- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- 798
hım buymuş çok pardonBu başlık altında ama sadece bu başlık altında dilediğiniz goy goyu yapabilirsiniz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hım buymuş çok pardonBu başlık altında ama sadece bu başlık altında dilediğiniz goy goyu yapabilirsiniz....
Bozulunca nohutun ustu kopuk kopuk oluyor. Bende bir kere unutmustum. Hem cok kotu eksimsi kokusu oluyor hem de kopuruyor ustuHenüz dolapta bekliyor. Akşam yiyicez zehirlenmezsek bozulmamıştır bence shsjsjje.
Bu taba renginin siyahını almıştım bir zamanlar ama suan bulamiyorum siz nerden almistiniz göremedim bu ara hiç ayakkabılıcilarda. Bilindik magaza varsa bakayım netten.Ahhahha ama stiletto degil ki,dolgu topuk hepsi.
Valla hic birsey olmuyor,ayaklarim onda daha rahat,şundan var meselaEki Görüntüle 2553524
Bir de sunun gibi topuklular,asiri ve anti ergonomik degil yani:)Eki Görüntüle 2553526
Emin olmak icin kutularina baktim simdi,taba rengi olani polo, siyahi da flo'dan almisim.Bu taba renginin siyahını almıştım bir zamanlar ama suan bulamiyorum siz nerden almistiniz göremedim bu ara hiç ayakkabılıcilarda. Bilindik magaza varsa bakayım netten.
Taba ayakkabin çok güzel,aslında bunu yazmak zorunda degildimde fena canım.sikiliyir iki.muhabbet olsun diye yazdimEmin olmak icin kutularina baktim simdi,taba rengi olani polo, siyahi da flo'dan almisim.
Kutularinda tutuyorum giymedigim zaman.
Ahhahhah,sagol canim,daha iyisi sana olsun.Niye canın sıkkın,al bi kahveTaba ayakkabin çok güzel,aslında bunu yazmak zorunda degildimde fena canım.sikiliyir iki.muhabbet olsun diye yazdim
Bayan X boya fircasi elimde kemence acikti telde,boyayi biraktim basladim horona Tut elimden hade,ha uşak ha,can sıkıntısı da neymiş kalk kalkTaba ayakkabin çok güzel,aslında bunu yazmak zorunda degildimde fena canım.sikiliyir iki.muhabbet olsun diye yazdim
Teşekkürler bi bakayim floda var miEmin olmak icin kutularina baktim simdi,taba rengi olani polo, siyahi da flo'dan almisim.
Kutularinda tutuyorum giymedigim zaman.
Valla banada bı enerji gelmedi değil,horon bilmem ben oryantal takilacam.Bayan X boya fircasi elimde kemence acikti telde,boyayi biraktim basladim horona Tut elimden hade,ha uşak ha,can sıkıntısı da neymiş kalk kalk
Cıks ille de horon,"İbrahim Can Ağasar dik horonu" yaz,bak can sıkıntısı filan kaliyor muValla banada bı enerji gelmedi değil,horon bilmem ben oryantal takilacam.
Kiz hazir buldun ye,ne soyleniyosunKv. gene bugün sinir etti beni.. Oğlum sıkılma evde durma diyo. Beni görünce, kendinin de anne olduğu aklına geliyor. O da benim çocuğum "hanııım" diyo bana tamam anladık senin çocuğun buna inanmayan mı var senin çocuğunsa benimde kocam. Şuna bak ya yemek yapmış getirmiş sanki kendinden yemek isteyen var, benim yemeğim var evimde. Hadi getirdin ne diye burnumdan getiriyorsun.
Tabi evde bebe olmadığı nasıl belli,açarsın horonu tepine tepine ev boyarsin. Ben uyanmasin diye nefes almamaya calisiyorumCıks ille de horon,"İbrahim Can Ağasar dik horonu" yaz,bak can sıkıntısı filan kaliyor mu
Bir de taze boya kokusuEki Görüntüle 2554535
Kiz hazir buldun ye,ne soyleniyosun
Ne getirmis ne,borekse bana da ayir
Gız hahahahCıks ille de horon,"İbrahim Can Ağasar dik horonu" yaz,bak can sıkıntısı filan kaliyor mu
Bir de taze boya kokusuEki Görüntüle 2554535
Kiz hazir buldun ye,ne soyleniyosun
Ne getirmis ne,borekse bana da ayir
Tak kulakliklari,o horona girileeeceeekTabi evde bebe olmadığı nasıl belli,açarsın horonu tepine tepine ev boyarsin. Ben uyanmasin diye nefes almamaya calisiyorum
Ay ben alirim bi dal Dugunumde cilginlar gibi horon teptiydim de cok kinandiydim ben O zamandan beri de agiz tadiyla tepemedimTak kulakliklari,o horona girileeeceeek
Girmem diyip,şimdi ayaklarımı vura vura tepinecem. Gece gece iyiydim ben can sikintimla.Tak kulakliklari,o horona girileeeceeek
Bi dal kesmez,dal horonaAy ben alirim bi dal Dugunumde cilginlar gibi horon teptiydim de cok kinandiydim ben O zamandan beri de agiz tadiyla tepemedim
Bi dal kesmez,dal horonaAy ben alirim bi dal Dugunumde cilginlar gibi horon teptiydim de cok kinandiydim ben O zamandan beri de agiz tadiyla tepemedim
Aç bak dedigimi,valla bilmesen de oynarsinGirmem diyip,şimdi ayaklarımı vura vura tepinecem. Gece gece iyiydim ben can sikintimla.
Ben yapardim sana cay ama kiz kudurdu yine. Memii memii diye agliyor. Memeyi agzina sokup dis dunyadan kopacagim simdi Su dislerin hepsi ciksin artik. Hayattan soguduumBi dal kesmez,dal horona
Haltetmisler, horonsuz düğün,horonsuz gelin tuzsuz aşa benzer
Biri de cay koysa,canim çıktı,su duvarı da yapiiim bitti