Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanların %90ı ilk aşkıyla evlenirmiş. O benim ilk aşkım ama onun ilk aşkı ben değilim. internette gördüm. 2 yıl önce ilanı aşk etmiş bir kıza . :2:[/QUOT
% 90 ı mı ben o treni kaçıralı çok oldu zaten... Öyle sanmıyorum ama beni avutan çok arkadaşım ilk aşkıyla değil sonradan tanıştıkları kişiyle daha mutlu olduklarını söylediler ya da evlendiklerini ne kadar doğru bilmiyorum ama burada da çok yerde öyle yazıyor.. Başkasına ilanı aşk etmiş olması ona aşık olduğu anlamına gelmez bir de.Bence ilk aşkıyla evlenir %90 olayına pek inanma ayrıca sen daha 19 yaşındasın şu anlattığın kişiyle ilgili hatıralarının bir zaman sonra hiç öyle pek bir önemi kalmayacak bile.O köprünün altından ne sular akacakİnşallah anlaşabileceğin karşılıklı aşık olacağın düzgün bir insanla evlenirsin.. Şimdi kendi geleceğin üzerine kendin düşün ona odaklı kararlar verme pişman olursun.Sen gerçekten ne istiyorsun bunu düşün bence.Bu vücudu taşımama değer diyorsan spora devam et, yoksa ben böyle olmak istemiyorum diyorsan bırak kendin karar ver mutlaka
![]()
ben çevrem de 200 tane kız tanıdıysam bu zamana kadar.sadece bir tanesi ilk aşkıyla evlendi.![]()
öncelikle kusura bakmada zenginliğe hediyelere fazlaca önem veriyor gibisin
yüzmedeki verilenleri ve hoşlandığın çocuğun zengin oluğundan bahssetmişsin
üstelik ' Zengin olduğu için mi değil mi bilmiyorum.' şeklinde kafanda düşünce de
var.bence bu düşünce varsa aşk yoktur...
Aşırı derecede kararsızsın çocuğunda senden hoşlanmadğı çok belli herhangi
bir hareketlilik yok
sonra '. Soyadını söylesem reklamları takip ediyorsanız eğer hemen tanıyabilirsiniz. Sormayın'
demişsin merak etme kimse yoklama almıyor burada![]()
bunu da neden deme gereği duydun onu da anlamadım kesinlikle oturup güzelce düşünmelisin
kafan çok karışık:?:
Bak canım, yüzücülüğü eğer hobi olarak yapıyorsan bence bırak.. Çünkü (kendı adıma konuşuyorum) erkek vücuduna sahip bayanlar bana çok itici geliyor... Bir bayansan bir bayan gibi gözükmelisin.. Ömrünün sonuna kadar yüzme mi yapacaksın .. İlerde bir eşin ve çocukların olacak belkıde başka bir mesleğin olacak o zaman çok sıkıntı çekersin.. Şu ana kadar çok madalya almışsın , ailen gurur duymuş bundan sonra yapmasan çok bişey değişmez bence.
ya canım mimarlık,öğrtmenlik vs...gibi sıradan meslek sahibi olacağına yüzücü olman çok daha iyi değil mi?geçen bunu düşündüm ben de dedim ki keşke oğlumun sıradan bir mesleği olacağına sporcu ya da sanatçı olsa dedim,eşime söyledim şaşırdı ben de aynısını dşünüyordum dedi.madem kabilyetlisin bırakma bir erkek için.yusyuvarlak olsan "a hemen evlenmeliyim" mi diyecek sanki,gönül işi bu,belki başka düşündüğü var.orası kısmet,onu tavlayayım diye sporu bırakman kusura bakma da aptallık olur.ülkemizin senin gibi gençlere ihtiyacı var.aşk gelip geçici 2 ay sonra bile duyguların daha farklı olcak.sen madem başarılısın kesinlikle yüzme dalında ilerle.vücudun da erkekleşmiyor,sporcu vücudu oluyor.üstelik yüzücü vücudu kadınları seksi bulan bir çok erkek var.yağlı göbeklilerden 10 kat daha şanslısın.hem sen ünlü bir yüzücü ol o çocuk çıldıracak seninle evlenmek için.
Size söylediğim arkadaş vardı ya benden 2 yaş byük, Vücudu aynı bunun gibi::
Eki Görüntüle 492548
Şimdi beni anladınız mı :18:
bnce yüzmeyi bırak
iyi de bu arkadaşın yüzü erkeksi aynı vücuda bebek yüzlü bir kız koy çok farklı olur
yazılanların hepsini okudum... öncelikle insanların %90 ı ilk aşkıyla değil olsa olsa %5-10 u ilk aşkıyla evlenıyordur... yaşınız küçük daha neler, kimler göreceksiniz :)
o çocugun size ilgisi var mı yok mu bilinemz ama olsa bir erkek olarak daha fazlasını yapardı gibime geliyor..yani borc ısstemek yerine sana baska türlü ulaşmaya çalısırdı artık cok kolay malum facebook twitter falan var... bu durumda onun için yüzmeyi bırakacaksan çok saçma olur çünkü ona değmeye bilir....
yüzmeyi bıraktınız diyelim mimar olmaya kalkışacaksınız bu da meşakatli bir süreç biliyorsunuz ..kazanması ayrı bir dert okuması ayrı... bu bölüme yerleşip yerleşemeyecegınız muamma..
benim tavsiyem üniversite sınavına hazırlanın mimar olmayı hedefleyerek... hobi olarak da yüzmeye devam edin... en azından 1 yıl ...sonra universite durumunuza gore bir kez daha düşünür, durum degerlendırmesı yaparsınız...
spor yapmak güzeldir hele bunda başarılı olmak çok daha güzeldir diye düşünüyorum ...sizin yerınızde (başarılı bir sporcu) olmak ısterdim ama erkeksi bir vücut bir bayan olarak bana da itici gelir malesef ...
herkes sectiği hayatı yaşar ve secımlerınızi de nerede nasıl mutlu olacaksanız oyle sekıllendirin derim... ndd ciğimin dediği gibi kendi keskelerımızı kolay hazmedebiliyoruz da başkalarının vesilesiyle olanlar hazmedilmiyor....
hakkınızdan hayırlısı ...
Eki Görüntüle 492552 şu hatun gayet hoş.tamam biraz erkeksi olmuş ama bu onu daha da seksi yapmış.yalnız bence o çocuk bahane senin gönlün yok yüzücülükte yoksa zaten feriştahı gelse bırakmazdın.
Nee!!
İnanamıyorum.