- Konu Sahibi Lookinside
işte bunlar hep kocasızlıktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha bi de eylule kadar 10bin tele biriktirecekmis bu arkadas
Zhdjdhhs ben gidecegim ama hepinizi yanimda goturecegim sen kimin sirtindan geciniyorsun anlat bakalimAsalak yaşam diyene bak.
Ailesi üzerinde parazit gibi yaşayıp.Sevgilisini damızlığa çeviren sen mi diyorsun.
Gurursuz.
Neyse şeetmiyim şimdiBu biriktirir.
Zhdjdhhs ben gidecegim ama hepinizi yanimda goturecegim sen kimin sirtindan geciniyorsun anlat bakalim
Hahhaah beni bitek siz anladiniz tebrikler altin huniyi size takiyoruzzişte bunlar hep kocasızlıktan
Evettttt aynen oyle tebrikler size de gumus huni takiyoruz alkilslarrHakkatten sorunlusun sen ha.
Dert1: iki yildir birlikte yasadigi sevgilisi10bin tele borcunu odemekle kandirmis
Dert2: anasi kanserim diye kandirmis
Dert3:sevgilisi calismasina izin vermiyormus
Dert4zel universitede psikoloji okuyormus.
Senin gibiler psikolog olacaksa vay memleketin haline
Huniyi takan takmış merak etme sen .madem gitmek istiyorsun yöneticiler kapıyı üstüne kapatana kadar otur köşende sataşıp durmaHahhaah beni bitek siz anladiniz tebrikler altin huniyi size takiyoruzz
Bugune kadar bana cirkinlesen kimse banlanmadi :) biliyorum o yuzden cirkinlesmye gerek olmadigini. O degil de zengin bir tanidiginiz var mi kendimi ona kullandirtayim da iki ayda 10 bin tl kazanayimBanlanmak için çirkinleşmeye gerek yok.
Bugune kadar bana cirkinlesen kimse banlanmadi :) biliyorum o yuzden cirkinlesmye gerek olmadigini. O degil de zengin bir tanidiginiz var mi kendimi ona kullandirtayim da iki ayda 10 bin tl kazanayim
Canim bakire olmayanlarla muhattap olmuyorum sen biraz isine bakcanım allah şifa versin
Senin ederin nekadar karsilastirma yapip karar verdin sanirim zira benim fiyat bilgim yok senin gibi eskiler daha iyi bilir :)İnsan gibi şikayet edip beklemeyi bilmediğin için olabilir mi ?
Ayrıca 2 Ayda ederin 10 bin tl değil 10 kuruş olmaz
Hahahahha yasasin benim hic derdim yok ama hepiniz cok dertlisiniz ben sadece bakire bile olmayann zengin sevgili meraklisi kucuk bir cocugummm sizin gibi eltilerimle dertlerim yokk oleyyyuyu