- 13 Eylül 2015
- 21.887
- 68.756
- 598
Sagol,mercimek corbasi ısıttım kendime,üşüdüm sanki.Ben yapardim sana cay ama kiz kudurdu yine. Memii memii diye agliyor. Memeyi agzina sokup dis dunyadan kopacagim simdiSu dislerin hepsi ciksin artik. Hayattan soguduum
Adam kendince kompliman yapti sana,yaprakli cinsten olanlarin iltifati bu kadar oluyor takilma:))Öğlen ortasında habersiz bir şekilde eve gelen, tam o anda makyaj yaptığımı görüp anlamsızca gerilen, akabinde "akşam bana yap makyajı şimdi niye yapıyorsun ki" şeklinde tuhaf ötesi bir çıkış yapan sevgili beyim, senin ağzını yırtarım. Anladın mı? Adam büyüdükçe küçülüyor arkadaş. Döndü 20li yaşlara. Son görülmeye de çemkirirse gelişimini geriye doğru tamamlamış olacak.
Normalde makyaj yaparım ve de kendisi bunu bilir. Sorun etmez demiyorum edemez zaten. Bu neydi şimdi anlamadım ki. Çatacak yer mi aradı, son zamanlarda artan lüzumsuz kıskançlık hareketlerine yenisini mi ekledi nedir yani.
Yok ben anladım. En yapmaz denilen adam bile kadın azıcık spor yapsa, kendine baksa bir Rahatsız oluyor ki aynı adamlar bakımsız eşlerine laf söylüyor. Kiminle evlenmişim ben arkadaş. Çok salaktım da bu hallerini göremedim mi yoksa sonradan mı böyle oldu bu adam. La önceki gün Binnur kaya'ya benziyorsun he diye eblehçe espri yapan da kendisi, ne oldu şimdi Adriana lima mı oldum makyaj yapınca. Öğlenin ortasında geldi gerdi ve gitti. Andropoz adayı ruh hastası. Burayı da günlük gibi kullanmaya başladım ama adamı arayıp çemkirmekten ise siz bacılara yazmak daha iyi bence. Sakin ol idrak.
AnaaaBen yapardim sana cay ama kiz kudurdu yine. Memii memii diye agliyor. Memeyi agzina sokup dis dunyadan kopacagim simdiSu dislerin hepsi ciksin artik. Hayattan soguduum
Bence catacak yer aramadı yada lüzumsuz kıskançlık yapmadı. Sadece seni öyle görünce beyniyle düşünmeyi bıraktiÖğlen ortasında habersiz bir şekilde eve gelen, tam o anda makyaj yaptığımı görüp anlamsızca gerilen, akabinde "akşam bana yap makyajı şimdi niye yapıyorsun ki" şeklinde tuhaf ötesi bir çıkış yapan sevgili beyim, senin ağzını yırtarım. Anladın mı? Adam büyüdükçe küçülüyor arkadaş. Döndü 20li yaşlara. Son görülmeye de çemkirirse gelişimini geriye doğru tamamlamış olacak.
Normalde makyaj yaparım ve de kendisi bunu bilir. Sorun etmez demiyorum edemez zaten. Bu neydi şimdi anlamadım ki. Çatacak yer mi aradı, son zamanlarda artan lüzumsuz kıskançlık hareketlerine yenisini mi ekledi nedir yani.
Yok ben anladım. En yapmaz denilen adam bile kadın azıcık spor yapsa, kendine baksa bir Rahatsız oluyor ki aynı adamlar bakımsız eşlerine laf söylüyor. Kiminle evlenmişim ben arkadaş. Çok salaktım da bu hallerini göremedim mi yoksa sonradan mı böyle oldu bu adam. La önceki gün Binnur kaya'ya benziyorsun he diye eblehçe espri yapan da kendisi, ne oldu şimdi Adriana lima mı oldum makyaj yapınca. Öğlenin ortasında geldi gerdi ve gitti. Andropoz adayı ruh hastası. Burayı da günlük gibi kullanmaya başladım ama adamı arayıp çemkirmekten ise siz bacılara yazmak daha iyi bence. Sakin ol idrak.
Adam kendince kompliman yapti sana,yaprakli cinsten olanlarin iltifati bu kadar oluyor takilma:))
Bence catacak yer aramadı yada lüzumsuz kıskançlık yapmadı. Sadece seni öyle görünce beyniyle düşünmeyi bıraktilibidosu yanlış zamanda yükselmiş
Bu tarz konuşmaları ve kıskançlıkları yeni yani. E kafasina saksı mi düştü de değiştiAman zaten onun iltifat anlayışı libido yükselmesi. Libido yükselirse güzel göründüğümü anlıyorum. Yükselmesin diye diz izi çıkmış pijama ile dolaşıyorum zaten. Olur da arada şık ve bakımlı olursam "güzel görünüyorsun" vs demez libidosu ile konuşur.
Bugünkü mevzu öyle ay kocam beni kıskanıyor şeklinde algılanacak bir durum değil. Adam gelecek kargocuyu bile sordu. Demir parmaklık da yaptıralım oldu olacak. Erim yiğidim aşımı ekmeğini getirir ne yapıcam dışarıda hem.
Bu tarz konuşmaları ve kıskançlıkları yeni yani. E kafasina saksı mi düştü de değişti
Yani beğenmiş ama dile dokememis gibi düşünmüştüm aslında ama
Ah idrak ne çektin :)) şaka bir yana da flört, nişanlılık, belki evliliğin ilk yılında kontrollü, hastalık derecesinde olmayan kıskançlık tolere edilebilir belki ama sonrasındaki kıskançlıklar ı-ıh çekilmez.Şöyle ki yeni değil. Sevgiliyken vardı böyle huyları ama klasik sevgili tripleri gençlik işte der geçerdim. Evliliğin ilk yılında da azalsa da devam etti. Sonra bitti. Tamam dedim adam gereken olgunluğa erişti, kıskançlık ile boğmanın lüzumsuz olduğunu, en azından benim bu durumu "ehehe kocişim beni seviyor" diye algılamayıp sinirlendiğimi idrak etti. En azından kıskançlığın normal olduğunu kabul etsem de, kıskançlık anında sarf edilen cümleleri normal bulamayıp gerildiğimi anladı dedim. Ama şimdi en başa o sevgililik dönemindeki tuhaf çıkışları yapmaya geri döndü. Dünden beri Konuşmuyoruz mesela ve sebebi çok lüzumsuz.
Bilmiyorum babamın anneme uyguladığı baskıdan mıdır, perdeyi açık görünce bile delirmesinden ve benim bunlarla büyümemden midir kıskançlık karşısında hoşgörü gösteremiyorum. Birine güvenirsin, yapacağı ve yapmayacağı eylemleri bilecek kadar tanır ve hayatını paylaşırsın. Benim için bu kadar net mevzu. Kıskanınca ve bunu sözlerle belli edince o kişinin güvenilirliği mi artıp azalacak. Kişi aynı kişi. Mevzu rahatsızlığı dile getirmek ise ki buna amenna. Bunu insan gibi yaparsın. Bir sevgi gösterme biçimi olarak kıskançlık, lakin bu kıskançlığı sevgisiz davranarak ifade etme. Mantık bunun neresinde?
Eşinin kendini ifade etme konusunda ciddi sıkıntıları var idrak. Kardeşinle ilgili konunda da aynısı olmuştu. Sanırım yine karşına alıp konuşman gerekecek.Şöyle ki yeni değil. Sevgiliyken vardı böyle huyları ama klasik sevgili tripleri gençlik işte der geçerdim. Evliliğin ilk yılında da azalsa da devam etti. Sonra bitti. Tamam dedim adam gereken olgunluğa erişti, kıskançlık ile boğmanın lüzumsuz olduğunu, en azından benim bu durumu "ehehe kocişim beni seviyor" diye algılamayıp sinirlendiğimi idrak etti. En azından kıskançlığın normal olduğunu kabul etsem de, kıskançlık anında sarf edilen cümleleri normal bulamayıp gerildiğimi anladı dedim. Ama şimdi en başa o sevgililik dönemindeki tuhaf çıkışları yapmaya geri döndü. Dünden beri Konuşmuyoruz mesela ve sebebi çok lüzumsuz.
Bilmiyorum babamın anneme uyguladığı baskıdan mıdır, perdeyi açık görünce bile delirmesinden ve benim bunlarla büyümemden midir kıskançlık karşısında hoşgörü gösteremiyorum. Birine güvenirsin, yapacağı ve yapmayacağı eylemleri bilecek kadar tanır ve hayatını paylaşırsın. Benim için bu kadar net mevzu. Kıskanınca ve bunu sözlerle belli edince o kişinin güvenilirliği mi artıp azalacak. Kişi aynı kişi. Mevzu rahatsızlığı dile getirmek ise ki buna amenna. Bunu insan gibi yaparsın. Bir sevgi gösterme biçimi olarak kıskançlık, lakin bu kıskançlığı sevgisiz davranarak ifade etme. Mantık bunun neresinde?
Ah idrak ne çektin :)) şaka bir yana da flört, nişanlılık, belki evliliğin ilk yılında kontrollü, hastalık derecesinde olmayan kıskançlık tolere edilebilir belki ama sonrasındaki kıskançlıklar ı-ıh çekilmez.
Yersiz ve gereksiz kıskançlıklar çocukça geliyor bana, kendine ve eşine güvenen insan olur olmadık kıskançlık triplerine girmez, girmemeli çünkü eşini yaralayıcı bir şey bu.
Senle akrabalığımız olabilir mibabamda annemi tvde çıkan şarkıcı adamlardan kıskanıp televizyonu kapatırdı
Seven insan kıskanmaz, seven insan güvenir, kıskançlık sevginin göstergesi değildir, en azından benim için değil.
Neyin rahatsızlığı? Makyaj yapmandan veya kapıya gelen kargocudan mı rahatsız olacak, yapmasın valla bak sen de benim gibisin böyle şeylerde, soğursun soğutur kendinden, sevgisinin yeniden yeşerdiğini göstermek, belli etmek istiyorsa yanlış duygusunu harekete geçirmiş, hamle yanlış ona öyle söyle :)))
Eşinin kendini ifade etme konusunda ciddi sıkıntıları var idrak. Kardeşinle ilgili konunda da aynısı olmuştu. Sanırım yine karşına alıp konuşman gerekecek.
Konunun başında karısını beğenip derdini anlatamayan kocadan, kıskançlığın suyunu çıkaran birine dönüştü eşin
O zaman tek başına acı cekmemelisin. Evinin direğini de bu acıya ortak etValla limon konuşmaya mecalim yok yahu. Spora fazla yüklendim tüm kaslarım sızlıyor, acı çekiyorum anlıyor musun ahsjsjjs. Onun dışında mok var gibi Kevin hakkında konuşmalıyız filmini izledim. Epeydir erteliyordum izlemeyi, tuttum en kötü ruh halimle izledim. Çöktüm bildiğin. Aşırı etkiledi film beni.
O zaman tek başına acı cekmemelisin. Evinin direğini de bu acıya ortak et
İşte bunlar hep evde oturmaktan. Çok oturuyorsun o yüzden toto büyüyor spor çare olmaz artıkAdam safi kemikten oluşuyor zaten spor yapsa hepten erir ahshdjd. Benim koca totom ve Naim Süleymanoğlu bacaklarıma çare olur da onun safinaz bacaklarına ne eder spor bilmem ahsjsjs.
İşte bunlar hep evde oturmaktan. Çok oturuyorsun o yüzden toto büyüyor spor çare olmaz artıkselam olsun çalışan kadinlara
Ben de yaşından dolayı kızım olabilir misin diye şüphelenemiyorum, 24'ünde olsan babası kızını kuveze yetiştirmeye çalışmanın paniğiyle seni ameliyathanede mi unuttu derdim:)))32 yaşında eşek kadar kadın olmasam kızının hastanede senden gizlenen ikizi olabilirim abla derdim ahsjsjs.
Abla gençlikte insanın hoşuna gidiyor ehe sevgilim beni kıskanıyor çok seviyor diye de belli bir yaştan sonra cidden çekilmiyor. Hoş kocam beni kıskanmıyor diye dert eden kadınlar da gördü bu gözler ama ben bunu cidden anlamıyorum. Ciddi manada rahatsız oluyorum hatta yer yer hakaret olarak algılıyorum. En kaba ve çirkin haliyle ben kargocu ile flört mü edeceğim de beni kıskanıyorsun? Ne yapabilir kargocu bana? En kötü ihtimalle içinden ne güzel kadın diye geçirir ki buna yapabileceğim bir şey yok. Bunu demesin diye en paçoz halimle mi gezmeliyim mesela? Ben iyi görünürken ya da iyi görünme çabası sarf ederken kargocu, bakkal, manav ve bilimum pipili familyasını önemseyerek yapmıyorum ki bunu. Öyle istiyorum ve süsleniyorum. Gün geliyor paçoz dolaşıyorum. Kişilerle değil ruh halimle bağlantılı bu durum.
Hadi diyorum erkek kafası farklı çalışıyor olabilir. Ne bileyim gelişimleri geriden geliyor olabilir. Lakin yine de geriliyorum. Gerçekten benim böyle saçmalıkları kaldıracak mecalim yok çünkü. Hayatın tuzu biberi değil hayatı zorlaştıran eylemler bunlar.
Açıkcası ben sıkıldım da her seferinde tane tane bunları eşime anlatmaktan. Evet ciddi manada düzeldi bazı hareketleri ama bazen yahu ben neredeyim sen neredesin diyecek noktaya geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?