsan elin adami hic cikmaz. Umarim okursun bunu
Pardon benim gibi kadınlar derken? Siz çocuklara yapışık,bağımlı standart mükemmel bir anne olabilirsiniz kimseye annelik doğuştan full paket yüklenmiyor..Çockların babalarında kalmaları neden bu kadar kötü anlamış değilim. Bu kadar güvenmiyorsanız eşinize evlenmeyin kardeşim.Gidin aşılama yaptırın öyle çocuk sahibi olun. Ben bu KK'yı anlamıyorum ya.Kadın sadece sevhgilisi var diye linç yiyor resmen neden evlenmiş boşanmış çocukları var diye? Geir kalan hayatını rahibe gibi geçirmek zorunda mı? Yani kadın çocuk yapınca bitiyor mu hayatı?Bakın hakikaten sinirleniyorum sorumluluk vermek bu müdür.Elinizi vicdanınıza koyun.Bir annenin yerine ne koyulabilir .Hele okul başlama çağı çocuk her an anne sevgisine ilgisine muhtaç.Herhalde anneliği bu kafada olan kadınlardan öğrenmeyec eğim.Koca veya sevgili benim canımın parçasının neresine eşit olabilir.Ne ile ne kiyaslaniyor.Koca adayları kaçıyor mu.Gecin bunları bir kalem geçin.Rabbimin imtihanı iste kimi arar bulamaz kimi bırakır gide
Konu sahibi gitti canım geç kaldın. Sevgilisi olduğu için linçleniyor derken gerçekten inanarak mı söyledin bunu? Çocukları babalarına bırakması değil çocuklarla telefonda haftada bir konuşması, görmeye ise nerdeyse hiç gitmemesi sorun ve bunlar için linçlendi. Saptırmayın konuyuPardon benim gibi kadınlar derken? Siz çocuklara yapışık,bağımlı standart mükemmel bir anne olabilirsiniz kimseye annelik doğuştan full paket yüklenmiyor..Çockların babalarında kalmaları neden bu kadar kötü anlamış değilim. Bu kadar güvenmiyorsanız eşinize evlenmeyin kardeşim.Gidin aşılama yaptırın öyle çocuk sahibi olun. Ben bu KK'yı anlamıyorum ya.Kadın sadece sevhgilisi var diye linç yiyor resmen neden evlenmiş boşanmış çocukları var diye? Geir kalan hayatını rahibe gibi geçirmek zorunda mı? Yani kadın çocuk yapınca bitiyor mu hayatı?
Size biraz ''benim gibi'' olma tavsiyesi vereyim de hayatı çocuk doğurup tamamen ona atfetmekten ibaret sanmayın.Çocuğunuza bu kadar bağımlı olursanız yarın bir gün siz üzülürsünüz. Sizin gibi aman ben yavruma saçımı süpürge ederim mentalitesinde olmayan insanları da ''bu kafada olan kadınlar '' diyerek aşağılamayın.Hepimizin hayatta amacı , beklentileri farklı . Annelik için çıldırmıyor olmak anormal değil. Her anne çocukları için çıldırır saçmalığını da bırakın.Burda ne insanlar var doğurduktan sonra pişman olan, biraz geniş bakın hayata. Daha da ne derseniz cevap vermicem.
Mune bence konu haddini aştı, sistematik bir biçimde konu sahibi linçleniyor.
Hanimefendi, cocuklar sadece babalarinda kalmiyor. Adam cocuk okula baslayacak sana ihtiyaci var diye cagiriyor, konu sahibi ona bile gitmiyor. Sapla samani karistiriyorsunuz. Bosaninca cocuklarini unutan erkeklerden ne farki var bu konu sahibinin?Pardon benim gibi kadınlar derken? Siz çocuklara yapışık,bağımlı standart mükemmel bir anne olabilirsiniz kimseye annelik doğuştan full paket yüklenmiyor..Çockların babalarında kalmaları neden bu kadar kötü anlamış değilim. Bu kadar güvenmiyorsanız eşinize evlenmeyin kardeşim.Gidin aşılama yaptırın öyle çocuk sahibi olun. Ben bu KK'yı anlamıyorum ya.Kadın sadece sevhgilisi var diye linç yiyor resmen neden evlenmiş boşanmış çocukları var diye? Geir kalan hayatını rahibe gibi geçirmek zorunda mı? Yani kadın çocuk yapınca bitiyor mu hayatı?
Size biraz ''benim gibi'' olma tavsiyesi vereyim de hayatı çocuk doğurup tamamen ona atfetmekten ibaret sanmayın.Çocuğunuza bu kadar bağımlı olursanız yarın bir gün siz üzülürsünüz. Sizin gibi aman ben yavruma saçımı süpürge ederim mentalitesinde olmayan insanları da ''bu kafada olan kadınlar '' diyerek aşağılamayın.Hepimizin hayatta amacı , beklentileri farklı . Annelik için çıldırmıyor olmak anormal değil. Her anne çocukları için çıldırır saçmalığını da bırakın.Burda ne insanlar var doğurduktan sonra pişman olan, biraz geniş bakın hayata. Daha da ne derseniz cevap vermicem.
Kimse konu sahibine “çocuklarını yanı başına al ömrünün sonuna kadar rahibe gibi geçin evlenme” diye bir tavsiyede bulunmadı.Geir kalan hayatını rahibe gibi geçirmek zorunda mı? Yani kadın çocuk yapınca bitiyor mu hayatı?
Sapla saman yine ayrılamıyorPardon benim gibi kadınlar derken? Siz çocuklara yapışık,bağımlı standart mükemmel bir anne olabilirsiniz kimseye annelik doğuştan full paket yüklenmiyor..Çockların babalarında kalmaları neden bu kadar kötü anlamış değilim. Bu kadar güvenmiyorsanız eşinize evlenmeyin kardeşim.Gidin aşılama yaptırın öyle çocuk sahibi olun. Ben bu KK'yı anlamıyorum ya.Kadın sadece sevhgilisi var diye linç yiyor resmen neden evlenmiş boşanmış çocukları var diye? Geir kalan hayatını rahibe gibi geçirmek zorunda mı? Yani kadın çocuk yapınca bitiyor mu hayatı?
Telefonla aramak da çok pahalı sanırım haftada birİyi de kadın zaten görmeye gidiyor, çok sık gidemiyorum dedi, okulun ilk günü yanında olmadı diye niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz? Yani aynı şehirde dur hayat kur diye tutturmuşsunuz.Hiç böyle bir şey denediniz mi hayatınızda acaba? kalacak yer yok, iş yok , ankara başkent çok da ucuz değil.KAdın ailesinin yanına gitmiş, barınmasını sağlamış işe girmiş . Çocuklarını yanına almak istemeyebilir ya? bunu kabullenmek neden bu kadar zor? Ha keşke yapmasaydı o çocukları o konuda katılıyorum ama çoğu babadan çok az şey beklenip anneliğe bu kadar kusursuz bir rol biçmeniz çok baskıcı ve ikiyüzlü , anlatmaya çalıştığım şey bu. Ben de bu kafada bir kadınım.
Ayrıyeten kendini anlatmak , seçtiği yaşam biçimini bile savunmak yerine kaçan konu sahibini de daha fazla savunmak istemiyorum.
İyi de kadın zaten görmeye gidiyor, çok sık gidemiyorum dedi, okulun ilk günü yanında olmadı diye niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz? Yani aynı şehirde dur hayat kur diye tutturmuşsunuz.Hiç böyle bir şey denediniz mi hayatınızda acaba? kalacak yer yok, iş yok , ankara başkent çok da ucuz değil.KAdın ailesinin yanına gitmiş, barınmasını sağlamış işe girmiş . Çocuklarını yanına almak istemeyebilir ya? bunu kabullenmek neden bu kadar zor? Ha keşke yapmasaydı o çocukları o konuda katılıyorum ama çoğu babadan çok az şey beklenip anneliğe bu kadar kusursuz bir rol biçmeniz çok baskıcı ve ikiyüzlü , anlatmaya çalıştığım şey bu. Ben de bu kafada bir kadınım.
Ayrıyeten kendini anlatmak , seçtiği yaşam biçimini bile savunmak yerine kaçan konu sahibini de daha fazla savunmak istemiyorum.
Ogretmene !!şikayet de yapılmış.Cvp beklemiyorum ki zaten ben biliyorum doğrusunu.Pardon benim gibi kadınlar derken? Siz çocuklara yapışık,bağımlı standart mükemmel bir anne olabilirsiniz kimseye annelik doğuştan full paket yüklenmiyor..Çockların babalarında kalmaları neden bu kadar kötü anlamış değilim. Bu kadar güvenmiyorsanız eşinize evlenmeyin kardeşim.Gidin aşılama yaptırın öyle çocuk sahibi olun. Ben bu KK'yı anlamıyorum ya.Kadın sadece sevhgilisi var diye linç yiyor resmen neden evlenmiş boşanmış çocukları var diye? Geir kalan hayatını rahibe gibi geçirmek zorunda mı? Yani kadın çocuk yapınca bitiyor mu hayatı?
ancak bu kadar saçmalanabilirdi. herkes anne olmamalı zaten bu hayatta. anne oldum ama sıkıldım hadi eyvallah diyemezsiniz. tüplerinizi bağlatın çocuk sahibi olmayın. doğurdu pişman oldu eee onun doğurduğuna kim bakacak ? sanki zorla doğur doğur doğur sen ilerde pişman olsanda biz bakarız diye vekalet vermiş kimse. hayret birşeySizin gibi aman ben yavruma saçımı süpürge ederim mentalitesinde olmayan insanları da ''bu kafada olan kadınlar '' diyerek aşağılamayın.Hepimizin hayatta amacı , beklentileri farklı . Annelik için çıldırmıyor olmak anormal değil. Her anne çocukları için çıldırır saçmalığını da bırakın.Burda ne insanlar var doğurduktan sonra pişman olan, biraz geniş bakın hayata.
Evet saçımı da çekecek misiniz? Bu yüzden sığ bakmayın diyorum zira hayatta her zaman tek bir doğru yoktur. Herşeyi üzerinize alınmanızda şahane gerçekten.Aynı şeyleri savunmuyor olsak da medenice tartışabiliriz değil mi? Herkesin sizin gibi düşünmenizi istemek aymazlık değil mi?Ogretmene !!şikayet de yapılmış.Cvp beklemiyorum ki zaten ben biliyorum doğrusunu.
Okuduğunuzu anlayamıyorsunuz bence.Kadın sadece sevhgilisi var diye linç yiyor resmen neden evlenmiş boşanmış çocukları var diye?
Bu ne hadsizlik ya? Siz kimsiniz ki benim anne olup olmaycağıma karar veriyorsunuz? Kuduruyorsunuz yani düşüncenize katılınmayınca. Kadın bakmak istemiyor kardeşim bitti. Hayattaki tek kutsal başarınız çocuk yapmak mı , bu yüzden mi aksini söyleyenlere saldırıyorsunuz anlamıyorum ki. Ben kimseye hakaret etmeden görüşümü savundum aynı terbiyeyi ne kadar mümkün olmasa da sizden de beklerim.ancak bu kadar saçmalanabilirdi. herkes anne olmamalı zaten bu hayatta. anne oldum ama sıkıldım hadi eyvallah diyemezsiniz. tüplerinizi bağlatın çocuk sahibi olmayın. doğurdu pişman oldu eee onun doğurduğuna kim bakacak ? sanki zorla doğur doğur doğur sen ilerde pişman olsanda biz bakarız diye vekalet vermiş kimse. hayret birşey
Baygınlık geçiricem mesajlarını okurken ya. Bir insan bu kadar mı anlamaz? Bacım niye anlamamak için bu kadar direniyorsun yahu? Doğurduysan bakmak, ilgilenmek zorundasın. Bakmıycam diyosan doğurma diyoruz. Ay neyini anlamıyosun çıldırttın beni. Çocuk sana muhtaç bir canlı. ya doğurma ya bak bu kadar basit.Bu ne hadsizlik ya? Siz kimsiniz ki benim anne olup olmaycağıma karar veriyorsunuz? Kuduruyorsunuz yani düşüncenize katılınmayınca. Kadın bakmak istemiyor kardeşim bitti. Hayattaki tek kutsal başarınız çocuk yapmak mı , bu yüzden mi aksini söyleyenlere saldırıyorsunuz anlamıyorum ki. Ben kimseye hakaret etmeden görüşümü savundum aynı terbiyeyi ne kadar mümkün olmasa da sizden de beklerim.
Doğurduğumuz canlıya bakmakla mükellefiz. Mükemmel anne olmakla alakası yok. Kutsal başarı değil kendi rızamız ile çocuk dünyaya getirdiysek belli bir noktaya gelinceye kadar öncelik çocuğa ait çünkü.Bu ne hadsizlik ya? Siz kimsiniz ki benim anne olup olmaycağıma karar veriyorsunuz? Kuduruyorsunuz yani düşüncenize katılınmayınca. Kadın bakmak istemiyor kardeşim bitti. Hayattaki tek kutsal başarınız çocuk yapmak mı , bu yüzden mi aksini söyleyenlere saldırıyorsunuz anlamıyorum ki. Ben kimseye hakaret etmeden görüşümü savundum aynı terbiyeyi ne kadar mümkün olmasa da sizden de beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?