Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikolojiyle ilgim var anlatırsan sevinirimGrup terapisi anılarımı anlatayım sana. Tam iyileşicem bir gülme geliyor grupta. Yüce rabbim bir sürü seçmece manyağı benimle aynı gruba denk getirmiş. İçime içime gülüp eğleneyim diye. Çok eğlenceli anlatayım mı hı :)
1.sorun şimdi bende de oluşmaya başladı ve çözümünü bulamadım hala.İyi aksamlar.
Benim bir sorunum var.
Ben begendim dugmesini basili tuttugumda muhtesem ve s ifadeler cikiyordu. Simdu basili tuttugumda yeni sayf ac filan geliyor.
Bir de konu okurken bildirimleri actigimda reklamlara giriyor direk ama.bildirim tarafda reklam yok.
Bildirim okumak.icin ana sayfaya girmeliyim.
P. S Telefondan giriyorum.
Psikolojiyle ilgim var anlatırsan sevinirim
Ya bu kadar doğal, samimi ve aynı zamanda mizahi yanıyla anlatmanız, inanın kolay kolay gülemem ama sizin yazım şeklinize çook gülüyorum.Son seansta drama kraliçesi gelmemişti malzeme toplayamadım fazla ajsjsj. Bir de hafiften ürküyorum gruptaki kadınlardan biri ya da birkaçı buraya üye ise, yüzüme yüzüme çemkirirler bizimle dalga geçiyorsun diye.
Bir tane teyze var. Kocayı gömmüş iki sene önce. Genç kızken aşık olduğu adamla konuşmaya başlamış. Zaten simli çorabından belliydi böyle bir şey yapacağı. İçi fıkırdıyor teyzenin. Geçen hafta bu teyzenin gözünde hüzün görüp ağlamıştı öteki. İçime içime güldüm de ağlak ortamı bozmayayım dedim. Ne hüzünü arkadaş, teyzeyi çocukları rahat bıraksa gecelere akacak, ilk aşkı ile günah dolu geceler yaşayacak. Ama işte çocukları bırakmıyor. Çok üzülüyorum teyzeye.
Drama Kraliçemiz de "umut güzel şey. Umutsuz olmaz. Hepimiz yaralıyız ama yaralarımızı sarmalıyız" şeklinde cümleler kuruyor. Adeta bir zalım telatabi. He bir de uzaklara dalan kız var. O çok acayip. Dişlerinin arasından konuşuyor. Duymakta zorlanıyorum. Sürekli bir yerlere dalıyor. Yurt dışına gitmek istiyormuş. Ne dertler var yarabbim.
Gülmem geçtikten sonra bişey sormak istiyorum, neden grup terapisi, amaç nedir?Ya bu kadar doğal, samimi ve aynı zamanda mizahi yanıyla anlatmanız, inanın kolay kolay gülemem ama sizin yazım şeklinize çook gülüyorum.
şuan koptum mesela..
Gülmem geçtikten sonra bişey sormak istiyorum, neden grup terapisi, amaç nedir?
Çünkü beynim erimiş meğersem. Başlarda tedavi amaçlı, doğal ortama uyum sağlamak, efendime söyleyeyim insan ırkına tahammül edebilme becerisi kazanmak için gitmek istedim. İlk seansta hayallerim yıkıldı ahshjs. Şu an gitmekteki tek amacım aşırı derecede eğleniyor olmam. Başka da bir amacım yok :)
Çocuk olmadan bosan.Nasıl yazsam anlatsam roman plur . Yurtdışına gelim geldim kayınvalidem işe aynı evde kalıyoruz. Kendisi erkek tarafındaki düğünde takılam takıları bana vermedi . Bana aldıgı bileziği kolyeyi bile kendi saklıypr. Bırda beni işe sokturmuyor. Gözüm açılsın istemiyor. Eşim desen onun ağzına bakan birisi kadın ruhumdan anlamayan bir odun. Bana para bile bırakmıyor gerçekten çok kötü durumdayım önerileriniz neler
Gorumce konusu muKızlar neden kimse yazmıyor?
Gece çok eğlenceli bir konu varmış
Evet yaa o nasıl bir konuydu öyle.Gorumce konusu mu
Deliydi deli Korktu kacti zaten kizlar bir iki tehdit edince Komikti cidden amaEvet yaa o nasıl bir konuydu öyle.
Ben kaçırmışım. Düzenlenmemiş halini okuyamadığım için de çok eksik hissediyorum
Neydi ben kaçırdımDeliydi deli Korktu kacti zaten kizlar bir iki tehdit edince Komikti cidden ama
İnek değil mi o :)))Geyikli konu olsada gulsek,eglensek
Hep can sıkıntısından : (İnek değil mi o :)))