• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Bu taba renginin siyahını almıştım bir zamanlar ama suan bulamiyorum siz nerden almistiniz göremedim bu ara hiç ayakkabılıcilarda. Bilindik magaza varsa bakayım netten.
Emin olmak icin kutularina baktim simdi,taba rengi olani polo, siyahi da flo'dan almisim.
Kutularinda tutuyorum giymedigim zaman.

Taba ayakkabin çok güzel,aslında bunu yazmak zorunda degildimde fena canım.sikiliyir iki.muhabbet olsun diye yazdim
Ahhahhah,sagol canim,daha iyisi sana olsun.Niye canın sıkkın,al bi kahve:kahve:
Ben de odami boyuyorum,bir yerlestirsem kendime de yapicam:))

Taba ayakkabin çok güzel,aslında bunu yazmak zorunda degildimde fena canım.sikiliyir iki.muhabbet olsun diye yazdim
Bayan X boya fircasi elimde kemence acikti telde,boyayi biraktim basladim horona :halay::D Tut elimden hade,ha uşak ha,can sıkıntısı da neymiş kalk kalk :halay::halay:

Kv. gene bugün sinir etti beni.. Oğlum sıkılma evde durma diyo. Beni görünce, kendinin de anne olduğu aklına geliyor. O da benim çocuğum "hanııım" diyo bana🤯 tamam anladık senin çocuğun buna inanmayan mı var senin çocuğunsa benimde kocam. Şuna bak ya yemek yapmış getirmiş sanki kendinden yemek isteyen var, benim yemeğim var evimde. Hadi getirdin ne diye burnumdan getiriyorsun.😀

😃😃Valla banada bı enerji gelmedi değil,horon bilmem ben oryantal takilacam.
Cıks ille de horon,"İbrahim Can Ağasar dik horonu" yaz,bak can sıkıntısı filan kaliyor mu:D
Bir de taze boya kokusu:D
P_20191114_224253.jpg

Kv. gene bugün sinir etti beni.. Oğlum sıkılma evde durma diyo. Beni görünce, kendinin de anne olduğu aklına geliyor. O da benim çocuğum "hanııım" diyo bana🤯 tamam anladık senin çocuğun buna inanmayan mı var senin çocuğunsa benimde kocam. Şuna bak ya yemek yapmış getirmiş sanki kendinden yemek isteyen var, benim yemeğim var evimde. Hadi getirdin ne diye burnumdan getiriyorsun.😀
Kiz hazir buldun ye,ne soyleniyosun:D
Ne getirmis ne,borekse bana da ayir:P

Cıks ille de horon,"İbrahim Can Ağasar dik horonu" yaz,bak can sıkıntısı filan kaliyor mu:D
Bir de taze boya kokusu:DEki Görüntüle 2554535

Kiz hazir buldun ye,ne soyleniyosun:D
Ne getirmis ne,borekse bana da ayir:P
Tabi evde bebe olmadığı nasıl belli,açarsın horonu tepine tepine ev boyarsin. Ben uyanmasin diye nefes almamaya calisiyorum 😭

Ay ben alirim bi dal :KK70: :KK70: Dugunumde cilginlar gibi horon teptiydim de cok kinandiydim ben :işsiz: O zamandan beri de agiz tadiyla tepemedim 😁
Bi dal kesmez,dal horona:halay:
Haltetmisler, horonsuz düğün,horonsuz gelin tuzsuz aşa benzer:halay:
Biri de cay koysa,canim çıktı,su duvarı da yapiiim bitti :halay:

Ay ben alirim bi dal :KK70: :KK70: Dugunumde cilginlar gibi horon teptiydim de cok kinandiydim ben :işsiz: O zamandan beri de agiz tadiyla tepemedim 😁
Girmem diyip,şimdi ayaklarımı vura vura tepinecem. Gece gece iyiydim ben can sikintimla.
Aç bak dedigimi,valla bilmesen de oynarsin:D

Ben yapardim sana cay ama kiz kudurdu yine. Memii memii diye agliyor. Memeyi agzina sokup dis dunyadan kopacagim simdi 😁 Su dislerin hepsi ciksin artik. Hayattan soguduum 😣

Back