- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Dur hemen bakayım ona da biraz güleyim kafam dağılsın :)))
O troll değildi yahu öyle seni eğlendirecek yorumlar bulamazsın fazla. Ben severek okurdum kendisini. Nokta atışı yapardı zeki bir ablamızdı shsjsjs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur hemen bakayım ona da biraz güleyim kafam dağılsın :)))
Ya zekice ve eğlenceli konular açan trollere bende gülüyorum, insanın kafası dağılıyor ama bazı değerlere dokunup polemik çıkarmak için trollük yapanlar veya birkaç üyelik alıp her bir üyelikle farklı hikayeler uyduranlara sinirleniyorum zira atıyorum bir üyeliğiyle çocuğu olmadığından bahsedip bebek hasretinden dem vurarak insanların ona üzülmesine neden olurken diğer üyeliğiyle sevgilisiyle arkadaşları yüzünden kavga ettiğini anlatan konu açtıklarında bana geliyorlar.Hahahahahah boş zaman eğlencesine bak yahu, ben hala eğlenceli bir yan bulamadım trollükte, ama okuması çok güzel. Troller var olsun, ama zeki olanlar
Ya zekice ve eğlenceli konular açan trollere bende gülüyorum, insanın kafası dağılıyor ama bazı değerlere dokunup polemik çıkarmak için trollük yapanlar veya birkaç üyelik alıp her bir üyelikle farklı hikayeler uyduranlara sinirleniyorum zira atıyorum bir üyeliğiyle çocuğu olmadığından bahsedip bebek hasretinden dem vurarak insanların ona üzülmesine neden olurken diğer üyeliğiyle sevgilisiyle arkadaşları yüzünden kavga ettiğini anlatan niye konu açtıklarında bana geliyorlar.
Veya geçen bir tane vardı, çok afedersiniz özel bölgesini ayak gibi gösterip ayaklarım büyük mü diye konu açmıştı, bunu eğlence sanması acaba IQ'su kaç veya ıqsunu sorgulatacak bir şey var mı kafasının içinde dedirtiyor insana.
O troll değildi yahu öyle seni eğlendirecek yorumlar bulamazsın fazla. Ben severek okurdum kendisini. Nokta atışı yapardı zeki bir ablamızdı shsjsjs.
Ay tövbe estağfurullah aklıma gelince sinirlerim bozuldu, o tip trollükler çok çirkin ama keyifle okunan trollerde var, kimi troll hesaplarında açtığı konu komik olmuyor üyelerin yorumları konuyu okutuyorEvet bazı durumlar çok çirkin, çok seviyesiz konular açanlar da var.
Ya o ayak mevzusunu hiç hatırlatmayın, bambaşka bir konuda yine sizden öğrenmiştim onun ayak olmadığını, günlerce ayak zannettim ben onu
Yani evet o tam saçmalıktı ama burada o kadar zeki ve gerçekten mizah yapmayı bilen kadınlar var ki çok güldürdüler beni
Hele benim gibi ısrarla onun ayak olduğunu düşünenler, off of aklıma geldikçe gülüyorum
Ay tövbe estağfurullah aklıma gelince sinirlerim bozuldu, o tip trollükler çok çirkin ama keyifle okunan trollerde var, kimi troll hesaplarında açtığı konu komik olmuyor üyelerin yorumları konuyu okutuyor
Helal olsun KK hatunlarına dediğim çok troll konu olmuştu.
Idrak ayaklı konuyu biliyor musun?
Bilmiyorsan hemen oku bence
Yav niye böyle konular hep ben yokken açılıyor arkadaş. Link atsana panpa ajajsnsnd.
Görseli mecbur kaldırdım, o orada durdukça tövbe tövbeAyağım çok mu büyük ?
Ya kızlar tabikide yinede çok büyük bir şey değil belki ama ben çok takıyorum, sizce ayağım çok mu büyük ? Ha bir de sormuşken koku için ne yapmalıyım?www.kadinlarkulubu.com
Görsel silinmiş allahtan, belki aynı etkiyi vermeyebilir o yüzden ama yorumlar efsane :))
Görseli mecbur kaldırdım, o orada durdukça tövbe tövbe
Görseli mecbur kaldırdım, o orada durdukça tövbe tövbe
Ben en cok fake bu yazan uyeye koklayarak mi anladiniz yazmis ya ona koptumAcaba eski üye filan mıydı diye düşündüm ben de, seni o ablaya şikayet edeceğim demiş birilerine
Ben en cok fake bu yazan uyeye koklayarak mi anladiniz yazmis ya ona koptum
Zeki ama belli yani boyle olsunlar canimizi yesinler asdfafagfa Kazen iyiki burayi acmis yoksa nasil eglenecektik ? Mune bizi cimbizlardiBirine de bu ne uzun yazı git günlüğüne yaz demiş, sonra tepki görünce burası spiral bölümü değil mi çok özür dilerim ben spiral bölümü sanmıştım demiş ya orada bittim
Zeki ama belli yani boyle olsunlar canimizi yesinler asdfafagfa Kazen iyiki burayi acmis yoksa nasil eglenecektik ? Mune bizi cimbizlardi
Ben de banlanmak istemiyorum. Su siralar forum cok eglenceliBan sürem kısalsın diye yorum yapamıyorum yaa evet iyi ki burayı açmış
Hangi konu kiz? Kaçırmışım.Güldürdün beni
Vallahi ben sinir oldum, iyi ki Mune hızlı davrandı da zembereğimden boşanmadan yok etti :))
Hangi konu kiz? Kaçırmışım.
Hangi konu kiz? Kaçırmışım.