• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir degil iki degil

Hayır açtığın konuyu hatırlıyorum ailene yalan söylediğin o konuyu beklenen günün geldiği falan ..
Orada yazdığım yorumu da hatırlıyorum.Hiç bir şekilde aşağılayıcı kelime yazmamıştım aksine olumlu ve insancıl yaklaşmıstım.
Fakat sen orada yardımcı olan sıkıntını paylaşan herkese şu anda hakaret ediyorsun bu yaptığın hiç hoş bir şey değil.
Evet çok acımasızca yorum yapanlarda olmuştur aralarında ama bu kötü yorum yapan insanlar seni kötü yönde etkilememeliydi..
Burada herkese saldırman çok kötü bir şey.Herkesin derdi farklı..O dalga geçtiğin ELTİ KAYINVALİDE problemini zamanında sende yaşayabilirsin..İnsanlar seni zayıf noktandan vurdu ise senin de onlarla dalga geçmen mi gerek ?
Yapma lütfen yazdıkların çok aşırı.

en marjinal geçinen hatun bile bir gün kV elti görümce cekistirecektir

Ne demek istediginizi anlamiyorum. Merak ediyorsaniz eger burda cok kotu hallerdeyken derdimi anlatip insanlarin destek olmasini fikir vermesini bekledim iki sene okulu uzattim psikolojik rahatsizliklarim var dedim o rahatsizliklarla dalga gectiler sanki insan bir tek fiziksel olarak hasta olabilirmis gibi. Babami anneme yaptigi iskenleri anlattim bana acitasyon yapiyorsun dediler bana yolladigi para ona batiyor dedim nankor dediler( babam paralarini baskalariyla yedigi halde) anneme yuk olmamak icin bir ise girmem gerekiyor ama erkek arkadasim izin vermiyor cunku isverenimden hoslanmiyor maddi durumu da iyi degil ben ne yapayim onu dinlemeyip iliskimi bitirip ise girip eylule kadar para mi biriktireyim anneme aci cektirmeye devam mi edeyim yazdim imali imali sen kimsin de iki ayda on bin biriktireceksin hangi is bu yazdilar sevgilin fakir diye ayrilip zengin erkek mi bulacaksin yazdilar.. Ben de anladim ki kimse hicbir soyledigimi umursamiyor herkes nasil stres atsak buna nasil laf soksak derdinde o yuzden konumun kapatilmasini rica ettim defalarca donus yapan olmadi en son oyle yorumlar gelmeye basladi ki artik dayanamadim ben de onlarla dalga gecmek istedim bir insanin yasadiklariyla alay etmek dertlerini kucumsemek agir bir suctur hanimlar kanuni bir hukmu yok ama agir bir vicdani suctur bir kadina deger bicmek ondan fahiseymis gibi soz etmek de sizin vicdaninizla aranizdaki muhasebedir. Yazik hepinize. Kadin dayanismasi filan diye ortaliga dusuyorsunuz bide bu mu sizin dayanismaniz? Okuduklarinizi anlama istemeden sadece gormek istediginiz seyleri gorup alay etmek asagilamak mi ? Ben asla saygisiz bir insan olmadim gercekten olmadim ama biraz insaf. Oyle bi hale geldim ki yazdiklarima ben bile inanamiyorum. Birazcik vicdan birazcik insaf! Cok merak eden ilk konumdan itibaren gelen yorumlari filan okuyabilir. Hoscakalin.

Evet burada binlerce üye var ve hepsi anlayışlı yahut iyi kalpli değil çok soğuk insanlarda var..Ama bu insanların yanında çok anlayışlı insanlarda var bizlerde konu açıyoruz destekleyende oluyor desteklemeyip laf edende ama önemsemek istediğimizi alıp ona odaklanıyoruz.
Sende bunu yapmalısın.
Yaşadıklarına çok üzülmüştüm emin olabilirsin..Ama iyi insanlara lütfen bunları yapma.

Ne demek istediginizi anlamiyorum. Merak ediyorsaniz eger burda cok kotu hallerdeyken derdimi anlatip insanlarin destek olmasini fikir vermesini bekledim iki sene okulu uzattim psikolojik rahatsizliklarim var dedim o rahatsizliklarla dalga gectiler sanki insan bir tek fiziksel olarak hasta olabilirmis gibi. Babami anneme yaptigi iskenleri anlattim bana acitasyon yapiyorsun dediler bana yolladigi para ona batiyor dedim nankor dediler( babam paralarini baskalariyla yedigi halde) anneme yuk olmamak icin bir ise girmem gerekiyor ama erkek arkadasim izin vermiyor cunku isverenimden hoslanmiyor maddi durumu da iyi degil ben ne yapayim onu dinlemeyip iliskimi bitirip ise girip eylule kadar para mi biriktireyim anneme aci cektirmeye devam mi edeyim yazdim imali imali sen kimsin de iki ayda on bin biriktireceksin hangi is bu yazdilar sevgilin fakir diye ayrilip zengin erkek mi bulacaksin yazdilar.. Ben de anladim ki kimse hicbir soyledigimi umursamiyor herkes nasil stres atsak buna nasil laf soksak derdinde o yuzden konumun kapatilmasini rica ettim defalarca donus yapan olmadi en son oyle yorumlar gelmeye basladi ki artik dayanamadim ben de onlarla dalga gecmek istedim bir insanin yasadiklariyla alay etmek dertlerini kucumsemek agir bir suctur hanimlar kanuni bir hukmu yok ama agir bir vicdani suctur bir kadina deger bicmek ondan fahiseymis gibi soz etmek de sizin vicdaninizla aranizdaki muhasebedir. Yazik hepinize. Kadin dayanismasi filan diye ortaliga dusuyorsunuz bide bu mu sizin dayanismaniz? Okuduklarinizi anlama istemeden sadece gormek istediginiz seyleri gorup alay etmek asagilamak mi ? Ben asla saygisiz bir insan olmadim gercekten olmadim ama biraz insaf. Oyle bi hale geldim ki yazdiklarima ben bile inanamiyorum. Birazcik vicdan birazcik insaf! Cok merak eden ilk konumdan itibaren gelen yorumlari filan okuyabilir. Hoscakalin.

olayı zengin sevgili bulmaya nasıl getirdiler bende anlamadım bu resmen namusa laf etmek zengin adam bulacak olsan çalışayım demezsin heralde

psikolojik sıkıntı yaşamayan bilmez oraya hiç girmiyorum bile, beyin kimyası bir bozuldu mu vücudu zaten hasta ediyo

bekaret konusunda laf edenlere cevap şu haddinizi bilin

okul konusunda ailene söylediğin yalanların tutar yanı yok ama ki sende kabul ediyorsun bunu

en marjinal geçinen hatun bile bir gün kV elti görümce cekistirecektir

Bak kendimden söylüyorum anne baba evinde prenses gibiydim.
Lisede katılmadığım dernekler kalmadı devrimci oldum o oldum şu oldum bu oldum.
Saçlarımı maviye boyattım.
Pink Floyd Dinledim..Övünmek için söylemiyorum ama farklı hissederdim kendimi..Hayatım boyunca hiç bir zaman kaynana elti olayları ile uğraşabileceğim aklıma gelmezdi ama buraya elti veryansını ettiğimi herkes bilir.

22 yaşında kendini harcayıp bitireceksin diye aklım çıkıyo şu an var ya, ben ki sertimdir genelde duygusal yorum yapmam ama baktım kardeşimden bile küçüksün çok üzüldüm

doğru düzgün bir örnek yok ki önünde

Bak kendimden söylüyorum anne baba evinde prenses gibiydim.
Lisede katılmadığım dernekler kalmadı devrimci oldum o oldum şu oldum bu oldum.
Saçlarımı maviye boyattım.
Pink Floyd Dinledim..Övünmek için söylemiyorum ama farklı hissederdim kendimi..Hayatım boyunca hiç bir zaman kaynana elti olayları ile uğraşabileceğim aklıma gelmezdi ama buraya elti veryansını ettiğimi herkes bilir.

sen çok düzgün çok tatlı bir kızsın biliyo musun, maşallah annene babana

Yazık bu çocuklara üzülüyorum kendini bu yaşa dek geliştirememiş burada dalga geçip birey olduğunu ispatlamaya çalışıyor bu saatten sonra da atsan atılmaz Allah yardım etsin ailenize

hem şişko hem çirkin hem sevdiğin çocuk Tarafından ezilmiş orta kalmış bu saatte konuşacak Arkadaşı bile olmayan zavallı. Sen o gencecik yaşında 10 Kuruş etmez poponu büyüt burada. Şimdilik bizi eğlendiriyorsun. Renk kattın ilerde fiyatına karar verince babalarımızı eğlendirirsin. Naşş baby

Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için , iyi bakan iyi görürmüş :KK22:

bak bu kızın önünde senin gibi bir örnek olsa nasıl toplar kendini, dükkanda pc program yazılım şu bu derken kafası da dağılır valla Batman'da olsa gel kız diyip bebe baktırcam ben bu kıza, sonra kahve eşliğinde salya sümük ağlamaca falan

hem şişko hem çirkin hem sevdiğin çocuk Tarafından ezilmiş orta kalmış bu saatte konuşacak Arkadaşı bile olmayan zavallı. Sen o gencecik yaşında 10 Kuruş etmez poponu büyüt burada. Şimdilik bizi eğlendiriyorsun. Renk kattın ilerde fiyatına karar verince babalarımızı eğlendirirsin. Naşş baby
:)

Nasıl yani eski konularından kanser, babanın anneni aldatması, senin rahatsızlığın bunca şey hepsi yalan mı?:KK57:

bu mesaj cok agır oldu ama

Yav biz de ergen olduk ama valla böyle değildik..

Beynini çıkarıp kuşa taksak, hayvan ters uçar cinsinden bu da.

Hani espirinin, gırgırın da bi kalitesi olur.

hem şişko hem çirkin hem sevdiğin çocuk Tarafından ezilmiş orta kalmış bu saatte konuşacak Arkadaşı bile olmayan zavallı. Sen o gencecik yaşında 10 kuruş etmez poponu büyüt burada. Şimdilik bizi eğlendiriyorsun. Renk kattın ilerde fiyatına karar verince babalarımızı eğlendirirsin. Naşş baby

son cümleyi bir açıklar mısın ne demek o

al işte gel çileden çıkma

Yazık kızcağıza, tek derdi zengin koca olmuş.. Çocuğum en çok hangi filmden etkilendin doğruyu sole.. :45:

Ben yıllardır okurum pek yorum yazmam. Ama bu kız yazdırdı bana. Çok üzüldüm çünkü gerçekten anneye babaya yazık.

Back
X