• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir degil iki degil

Psikolojik sorunların depreşmiş eski konunu okudum şimdi, üzüldüm çünkü ben de panik ataklıyım, belli ki yanında yörende aklı selim insan yok, baban despot korkulası bir adam annen ne akla hizmetse seni korkutacak vicdan azabı yaratacak yalanlar söylüyor, okul problemi para problemi sağlık problemi hepsi üst üste gelmiş, buraya kadar tamam ama kendini bir topla bir silkin tekrar tedaviye başla gerekirse o okulu bırak, ille ordan mezun olacaksın diye birşey yok para da yok zaten değil mi

yok senin derdin var da sen farkında değilsin.
sevgilin mustafayla beraber kızlarla gezip tozup kazandıklarını yiyor, sonrada sana söz verdiği paraları vermiyor.
hasta mısın nesin sanki kk. sana çok meraklı bir sakinleş zaten gönderileceksin.
sız konu sahıbını reelde tanıyormusunuz?

A
Psikolojik sorunların depreşmiş eski konunu okudum şimdi, üzüldüm çünkü ben de panik ataklıyım, belli ki yanında yörende aklı selim insan yok, baban despot korkulası bir adam annen ne akla hizmetse seni korkutacak vicdan azabı yaratacak yalanlar söylüyor, okul problemi para problemi sağlık problemi hepsi üst üste gelmiş, buraya kadar tamam ama kendini bir topla bir silkin tekrar tedaviye başla gerekirse o okulu bırak, ille ordan mezun olacaksın diye birşey yok para da yok zaten değil mi
tesekkurler

Senin uyeligin desifre oldu dimii adini resmini falan da degistirmissindir sen ondan uyeligin silinsin istiyosun ama bildigim kadariyla uyelik silmiyolar. Banlansan da eski konularin gorunuyo. Yani desifre olmussan da gecmis olsun sen profiline giremesen de baskalari konularini gorucek

diğer konuna istinaden, paraya ihtiyacın var çalışmak da istiyorsun iş de hazır, o zaman erkek arkadaşa b.k yemek düşer, git çalış hakkını al, bu yüzden senden ayrılacaksa o düşünsün zaten bin türlü sıkıntın var destek olmuyorsa köstek de olmasın, destek dediğim manevi destek maddi boyutuna girmiyim

bi arkadaş sevgilin mustafayla paraları yiyo falan yazmış o konuya hakim değilim bir yamuğu varsa zaten sil at

sana şu an ilk lazım olan ruhsal denge ve dinginlik akabinde para, sevgili sorunları 2.planda

Benim anlamadigim olay gitmek isteyen uyelerin 'uyeligimi silin, tamamen silin, yoneticiler neredeee' diye ortaligi yikiyor olmasi.
Sag ust kosede cikis tusu var, oraya bastiktan sonra bir daha girmemek tamamen kisisel irade dahilinde, kafaniza silah mi dayiyorlar girmeniz icin siteye?
Ustuste konular acip insanlari rahatsiz etmeyi sonra da uyeligimi silin diye aglamayi tamamen dikkat cekme cabasi olarak goruyorum.

Benim anlamadigim olay gitmek isteyen uyelerin 'uyeligimi silin, tamamen silin, yoneticiler neredeee' diye ortaligi yikiyor olmasi.
Sag ust kosede cikis tusu var, oraya bastiktan sonra bir daha girmemek tamamen kisisel irade dahilinde, kafaniza silah mi dayiyorlar girmeniz icin siteye?
Ustuste konular acip insanlari rahatsiz etmeyi sonra da uyeligimi silin diye aglamayi tamamen dikkat cekme cabasi olarak goruyorum.
gıtmezler ya maksat burda ki hemcınslerını aşşagılamk bikaç ay sonra baska nıckler gelır gene zaten akıl almaya:KK14:

bu aslında bir yardım. çığlığı, aslında gitmek istemiyorum beni anlamanızı istiyorum demek, bana öyle geliyo, her zaman kendilerini ifade edemiyorlar orası sıkıntı işte

gıtmezler ya maksat burda ki hemcınslerını aşşagılamk bikaç ay sonra baska nıckler gelır gene zaten akıl almaya:KK14:

bu aslında bir yardım. çığlığı, aslında gitmek istemiyorum beni anlamanızı istiyorum demek, bana öyle geliyo, her zaman kendilerini ifade edemiyorlar orası sıkıntı işte

Katiliyorum sizlere bunlar da sanirim siteyi fazla ciddiye almaktan kaynaklaniyor. Burasi ile olan iliskimiz siteyi kapatana kadar olmali buradaki yorumlar yuzunden ofke kontrolunu yitirmek, hic tanimadigin insanlara saldirmak, geceleri uykunun kacmasi vs.hic saglikli durumlar degil.

burası değişik bir platform, ben bir konu açmıştım 4 sene önce, nişanlı idim konu nerden geldi ise benim eşimin ailesinden bilezik koparma peşinde olduğuma, paragöz olduğuma, evliliğimin 1 yıl bile sürmeyeceğine falan geldi hatta bu yorumlara katılan biriyle şu an gayet iyiyiz, zamanla tanıdık birbirimizi falan, ama ben daha da konu acmam dedim

insan burda gelen yorumları çok ciddiye alırsa kişilik bölünmesi yaşar, ben şahsen kendime bennn paragöz, bennn bilezik falan diye sormuştum bu ben miyim la demiştim, g.tümden donumu isteseler verecek insanım burda paragöz sinsi gelin olmuştum birden

velhasılı ciddiye almayın yorum alın içinizi dökün kapat diyin çıkın

Hayır açtığın konuyu hatırlıyorum ailene yalan söylediğin o konuyu beklenen günün geldiği falan ..
Orada yazdığım yorumu da hatırlıyorum.Hiç bir şekilde aşağılayıcı kelime yazmamıştım aksine olumlu ve insancıl yaklaşmıstım.
Fakat sen orada yardımcı olan sıkıntını paylaşan herkese şu anda hakaret ediyorsun bu yaptığın hiç hoş bir şey değil.
Evet çok acımasızca yorum yapanlarda olmuştur aralarında ama bu kötü yorum yapan insanlar seni kötü yönde etkilememeliydi..
Burada herkese saldırman çok kötü bir şey.Herkesin derdi farklı..O dalga geçtiğin ELTİ KAYINVALİDE problemini zamanında sende yaşayabilirsin..İnsanlar seni zayıf noktandan vurdu ise senin de onlarla dalga geçmen mi gerek ?
Yapma lütfen yazdıkların çok aşırı.

Senin uyeligin desifre oldu dimii adini resmini falan da degistirmissindir sen ondan uyeligin silinsin istiyosun ama bildigim kadariyla uyelik silmiyolar. Banlansan da eski konularin gorunuyo. Yani desifre olmussan da gecmis olsun sen profiline giremesen de baskalari konularini gorucek
Ne demek istediginizi anlamiyorum. Merak ediyorsaniz eger burda cok kotu hallerdeyken derdimi anlatip insanlarin destek olmasini fikir vermesini bekledim iki sene okulu uzattim psikolojik rahatsizliklarim var dedim o rahatsizliklarla dalga gectiler sanki insan bir tek fiziksel olarak hasta olabilirmis gibi. Babami anneme yaptigi iskenleri anlattim bana acitasyon yapiyorsun dediler bana yolladigi para ona batiyor dedim nankor dediler( babam paralarini baskalariyla yedigi halde) anneme yuk olmamak icin bir ise girmem gerekiyor ama erkek arkadasim izin vermiyor cunku isverenimden hoslanmiyor maddi durumu da iyi degil ben ne yapayim onu dinlemeyip iliskimi bitirip ise girip eylule kadar para mi biriktireyim anneme aci cektirmeye devam mi edeyim yazdim imali imali sen kimsin de iki ayda on bin biriktireceksin hangi is bu yazdilar sevgilin fakir diye ayrilip zengin erkek mi bulacaksin yazdilar.. Ben de anladim ki kimse hicbir soyledigimi umursamiyor herkes nasil stres atsak buna nasil laf soksak derdinde o yuzden konumun kapatilmasini rica ettim defalarca donus yapan olmadi en son oyle yorumlar gelmeye basladi ki artik dayanamadim ben de onlarla dalga gecmek istedim bir insanin yasadiklariyla alay etmek dertlerini kucumsemek agir bir suctur hanimlar kanuni bir hukmu yok ama agir bir vicdani suctur bir kadina deger bicmek ondan fahiseymis gibi soz etmek de sizin vicdaninizla aranizdaki muhasebedir. Yazik hepinize. Kadin dayanismasi filan diye ortaliga dusuyorsunuz bide bu mu sizin dayanismaniz? Okuduklarinizi anlama istemeden sadece gormek istediginiz seyleri gorup alay etmek asagilamak mi ? Ben asla saygisiz bir insan olmadim gercekten olmadim ama biraz insaf. Oyle bi hale geldim ki yazdiklarima ben bile inanamiyorum. Birazcik vicdan birazcik insaf! Cok merak eden ilk konumdan itibaren gelen yorumlari filan okuyabilir. Hoscakalin.

Back
X