• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir degil iki degil

Ben olaya her ne kadar uzak kalsam da tek diyeceğim şu sanalda ki hiçbir insanı ve cümleyi kafaya takmaya gerek yok. Aylar önce hiç bilmediğim bir uye bana özel msj la baya bi hakaret etti normal olsa kendinde olsa tanımadığı birine hakaret eder mi? Demek ki ciddi ruh hastaları da var bu forumda.o yüzden yav he he de geç konu sahibi.

Hmmm... Son sayfaları yeniden okudum.Delileri neden sevdiğimide buldum,çünkü yine onları delirten biziz.Bu arada sevgili konu sahibi,boşuna dert etme.Hem haksız sayılmazsın,hemde bu konuyla abartmışsın durumu biraz ama neyse önemli olan o değil şimdi.Burda gerçekten sürekli yıkıcı eleştiri yapan,ne dediğini bilmeyen,trollükten zevk alan bikaç hanım arkadaş mevcut.Rumuzlarının neolduğuna bakmaya dahi tenezzül etmediğimden mütevellit,net bilgi veremiciiim.Fakat yazı tarzlarından bile aynı kişiler olduğunu anlıyorum.Saldırganlık forever resmen.Sözün özü,ne dediğine kulak asılıcak insan var,yav he he diye geçilicek insan var.Ama şunu bilmeni isterimki,biraz gerçeklerden uzak,mucizevi beklentilerin ve hayallerin var.Yaşın ve eğitimin seni bu konuda törpülemesi gerekirken ne yazıkki bunu başaramamışsın.Biraz gerçekçi olursan şayet,kendini daha çok dinletebileceğin inancındayım. 2 ayda 10 bin tl biriktirilmiceğini HERKES bilmeli.Normali budur çünkü.. Ve tekrar etmeden geçmicem,yorumlardada çok terbiyesizleşenleri gördüm.Böyle insanları kendine denk etme,verdikleri cevaplarıda içine yer etme.Öpüyorum :KK68:

• Beğen
Reactions: K_G
Kızın sözlerini herkes duymuş, başlarını kaldırmış,
dik dik ayaktaki oğlana bakmaktadırlar… Oğlan çok utanır ve hiçbir şey
diyemeden,şaşkın şaşkın kendi masasına geri döner…
Birkaç dakika sonra kız yerinden sessizce kalkar, oğlanın masasına yaklaşır ve ona yavaşça şöyle der:
“Ben psikoloji öğrencisiyim; demin,şaşıran bir erkeğin nasıl
tepki vereceğini öğrenmek istemiştim; bu arada sizi de herkesin önünde biraz
utandırdım sanırım, özür dilerim!”

Bu kez oğlan onu yüksek sesle yanıtlar:
“BİR GECELİĞİNE 200 DOLAR MI?.. ÇOK PARA!..”
Oğlanın dediklerini de yine herkes duymuştur ve bu kez ayaktaki kıza dik dik bakmaktadırlar ki, oğlan şoka girmek üzere olan kızın kulağına yaklaşıp şöyle fısıldar:
“Ben de hukuk öğrencisiyim: çevreye birini suçluymuş gibi nasıl gösterebilirim öğrenmek istemiştim, özür dilerim!”

küçüğüm aklıma bu geldi delirtcem sizi yazınca :D

herneyse niyetin buradakileri denemekse deneme bence
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

İlk defa kk kadınlarından özür dilerim yanlış yapmışım lafını duyuyorum. ne güzel. Gencecik kız dünyanın en kötü hatalarını da yapsa yok bakire bile değilsin,psikolojik rahatsızlık da neymiş ben bıdı bıdıyı bitirdim,sevgilinin parasını yiyon. Bunlar ne halta derman oluyor. İyi bile dayandı. Bu kadar hoyrat olmaya ne gerek var?

yavru sen de takma yahu buraları. daha iyiyim diyordun,bozma moralini. Yaşamayan ne bilsin hastalığı falan. Ama tabiki çalışıp yoluna bakmalısın.kimseye güvenemeyeceğini çoktan anlamışsındır. Kimseyi takmadan yok sayıp kendi başına ayakta durmaya bak.

Ne demek istediginizi anlamiyorum. Merak ediyorsaniz eger burda cok kotu hallerdeyken derdimi anlatip insanlarin destek olmasini fikir vermesini bekledim iki sene okulu uzattim psikolojik rahatsizliklarim var dedim o rahatsizliklarla dalga gectiler sanki insan bir tek fiziksel olarak hasta olabilirmis gibi. Babami anneme yaptigi iskenleri anlattim bana acitasyon yapiyorsun dediler bana yolladigi para ona batiyor dedim nankor dediler( babam paralarini baskalariyla yedigi halde) anneme yuk olmamak icin bir ise girmem gerekiyor ama erkek arkadasim izin vermiyor cunku isverenimden hoslanmiyor maddi durumu da iyi degil ben ne yapayim onu dinlemeyip iliskimi bitirip ise girip eylule kadar para mi biriktireyim anneme aci cektirmeye devam mi edeyim yazdim imali imali sen kimsin de iki ayda on bin biriktireceksin hangi is bu yazdilar sevgilin fakir diye ayrilip zengin erkek mi bulacaksin yazdilar.. Ben de anladim ki kimse hicbir soyledigimi umursamiyor herkes nasil stres atsak buna nasil laf soksak derdinde o yuzden konumun kapatilmasini rica ettim defalarca donus yapan olmadi en son oyle yorumlar gelmeye basladi ki artik dayanamadim ben de onlarla dalga gecmek istedim bir insanin yasadiklariyla alay etmek dertlerini kucumsemek agir bir suctur hanimlar kanuni bir hukmu yok ama agir bir vicdani suctur bir kadina deger bicmek ondan fahiseymis gibi soz etmek de sizin vicdaninizla aranizdaki muhasebedir. Yazik hepinize. Kadin dayanismasi filan diye ortaliga dusuyorsunuz bide bu mu sizin dayanismaniz? Okuduklarinizi anlama istemeden sadece gormek istediginiz seyleri gorup alay etmek asagilamak mi ? Ben asla saygisiz bir insan olmadim gercekten olmadim ama biraz insaf. Oyle bi hale geldim ki yazdiklarima ben bile inanamiyorum. Birazcik vicdan birazcik insaf! Cok merak eden ilk konumdan itibaren gelen yorumlari filan okuyabilir. Hoscakalin.

Sen bir süre girme bu siteye. Canın istediği arkadaşlara özelden yazabilirsin. Ben seve seve dinlerim. Kendine dikkat et.

konu sahibi bütün bdvdeki konularınızı isteğiniz üzerine kapattım. üyelik iptali için mune a özel mesaj yazabilirsiniz

Back
X