Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Ben yapardim sana cay ama kiz kudurdu yine. Memii memii diye agliyor. Memeyi agzina sokup dis dunyadan kopacagim simdi Su dislerin hepsi ciksin artik. Hayattan soguduum
Sagol,mercimek corbasi ısıttım kendime,üşüdüm sanki.
Disler cikinca da isiriyolar arada ya,ciyaklatiyorlar insani:))
Onun memi deyişini yerim ben

"Eşinizle yasadiginiz ilginc diyaloglar" diye bi basliga yazmistik birkac ay önce. Arama yaptim, güncel bi baslik bulamadim.

Öğlen ortasında habersiz bir şekilde eve gelen, tam o anda makyaj yaptığımı görüp anlamsızca gerilen, akabinde "akşam bana yap makyajı şimdi niye yapıyorsun ki" şeklinde tuhaf ötesi bir çıkış yapan sevgili beyim, senin ağzını yırtarım. Anladın mı? Adam büyüdükçe küçülüyor arkadaş. Döndü 20li yaşlara. Son görülmeye de çemkirirse gelişimini geriye doğru tamamlamış olacak.

Normalde makyaj yaparım ve de kendisi bunu bilir. Sorun etmez demiyorum edemez zaten. Bu neydi şimdi anlamadım ki. Çatacak yer mi aradı, son zamanlarda artan lüzumsuz kıskançlık hareketlerine yenisini mi ekledi nedir yani.

Yok ben anladım. En yapmaz denilen adam bile kadın azıcık spor yapsa, kendine baksa bir Rahatsız oluyor ki aynı adamlar bakımsız eşlerine laf söylüyor. Kiminle evlenmişim ben arkadaş. Çok salaktım da bu hallerini göremedim mi yoksa sonradan mı böyle oldu bu adam. La önceki gün Binnur kaya'ya benziyorsun he diye eblehçe espri yapan da kendisi, ne oldu şimdi Adriana lima mı oldum makyaj yapınca. Öğlenin ortasında geldi gerdi ve gitti. Andropoz adayı ruh hastası. Burayı da günlük gibi kullanmaya başladım ama adamı arayıp çemkirmekten ise siz bacılara yazmak daha iyi bence. Sakin ol idrak.

Adam kendince kompliman yapti sana,yaprakli cinsten olanlarin iltifati bu kadar oluyor takilma:))

Ben yapardim sana cay ama kiz kudurdu yine. Memii memii diye agliyor. Memeyi agzina sokup dis dunyadan kopacagim simdi Su dislerin hepsi ciksin artik. Hayattan soguduum
Anaaa
Kiz horon tepe tepe gitti
Kiz ayaklarini cok mu vurdun,zemini mi gocerttin de düştün,ne oldu

Bence catacak yer aramadı yada lüzumsuz kıskançlık yapmadı. Sadece seni öyle görünce beyniyle düşünmeyi bırakti libidosu yanlış zamanda yükselmiş

Adam kendince kompliman yapti sana,yaprakli cinsten olanlarin iltifati bu kadar oluyor takilma:))

Yav yok salak salak konuşmalar. Bugün bir yerden kargo bekliyordum "ne zaman gelecek kargocu" diyor. Devamını getirse üzerine atlayacağımı bildiği için sustu sonrasında. Dengesiz adam kargocu hemen gelse sen dur ben alayım diyecek. Çünkü ülkedeki tüm kuryeler idrakin güzelliğini ben görmeliyim, hayır ben gideceğim diye kavgaya tutuştu. Çıkmamam gerek karşılarına. Gerçekten sinirleniyorum çünkü bu tip adamlara oldum olası sinir olurum. Adam yedi yıldan sonra evrildi, şekil değiştirdi.

Bence catacak yer aramadı yada lüzumsuz kıskançlık yapmadı. Sadece seni öyle görünce beyniyle düşünmeyi bırakti libidosu yanlış zamanda yükselmiş

Aman zaten onun iltifat anlayışı libido yükselmesi. Libido yükselirse güzel göründüğümü anlıyorum. Yükselmesin diye diz izi çıkmış pijama ile dolaşıyorum zaten. Olur da arada şık ve bakımlı olursam "güzel görünüyorsun" vs demez libidosu ile konuşur.

Bugünkü mevzu öyle ay kocam beni kıskanıyor şeklinde algılanacak bir durum değil. Adam gelecek kargocuyu bile sordu. Demir parmaklık da yaptıralım oldu olacak. Erim yiğidim aşımı ekmeğini getirir ne yapıcam dışarıda hem.

Bu tarz konuşmaları ve kıskançlıkları yeni yani. E kafasina saksı mi düştü de değişti
Yani beğenmiş ama dile dokememis gibi düşünmüştüm aslında ama

Bu tarz konuşmaları ve kıskançlıkları yeni yani. E kafasina saksı mi düştü de değişti
Yani beğenmiş ama dile dokememis gibi düşünmüştüm aslında ama

Şöyle ki yeni değil. Sevgiliyken vardı böyle huyları ama klasik sevgili tripleri gençlik işte der geçerdim. Evliliğin ilk yılında da azalsa da devam etti. Sonra bitti. Tamam dedim adam gereken olgunluğa erişti, kıskançlık ile boğmanın lüzumsuz olduğunu, en azından benim bu durumu "ehehe kocişim beni seviyor" diye algılamayıp sinirlendiğimi idrak etti. En azından kıskançlığın normal olduğunu kabul etsem de, kıskançlık anında sarf edilen cümleleri normal bulamayıp gerildiğimi anladı dedim. Ama şimdi en başa o sevgililik dönemindeki tuhaf çıkışları yapmaya geri döndü. Dünden beri Konuşmuyoruz mesela ve sebebi çok lüzumsuz.

Bilmiyorum babamın anneme uyguladığı baskıdan mıdır, perdeyi açık görünce bile delirmesinden ve benim bunlarla büyümemden midir kıskançlık karşısında hoşgörü gösteremiyorum. Birine güvenirsin, yapacağı ve yapmayacağı eylemleri bilecek kadar tanır ve hayatını paylaşırsın. Benim için bu kadar net mevzu. Kıskanınca ve bunu sözlerle belli edince o kişinin güvenilirliği mi artıp azalacak. Kişi aynı kişi. Mevzu rahatsızlığı dile getirmek ise ki buna amenna. Bunu insan gibi yaparsın. Bir sevgi gösterme biçimi olarak kıskançlık, lakin bu kıskançlığı sevgisiz davranarak ifade etme. Mantık bunun neresinde?

Ah idrak ne çektin :)) şaka bir yana da flört, nişanlılık, belki evliliğin ilk yılında kontrollü, hastalık derecesinde olmayan kıskançlık tolere edilebilir belki ama sonrasındaki kıskançlıklar ı-ıh çekilmez.
Yersiz ve gereksiz kıskançlıklar çocukça geliyor bana, kendine ve eşine güvenen insan olur olmadık kıskançlık triplerine girmez, girmemeli çünkü eşini yaralayıcı bir şey bu.

Senle akrabalığımız olabilir mibabamda annemi tvde çıkan şarkıcı adamlardan kıskanıp televizyonu kapatırdı
Seven insan kıskanmaz, seven insan güvenir, kıskançlık sevginin göstergesi değildir, en azından benim için değil.

Neyin rahatsızlığı? Makyaj yapmandan veya kapıya gelen kargocudan mı rahatsız olacak, yapmasın valla bak sen de benim gibisin böyle şeylerde, soğursun soğutur kendinden, sevgisinin yeniden yeşerdiğini göstermek, belli etmek istiyorsa yanlış duygusunu harekete geçirmiş, hamle yanlış ona öyle söyle :)))

Eşinin kendini ifade etme konusunda ciddi sıkıntıları var idrak. Kardeşinle ilgili konunda da aynısı olmuştu. Sanırım yine karşına alıp konuşman gerekecek.
Konunun başında karısını beğenip derdini anlatamayan kocadan, kıskançlığın suyunu çıkaran birine dönüştü eşin

32 yaşında eşek kadar kadın olmasam kızının hastanede senden gizlenen ikizi olabilirim abla derdim ahsjsjs.

Abla gençlikte insanın hoşuna gidiyor ehe sevgilim beni kıskanıyor çok seviyor diye de belli bir yaştan sonra cidden çekilmiyor. Hoş kocam beni kıskanmıyor diye dert eden kadınlar da gördü bu gözler ama ben bunu cidden anlamıyorum. Ciddi manada rahatsız oluyorum hatta yer yer hakaret olarak algılıyorum. En kaba ve çirkin haliyle ben kargocu ile flört mü edeceğim de beni kıskanıyorsun? Ne yapabilir kargocu bana? En kötü ihtimalle içinden ne güzel kadın diye geçirir ki buna yapabileceğim bir şey yok. Bunu demesin diye en paçoz halimle mi gezmeliyim mesela? Ben iyi görünürken ya da iyi görünme çabası sarf ederken kargocu, bakkal, manav ve bilimum pipili familyasını önemseyerek yapmıyorum ki bunu. Öyle istiyorum ve süsleniyorum. Gün geliyor paçoz dolaşıyorum. Kişilerle değil ruh halimle bağlantılı bu durum.

Hadi diyorum erkek kafası farklı çalışıyor olabilir. Ne bileyim gelişimleri geriden geliyor olabilir. Lakin yine de geriliyorum. Gerçekten benim böyle saçmalıkları kaldıracak mecalim yok çünkü. Hayatın tuzu biberi değil hayatı zorlaştıran eylemler bunlar.

Açıkcası ben sıkıldım da her seferinde tane tane bunları eşime anlatmaktan. Evet ciddi manada düzeldi bazı hareketleri ama bazen yahu ben neredeyim sen neredesin diyecek noktaya geliyorum.

Valla limon konuşmaya mecalim yok yahu. Spora fazla yüklendim tüm kaslarım sızlıyor, acı çekiyorum anlıyor musun ahsjsjjs. Onun dışında mok var gibi Kevin hakkında konuşmalıyız filmini izledim. Epeydir erteliyordum izlemeyi, tuttum en kötü ruh halimle izledim. Çöktüm bildiğin. Aşırı etkiledi film beni.

O zaman tek başına acı cekmemelisin. Evinin direğini de bu acıya ortak et

Adam safi kemikten oluşuyor zaten spor yapsa hepten erir ahshdjd. Benim koca totom ve Naim Süleymanoğlu bacaklarıma çare olur da onun safinaz bacaklarına ne eder spor bilmem ahsjsjs.
İşte bunlar hep evde oturmaktan. Çok oturuyorsun o yüzden toto büyüyor spor çare olmaz artık selam olsun çalışan kadinlara

Ben de yaşından dolayı kızım olabilir misin diye şüphelenemiyorum, 24'ünde olsan babası kızını kuveze yetiştirmeye çalışmanın paniğiyle seni ameliyathanede mi unuttu derdim:)))

Valla bu kıskançlık duyguları liseli çağlarda hoşa giden bir şey, büyüdüğünüzde ben sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum bahanesi altında attığınız her adım kısıtlanınca aslında ne kadar boğucu ve rencide edici bir duygu olduğunu anlıyorsunuz.

Kadınlar dahi giyim ve makyajın birilerine güzel görünmek için olduğunu sanıyor, o yüzden erkeklere pek kızamıyorum bu konuda ama bir erkek karısını tanır, tanımalı.

Eşin idrak makyaj yapmışsa kendini iyi hissetmek için diyebilmeli, dizleri çıkmış eşofmanı bırakıp etek giydiyse bunu kendi için yaptı diyebilmeli.

Tamam seni sevdiğini, önem verdiğini göstermek istiyor ki muhtemelen bu düşünceyle harekete geçmiştir lakin dediğim gibi raftan yanlış duygusunu çıkarmış, kıskançlık başka bir kadın için çok sevildiğinin ve değer verildiğinin ispatı olabilir ama senin benim gibi kadınlar için itici bir durum, soğuma ve sinirlenme duygularımızı harekete geçiriyor.

Makyajı kargocu için yaptığımı düşünecek kadar beni tanımamış olamazsın veya kendimi iyi hissetmek için dolabın arkalarına attığım bir elbiseyi kasiyere güzel görünmek için giydiğimi düşünecek kadar mantık firarı yaşıyor olamazsın dedirtmesinler, biz bunu düşünüp sorgulamaya başladığımızda daha çok sinirleniyoruz, öfkemizi körüklüyorlar.

Saçma bir hüzün var bugün üzerimde. Kalbim sıkışıyor. İlk çalıştığım kurumda bir öğretmen arkadaş vardı. Öyle çok muhabbetimiz yoktu kendisiyle. Ne severdim ne de nefret ederdim. İş arkadaşıydı işte. Bir gün elinde tek taşla geldi. Nasıl mutlu, nasıl heyecanlı. Velilerden birinin kardeşi ile görüşüyormuş meğer. Evlenme teklif etmiş o da. Ama işte aksakmış çocuk. Annesi yakıştıramamış bu yüzden çocuğu kızına. Epey uğraştı, bazen kendisi de tereddüt etti. En nihayetinde nişanlandılar. Sonrasını bilmiyorum. Sosyal medyada ekliydi gördüm. Evlenmiş çocuğu da olmuş.

Annem hep derdi bana senin garip bi tarafın var. Hissediyorsun her haltı diye. Geçen neden bilmiyorum aklıma düştü bu kız. Baktım profiline bir bebeği daha olmuş. Aradan iki gün geçti ekranda onun fotoğrafı belirdi. "kızım vefat etmiştir. Ağrıları son buldu" dondum kaldım. Gözümün önüne hep aynı sahne geldi. Elinde yüzük, okulun merdivenlerini seke seke iniyor. Mide kanseri olmuş meğer doğumdan hemen sonra. 4. Evre imiş. Altı ay içinde vefat etmiş.

Bilmiyorum neden çıkamıyorum böyle şeylerin etkisinden. Sanki tüm hüznü, acıyı, karamsarlığı emiyorum. Sanki her ölümden bir parça alıyorum ve ruhumun bir yerine yamalıyorum. Tutmuyor, atmak da mümkün olmuyor.

Sonra bir müddet sürecek iç hesaplaşmalar başlıyor. Tamam diyorum bak herkes ölüyor, birden bir şey oluyor ve hayatın komple değişiyor. Bir şey yap idrak, bir şey yap. Ne bileyim kalk işte hep olandan farklı bir şey yap. Aldım ya ölümden bir parça, takatim de yok. Ama kalbim pır pır. Bir şey yapmalıyım çünkü. Ne olduğunu bilmiyorum. Yaşamalıyım diyorum sadece. Yettiği kadar, oğlum büyüyene dek.

Bu noktada da vicdan azabı çıkıyor ortaya. Yaşıyorsun da ne yapıyorsun oğlun için diyorum. Gittikçe tahammülsüz, daha az gülen bir anneye dönüşüyorsun. Hani mutlu edecektin sadece, hani tek gayretin bu olacaktı. Ama o da basma dediğim halde süt paketine basıp "basıcam patlasın" demeseydi keşke. E halı battı, sinirler yıprandı. Niye böylesin sen çocuk? Neden bir nebze kolaylaştırmıyorsun bize hayatı?

Bilerek yapmıyor idrak, o senin rakibin ya da düşmanın değil. Kasıtlı olarak seni yıpratmaya çalışmıyor, sakin ol.

Beynimin içi ağırıyor. Baş ağrısı değil yok. Beynimin içi ağırıyor benim. Böyle çıkarıp atasım geliyor bazen. Bir anlık elimizden alınsa mesela düşünme kabiliyeti. Böyle bomboş, sessiz ve beyaz bir hiçlik olsa. Bence çok güzel olur.

Şimdi bunları boş bir not defterine yazmak da var tabi. Ama bunu yapmak istemiyorum. Çünkü böyle birilerinin bildiğini, okuduğunu, hissettiğini, anladığını bilmek çok iyi geliyor. Yaşadığımı hissediyorum. Çünkü ben aşırı yalnız bir minnoşum. Hiç çaktırmıyorum ama valla öyleyim.

Delirme idrak, yarın bugünden daha iyi olabilir elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…