• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir degil iki degil

Senin ederin nekadar karsilastirma yapip karar verdin sanirim zira benim fiyat bilgim yok senin gibi eskiler daha iyi bilir :)

Yazık ya. Acınacak haldesin.Kaç yaşına gelmişsin hala kendi adımlarını atamayan içi boş çuval gibisin.
Gerçekten seni ciddeye almamak gerek çünkü mide bulantısından öteye gitmiyorsun.
Bu arada çok sevimsizsin.

Canim bakire olmayanlarla muhattap olmuyorum sen biraz isine bak
Benim işim senin haline gülmek canım, zamanında söylediğim her lafa geldin, kızdın küfürler ettin ama bak şimdi bu haldesin daha ne kadar düşürebilirsinki kendini. bakirelik değilde insanda beyin olmalı canım önemli olan o ama anlayana tabi. tez zamanda tedavi ol tedavini bırakma

Yazık ya. Acınacak haldesin.Kaç yaşına gelmişsin hala kendi adımlarını atamayan içi boş çuval gibisin.
Gerçekten seni ciddeye almamak gerek çünkü mide bulantısından öteye gitmiyorsun.
Bu arada çok sevimsizsin.
A evet keske erkenden evlenip kene gibi kocama yapisip kanini emseydim asalak gibi evde oturup aksama ne yemek yapsam diye dusunseydim ozel universitede psikoloji okuyacagima :( of yaaaa :(

Arkadaşlar cevap vermemek en doğrusu bence boşuna parmaklarınızı yormayın.
Umursandığını sanıp daha da coşuyor arkadaş.

sana kim dedi bakirelik meselesini yahu, amma değişik bişey çıktın sen ha
ben dedim zamanında sadece kendi görüşümü soyledim çünkü ailesine haksızlık etmişti annesine özellikle tam olarak hatırlamıyorum sonra o bana küfürler etmişti kafaya çok takmış ondan. sanki başka derdi yok insanın canım burası internet ortamı ama çok dokunuyor soylenenler buna

ben dedim zamanında sadece kendi görüşümü soyledim çünkü ailesine haksızlık etmişti annesine özellikle tam olarak hatırlamıyorum sonra o bana küfürler etmişti kafaya çok takmış ondan. sanki başka derdi yok insanın canım burası internet ortamı ama çok dokunuyor soylenenler buna
Evet canim aynen tatlim

hayır ne pismişşin yahu forumu kırlettın
heryere kokunu bırakmışşın

Hahahahha yasasin benim hic derdim yok ama hepiniz cok dertlisiniz ben sadece bakire bile olmayann zengin sevgili meraklisi kucuk bir cocugummm sizin gibi eltilerimle dertlerim yokk oleyyyuyu

yok senin derdin var da sen farkında değilsin.
sevgilin mustafayla beraber kızlarla gezip tozup kazandıklarını yiyor, sonrada sana söz verdiği paraları vermiyor.
hasta mısın nesin sanki kk. sana çok meraklı bir sakinleş zaten gönderileceksin.

Ben zaten en basindan istememistim seni ogluma. Bi de bakire degilmissin puuu. Oglumun paraciklarini yedirmiycem sana

Back
X