• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var kızlar😔

Sevmeyen, istemeyen ya da saygı duymayan kişilerin zaten hayatımda yeri yoktur. Bu kv ve kp olsaydı da ya evlenmezdim ya da ben görüşmezdim.

Gerçi şu anki durumu sağlamamın sebebi de nadir görüşmemdir. Yılda birkaç kez evime gelebilirler. Çat kapı muhabbeti asla yoktur. Aramadan çıkıp gelemezler. Her aradıklarında ulaşamazlar mesela. Mesafe koymakta her zaman fayda vardır. Evlenince bizim artık iki kişilk aile olduğumuzu kabullenmek zorundalar.

Yaş faktörü bu anlamda önemli. İfade edebilmişimdir umarım. Benim verdiğim tepkileri 20 yaşında bir kadının vermesini hoş karşılamayabilirler. Ona kural koymaya kalkarlar. Ama bu yaşta kuralları ben koyarım.
Yaşin etkisi var ama karakter meselesi siz oylesiniz sizin yasinizda baska bir kisi oyle olmayabilir
Ve sevmeyen istemeyen kisiyide bilemezsniz kendilerini baska tanitip sonradan degisen yok mu her turlu insan var. sizin karsiinzia oyle birileri cikmamis sadece.

Yaşin etkisi var ama karakter meselesi siz oylesiniz sizin yasinizda baska bir kisi oyle olmayabilir
Ve sevmeyen istemeyen kisiyide bilemezsniz kendilerini baska tanitip sonradan degisen yok mu her turlu insan var. sizin karsiinzia oyle birileri cikmamis sadece.
İnsanlara mesafeli yaklaşıp gözlemleyince sıkıntı verebilecek olanlardan kurtulmak da kolay oluyor.

Erken yaşta evliliğe karşı biri değilim normalde, ama evliliği ertelemek daha iyi bence. En azından meslek sahibi olup biraz olgunlaşana kadar.

Ben 21 yaşında evlendim, keşke biraz daha geç evlenseydim en azından 25'e kadar.

Tamam mutluyum eşimden yana ama eşimin ailesinden çok çekiyorum. Evet mesafe koydum arama görüşmem vs pek ama.
Yinede insanın yaşı küçük olunca insan üzerinde hakimiyet kurmaya çalısıyorlar 18 yaşında evlenenlerde daha çok gördüm bunu.

Okuyup meslek sahibi olup yeterli olgunluğa geldikten sonra evlenmeyi bende çok isterdim ama hayat şartları bazen mecbur bırakıyor insanı. Ben okumadım babam yüzünden okumadım maalesef. Ama hayatta en çok istediğim şeydi okuyup meslek sahibi olmak.
Bilirsiniz insanın kariyer, meslek gibi bir derdi sıkıntısı olmayınca erken yaşta evlilik fazla uç gelmiyor gözüne.

Benim öyleydi, konu sahibini bilemiyorum imkanı vardı da kendimi okumadı bilemiyeceğim ama keşke okulunu bitirdikten sonra evlenseydin.
Şu an ki durumuna yorum yapamayacağım çünkü iş eşinde bitiyor, sorunun ana nedeni o çünkü. O seni onlara karşı korumuyor ezdiriyor ama sen farkında değilsin.

Ben de 19 yasinda evlendim. Hemen cocuk yapmadım. Evliyken üniversite okuyup sonra cocuk sahibi oldum.
Ve en onemlisi bu sekilde kendimi ezdirmedim. Hak edene hak ettigini söyledim. Arkasindan degil yüzüne yüzüne.
Esim olabilirsin ama ailem once gelir diyen adamla evlilik zor yurur. Ailesinin siz ve cocugu oldugunu idrak edememis.
Esim seyahate gidecek diye kendi evimde neden kalamayayım. Ne munasebet.
Esim izin veriyor ama kayinpederim vermiyor ne demek? Kayinpederinizle degil esinizle evlisiniz. Esten bile izin almak tuhafken kayinpeder kim oluyor?

Bir koşu alip geliver çocukla cikamiyorum ben dedim. Yag olmassa aksama yemek ypamicam hasi lutfen dedim. Emek emek bissuru hazirladim yemegi carpti istemiorum yemegini dedi tmm bn alirim al götur nimeti çarpma yere günah dedim sigara icti 2kere vurdu.

kisacasi eşim cok saf kalpli sen onlar kotu oldukca iyi ol utansinlar Allah goruyo diyor.
Tesadufen yazdığın iki ayrı mesajı okurken
ilk yazdigin mesajda eşini çok kötü biri olarak tanıtmışsın senden sürekli boşanacağını söyleyen sana hakaret eden biri olarak belirtmişsin ama ikinci açtığın konuda ise tam tersi ailesiyle eşi arasında köprü olan sana son derece iyi davranan saf bir eş olarak tanıtmışsın?Tam olarak anlayamadım?

Eşin evde yalnız kalmana izin vermişken kp sizi ne hakla gelip almaya kalkıyor? Aradığında gelmeyeceğini söyleyin bu kadar zor mu? Gerekirse eşinize de ciddi olduğunuzu gösterin. Bence olay tamamen yumuşak başlı olduğunuzdan kaynaklanıyor. Eşinizi bile tutumunuza inandirmaniz lazım, yoksa oda sizi ciddiye almaz.

Sadece buraya takıldım. Ne demek bu, doğulular Türk olmuyor mu? Ben Doğulu değilim ama, çok garip, itici geldi. Gerisi hava civa
Ne alakasi var simdi kadin aradaki kultur farkini anlatmaya calisiyor. Ben doguluyum kürdüm bizde bu vatanin evladiyiz ama masallah bizde eş ailesi tarafindan zamaninda cok laf yedik.garip itici olan ne bizler aradaki kultur farkini baska sekilde anlatamiyoruz millete. Aaa hepimiz insaniz ne olacak diyip geciyoruz genelde ama bu konuda evlilikler cok catirdiyo mutlaka bir patlak veriyo yani.

Back