• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir degil iki degil

Ne demek istediginizi anlamiyorum. Merak ediyorsaniz eger burda cok kotu hallerdeyken derdimi anlatip insanlarin destek olmasini fikir vermesini bekledim iki sene okulu uzattim psikolojik rahatsizliklarim var dedim o rahatsizliklarla dalga gectiler sanki insan bir tek fiziksel olarak hasta olabilirmis gibi. Babami anneme yaptigi iskenleri anlattim bana acitasyon yapiyorsun dediler bana yolladigi para ona batiyor dedim nankor dediler( babam paralarini baskalariyla yedigi halde) anneme yuk olmamak icin bir ise girmem gerekiyor ama erkek arkadasim izin vermiyor cunku isverenimden hoslanmiyor maddi durumu da iyi degil ben ne yapayim onu dinlemeyip iliskimi bitirip ise girip eylule kadar para mi biriktireyim anneme aci cektirmeye devam mi edeyim yazdim imali imali sen kimsin de iki ayda on bin biriktireceksin hangi is bu yazdilar sevgilin fakir diye ayrilip zengin erkek mi bulacaksin yazdilar.. Ben de anladim ki kimse hicbir soyledigimi umursamiyor herkes nasil stres atsak buna nasil laf soksak derdinde o yuzden konumun kapatilmasini rica ettim defalarca donus yapan olmadi en son oyle yorumlar gelmeye basladi ki artik dayanamadim ben de onlarla dalga gecmek istedim bir insanin yasadiklariyla alay etmek dertlerini kucumsemek agir bir suctur hanimlar kanuni bir hukmu yok ama agir bir vicdani suctur bir kadina deger bicmek ondan fahiseymis gibi soz etmek de sizin vicdaninizla aranizdaki muhasebedir. Yazik hepinize. Kadin dayanismasi filan diye ortaliga dusuyorsunuz bide bu mu sizin dayanismaniz? Okuduklarinizi anlama istemeden sadece gormek istediginiz seyleri gorup alay etmek asagilamak mi ? Ben asla saygisiz bir insan olmadim gercekten olmadim ama biraz insaf. Oyle bi hale geldim ki yazdiklarima ben bile inanamiyorum. Birazcik vicdan birazcik insaf! Cok merak eden ilk konumdan itibaren gelen yorumlari filan okuyabilir. Hoscakalin.

BUYRUN OKUYUN ARKADASLAR

Tamam Haklısın bende acele ettim hiç konuşarına bakmadan iğrenç bi yorum yaptım özür dilerim. Ama inan ilk öyle konu görünce gözüm döndü.

konu sahibinin belli ki psikolojik sorunları var. bundan önceki konularda da bahsetmişti.

bugünkü konuda bizzat kaç kişinin konuyu yanlış anlayıp konu sahibiyle alay ettiğini gördüm.

zaten belli ki sorunları var hepten bozuldu.

üstüne gidip hakaret etmenin anlamı var mı?

zengin koca meraklısı falan yaptınız kızı? hiç dediklerinden öyle bir anlam çıkmadığı halde.

ne zaman yargılamadan yorum yapmayı öğrenicez bilmiyorum.

Yahu ne ayip ya kocaman kadinlar kiziniz yasindaki kadina ne laflar ediyorsunuz... Kizin bekareti size mi kaldi ustelik ?? Kirk saat kendini acikladi ustune gittiniz surekli. Bu kadar mi anlayistan yoksunsunuz. Resmen hakaret iceren yorumlar var gercekten ayip.

Allah aşkına biri anlatsin olay ne?

Bu kizcagiz bi sürü konu açmış kimi dalga geçme amaçlı vs...nedir işin aslı?

bak kuzucan bu forumda yanlış yapmışım Özür dilerim diyen çok sağlam kadınlar da var, cok hoşuma gitti inanın, oğlan uyuyacak bırakıp gidemiyorum çok nefis bir sohbet ortamı olabilir şu an burda

Ne demek istediginizi anlamiyorum. Merak ediyorsaniz eger burda cok kotu hallerdeyken derdimi anlatip insanlarin destek olmasini fikir vermesini bekledim iki sene okulu uzattim psikolojik rahatsizliklarim var dedim o rahatsizliklarla dalga gectiler sanki insan bir tek fiziksel olarak hasta olabilirmis gibi. Babami anneme yaptigi iskenleri anlattim bana acitasyon yapiyorsun dediler bana yolladigi para ona batiyor dedim nankor dediler( babam paralarini baskalariyla yedigi halde) anneme yuk olmamak icin bir ise girmem gerekiyor ama erkek arkadasim izin vermiyor cunku isverenimden hoslanmiyor maddi durumu da iyi degil ben ne yapayim onu dinlemeyip iliskimi bitirip ise girip eylule kadar para mi biriktireyim anneme aci cektirmeye devam mi edeyim yazdim imali imali sen kimsin de iki ayda on bin biriktireceksin hangi is bu yazdilar sevgilin fakir diye ayrilip zengin erkek mi bulacaksin yazdilar.. Ben de anladim ki kimse hicbir soyledigimi umursamiyor herkes nasil stres atsak buna nasil laf soksak derdinde o yuzden konumun kapatilmasini rica ettim defalarca donus yapan olmadi en son oyle yorumlar gelmeye basladi ki artik dayanamadim ben de onlarla dalga gecmek istedim bir insanin yasadiklariyla alay etmek dertlerini kucumsemek agir bir suctur hanimlar kanuni bir hukmu yok ama agir bir vicdani suctur bir kadina deger bicmek ondan fahiseymis gibi soz etmek de sizin vicdaninizla aranizdaki muhasebedir. Yazik hepinize. Kadin dayanismasi filan diye ortaliga dusuyorsunuz bide bu mu sizin dayanismaniz? Okuduklarinizi anlama istemeden sadece gormek istediginiz seyleri gorup alay etmek asagilamak mi ? Ben asla saygisiz bir insan olmadim gercekten olmadim ama biraz insaf. Oyle bi hale geldim ki yazdiklarima ben bile inanamiyorum. Birazcik vicdan birazcik insaf! Cok merak eden ilk konumdan itibaren gelen yorumlari filan okuyabilir. Hoscakalin.

dünyada dert çeken sadece sen değilsin, evet yaşadıkların üzücü şeyler ama dünya hayatı bu ne bekliyoırsun ki, senin yapman gereken okulunu bitirip iş hayatına atılmak, sevgiliymiş falan o seni kurtarmıcak, belki yarın bugün ondan da dert yanıcaksın, hayatta kimseye güvenme, ilk önce ayaklarının üzerinde durmaya çalış, zaten kendiliğinden düzelicek her şey, ama dediğim gibi senin onu bunu kafana takmak yerine okulunu bitirip ayaklarının üzerinde durmaya çalışman lazım, ona odaklanırsan psikoloji falanda düzelir, çok hassas olma yoksa psikolojin hep bozuk olur ve ayrıca insanlardan istediğini göremeyince de çirkinleşme, kaliteni koru, yoksa kimsenin sana saygısı kalmaz

Ben Psikoloji okuduğundan da pek emin değilim aslında şuan? Ama yorumlardan anladığıma göre herkes inanmış,bişeymi kaçırdım acaba oldum şimdi o_OHa birde, ben deli insan severim.Resmen rahatsız olmadım,baştan aşağı eğlendim okurken yorumlarıda cevaplarıda.Gergin olmayalım.Hem zaten herkes aklı başında olsa,nasıl gülücez yahu :KK73:

Tamam hepiniz haklisiniz iste siz bana ne yakistirdiysaniz ben oyum inkar edecek tek bir cumle kurmadim kendimi kanitlamaya da calismadim hakliyim bakin ben hakliyim demedim. Nedense hicbir admin ilgilenmiyor ben sizden rica edeyim artik yorum yapmayin lutfen evet okuyorum hepsini ve daha ne kadar cirkinlesebiliriz ki ? Surekli mail bildirimi aliyorum cikis yapsam dahi.
maillerini gereksiz klasörüne yönlendir bildirimler kesilir

Kiz.derdini paylasmis . Bizim kk nin super hatunlari zengin koca avcisisin mevzusuna getrmis . Kiz konusunun kapatilmasini istemis kapatilmamis ve jakaretler iyice artmis kizcagzdandellenmis

Kiz.derdini paylasmis . Bizim kk nin super hatunlari zengin koca avcisisin mevzusuna getrmis . Kiz konusunun kapatilmasini istemis kapatilmamis ve jakaretler iyice artmis kizcagzdandellenmis
Hımm anladım. Ben iki konusunu gördüm ikisi de dalga geçmek için açılmıştı hatta erkek uye sandım yorum da yaptım. Ama bu konuyu görünce durumun vehametini kavradim

Kız konularına yapılan yorumlara sinirlenmiş. "Çalışmak istiyorum" dediği halde "sevgilisinden para bekleyen kız" olmuş mesela.

Tepki vermeye başladığında, kendisini fake sanıp terslemiştim açıkçası. Şu an üzgünlüğümü iletiyorum.

hem şişko hem çirkin hem sevdiğin çocuk Tarafından ezilmiş orta kalmış bu saatte konuşacak Arkadaşı bile olmayan zavallı. Sen o gencecik yaşında 10 Kuruş etmez poponu büyüt burada. Şimdilik bizi eğlendiriyorsun. Renk kattın ilerde fiyatına karar verince babalarımızı eğlendirirsin. Naşş baby
Ya bu nasil bir yorum gercekten... Insan ne dese bilemiyor ne kadar korkunç ya

Back
X