Gercekten elinizin altinda meslekLERiniz olsaydi zaten teorik olarak 20 yasinda olamazdiniz sevgili arkadasim. Kuran kursunda egitmenlik yapmak bir ogretmenlik degildir,hobi olarak yaparsiniz onu. Mevlutlere cagirirlar elinize 50 lira verirler bu mu meslek? Lutfen kendinizi kandirmayin. Universiteler online egitim veriyorlar,kimse bu avantajli donemde okulu dondurmaz. Herkes bedavadan sinif geciyor cunku. Hangi universitenin hangi bolumundesiniz bilmiyorum ama bildigim tum ogrenciler kayit yenileyip ders gecmeye bakiyorlar su donemde.
Evlendikten sonra universite okunur,okunmaz demiyoruz. Ama her seyin bir sirasi vardir,keske once okulunuz bitseydi,normal herkes gibi calissaydiniz,es ailenizin karsisinda dimdik durabilirdiniz. Ben bunu istemiyorum sunu istiyorum diyebilirdiniz. Mesgaleniz icli kofte olmazdi, baskalari adinizi kisira cikardi diye cocuk da yapmazdiniz,dunyaniz bambaska olurdu. Bunlar geri donulemeyecek seyler degil elbette. Ufkunuzu mutfakta gelistirmeyin,dusunun ve okuyun. Cevreniz cahil olabilir bu sizin kaderiniz degil. Seciminiz.