• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir degil iki degil

Yav biz de ergen olduk ama valla böyle değildik..

Beynini çıkarıp kuşa taksak, hayvan ters uçar cinsinden bu da.

Hani espirinin, gırgırın da bi kalitesi olur.

Diğer konularını şimdi gördüm..Bir rahatsızlık ve burada vuku bulan bazı olaylar söz konusuymuş..Mesajımdan ötürü özür diliyorum..

Şöyle açıklayayım canım kendisi arkadaşımıza fiyat konusunda bilgisi olmadığını söylemiş. Zengin tanıdığı olup olmayanı sormuş kendini kullandırtmak için ee benim babam bayağı zengin

zengin koca olayını nerden çıkardınız yahu alıntı yapın bir.görelim

biri der babamızı eğlendirir biri der zengin koca biri der bakire değil

ilk taşı günahsız olanınız atsın demiş Hz.İsa buyrun

Şöyle açıklayayım canım kendisi arkadaşımıza fiyat konusunda bilgisi olmadığını söylemiş. Zengin tanıdığı olup olmayanı sormuş kendini kullandırtmak için ee benim babam bayağı zengin

annen de razı olur yani diyip bende bel altından mı gireyim şurda sakince yazıyoruz bi durulun artık

hem şişko hem çirkin hem sevdiğin çocuk Tarafından ezilmiş orta kalmış bu saatte konuşacak Arkadaşı bile olmayan zavallı. Sen o gencecik yaşında 10 Kuruş etmez poponu büyüt burada. Şimdilik bizi eğlendiriyorsun. Renk kattın ilerde fiyatına karar verince babalarımızı eğlendirirsin. Naşş baby

Cok ayip ...

Offf bu kadar mı beyin fukarası olunur ? ? ?
Düzeltiyorum, beyin ve ahlak fukarası.

bakın diğer açtığı abuk konuları bıraktı kız burayı takip ediyo, neden çünkü burda bir iki empati ve destek kırıntısı gördü, siteden gidicem atın beni değil olay, beni duyun beni anlayın diyo

bir arkadaş yazmış biz de ergen olduk diye, şüphesiz olduk ama her birimiz farklı ailelerde büyüdük değil mi bu kızın ailesi ortada

Kimin ne yaşadığını kimse bilemez bazen yorumlar yargılar gibi yapılıyor yapıyoruz biraz olsun teselli arayan kişileri iyice bunalıma sokuyoruz.şimdi konu sahibi durumu anlattığı halde halen aşılayan yargılayan yorumlara devam ediliyor buda konu sahibini haklı çıkarıyor.

Yazık yanı azıcık el insaf

A evet keske erkenden evlenip kene gibi kocama yapisip kanini emseydim asalak gibi evde oturup aksama ne yemek yapsam diye dusunseydim ozel universitede psikoloji okuyacagima :KK43: of yaaaa :KK43:

sevgiline yanaşmışsın kene gibi malesef, keşke kocana yanaşaydın gerçi seni bu kafayla alan adam çıkarmı, çıksa da senden farkı olmaz

Ne demek istediginizi anlamiyorum. Merak ediyorsaniz eger burda cok kotu hallerdeyken derdimi anlatip insanlarin destek olmasini fikir vermesini bekledim iki sene okulu uzattim psikolojik rahatsizliklarim var dedim o rahatsizliklarla dalga gectiler sanki insan bir tek fiziksel olarak hasta olabilirmis gibi. Babami anneme yaptigi iskenleri anlattim bana acitasyon yapiyorsun dediler bana yolladigi para ona batiyor dedim nankor dediler( babam paralarini baskalariyla yedigi halde) anneme yuk olmamak icin bir ise girmem gerekiyor ama erkek arkadasim izin vermiyor cunku isverenimden hoslanmiyor maddi durumu da iyi degil ben ne yapayim onu dinlemeyip iliskimi bitirip ise girip eylule kadar para mi biriktireyim anneme aci cektirmeye devam mi edeyim yazdim imali imali sen kimsin de iki ayda on bin biriktireceksin hangi is bu yazdilar sevgilin fakir diye ayrilip zengin erkek mi bulacaksin yazdilar.. Ben de anladim ki kimse hicbir soyledigimi umursamiyor herkes nasil stres atsak buna nasil laf soksak derdinde o yuzden konumun kapatilmasini rica ettim defalarca donus yapan olmadi en son oyle yorumlar gelmeye basladi ki artik dayanamadim ben de onlarla dalga gecmek istedim bir insanin yasadiklariyla alay etmek dertlerini kucumsemek agir bir suctur hanimlar kanuni bir hukmu yok ama agir bir vicdani suctur bir kadina deger bicmek ondan fahiseymis gibi soz etmek de sizin vicdaninizla aranizdaki muhasebedir. Yazik hepinize. Kadin dayanismasi filan diye ortaliga dusuyorsunuz bide bu mu sizin dayanismaniz? Okuduklarinizi anlama istemeden sadece gormek istediginiz seyleri gorup alay etmek asagilamak mi ? Ben asla saygisiz bir insan olmadim gercekten olmadim ama biraz insaf. Oyle bi hale geldim ki yazdiklarima ben bile inanamiyorum. Birazcik vicdan birazcik insaf! Cok merak eden ilk konumdan itibaren gelen yorumlari filan okuyabilir. Hoscakalin.

Kaç yaşındasınız konumunuz nedir bilmiyorum. Açıkçası diğer konunuzda sizi ergen tavırlı biri olarak düşündüm.
Hala kimsiniz nesiniz bilmiyorum, konularınız gerçek mi bilmiyorum ama bu forumda herkesin "edep dahili"nde yorum yapmadığı kesin. Bu konuda haklısınız.

Burası forum. İnternet. Herkes iyi olamaz.
Başkasının yaşadıkları üzerinden, kendi başarısız hayatının penceresinden üstünlük taslama yeri bazılarımız için.
Bazılarımız için sadece dalga geçme yeri.
Ağzı olan konuşur. Yüz yüze olmadığımız için daha çok konuşur. Her düşünceden, her kesimden, her sosyal mertebeden kadın var burada. Önemli olan yapılan yorumlardan bize yardımcı olanı seçmek.

Evet, başkasının yaşadıklarıyla dalga geçmek büyük edepsizlik. Siz de misilleme yaparak, elti kaynana sorunlarıyla dalga geçerek bunu gösterdiniz. Herkesin derdi var, herkesin derdi en büyük dert.

hem şişko hem çirkin hem sevdiğin çocuk Tarafından ezilmiş orta kalmış bu saatte konuşacak Arkadaşı bile olmayan zavallı. Sen o gencecik yaşında 10 Kuruş etmez poponu büyüt burada. Şimdilik bizi eğlendiriyorsun. Renk kattın ilerde fiyatına karar verince babalarımızı eğlendirirsin. Naşş baby

Bir gün;'' kocam aldattı'' diye gelirseniz, ''aman bebişim, boşver eğleniyordur o'' diyeceğim size.
Ne kadar normalleştiriyorsunuz...Nasıl eliniz varıyor böyle bir cümleye?

Son düzenleme:
Ne demek istediginizi anlamiyorum. Merak ediyorsaniz eger burda cok kotu hallerdeyken derdimi anlatip insanlarin destek olmasini fikir vermesini bekledim iki sene okulu uzattim psikolojik rahatsizliklarim var dedim o rahatsizliklarla dalga gectiler sanki insan bir tek fiziksel olarak hasta olabilirmis gibi. Babami anneme yaptigi iskenleri anlattim bana acitasyon yapiyorsun dediler bana yolladigi para ona batiyor dedim nankor dediler( babam paralarini baskalariyla yedigi halde) anneme yuk olmamak icin bir ise girmem gerekiyor ama erkek arkadasim izin vermiyor cunku isverenimden hoslanmiyor maddi durumu da iyi degil ben ne yapayim onu dinlemeyip iliskimi bitirip ise girip eylule kadar para mi biriktireyim anneme aci cektirmeye devam mi edeyim yazdim imali imali sen kimsin de iki ayda on bin biriktireceksin hangi is bu yazdilar sevgilin fakir diye ayrilip zengin erkek mi bulacaksin yazdilar.. Ben de anladim ki kimse hicbir soyledigimi umursamiyor herkes nasil stres atsak buna nasil laf soksak derdinde o yuzden konumun kapatilmasini rica ettim defalarca donus yapan olmadi en son oyle yorumlar gelmeye basladi ki artik dayanamadim ben de onlarla dalga gecmek istedim bir insanin yasadiklariyla alay etmek dertlerini kucumsemek agir bir suctur hanimlar kanuni bir hukmu yok ama agir bir vicdani suctur bir kadina deger bicmek ondan fahiseymis gibi soz etmek de sizin vicdaninizla aranizdaki muhasebedir. Yazik hepinize. Kadin dayanismasi filan diye ortaliga dusuyorsunuz bide bu mu sizin dayanismaniz? Okuduklarinizi anlama istemeden sadece gormek istediginiz seyleri gorup alay etmek asagilamak mi ? Ben asla saygisiz bir insan olmadim gercekten olmadim ama biraz insaf. Oyle bi hale geldim ki yazdiklarima ben bile inanamiyorum. Birazcik vicdan birazcik insaf! Cok merak eden ilk konumdan itibaren gelen yorumlari filan okuyabilir. Hoscakalin.
Tamam ben kendi adıma özür dilerim kırıcı yazmıştım önceki konunda
kendine gelmen şart ama
ne yaşarsan yaşa bu tavırların sana kazanç sağlamaz..ödemek zorunda olduğun para için üzgünüm on bini eylüle kadar toplaman neredeyse imkansız burs arayabilirsin yine de..ya da okul yönetimi ile konuşup sana ödemede bir kolaylık sağlamalarını danışabilirsin..
Onun haricinde kimseden ama kimseden bir beklentin olmasın hayatta her işi kendin tek başına göğüsleyecek gibi yaşa
sonrasında sana yardım ederlerse ne güzel etmezlerse sen zaten başının çaresine bakarsın..
bir de bence forumdaki arkadaşların bir kısmı özrü hakediyor ..

Tamam hepiniz haklisiniz iste siz bana ne yakistirdiysaniz ben oyum inkar edecek tek bir cumle kurmadim kendimi kanitlamaya da calismadim hakliyim bakin ben hakliyim demedim. Nedense hicbir admin ilgilenmiyor ben sizden rica edeyim artik yorum yapmayin lutfen evet okuyorum hepsini ve daha ne kadar cirkinlesebiliriz ki ? Surekli mail bildirimi aliyorum cikis yapsam dahi.

Back
X