• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir değil bin dert! Erkek vücuduna sahip olmak ve aşk.

bence vücudunu değiştirmek için başka sporlara da yönelebilirsin.mesela ben önceden ebru şallının plates programlarını çok izlerdim.kadın göğüsleri dikleştirmek ve daha güzel göstermek için bi kaç egzersiz yapıyordu.bi bak istersen internetten.ya da ne bilim daha kadınsı giyinebilirsin.pantolon yerine etek elbise gibi mesela:) saçlarını toplamak yerine maşa yapabilirsin.bu tip şeylerle daha da çekici görünebilirsin :) bence fazla dert etme.ben de kısayım mesela.1.51 boyum.47 kiloyum.vücut hatlarım güzel ama bi 5-6 cm bile uzun olabilmek için nelerimi vermezdim :)

Yüzme dışında bir spor istemiyorm ki canım... :26:
Ya yüzme
Ya da gelceğimi farklı yönlere çekip çalışıp mimar olmak..

ve bence o çocuğu da takma.aranızda ciddi bişe olsa tamam onu anladık ama kimbilir ilerde nası erkeklerle karşılaşıcaksın :) her erkek farklı tip kadından hoşlanır.kimi zayıf sever kimi uzun kimisi daha farklı.daha 19 yaşındasın.geleceğini düşün bence.ilerde mutlaka birini bulursun :) sıkıntı etmene gerek yok

ben olsam yani senin icin bir amac degilse yuzuculuk birak ilerde evlenmek istiyceksin coluk cocuga karisacaksin ne biliyim erkeksi bi vucut istemiyorsun sende..
INSALLAH gonlune gore olur ama gercekten seviyorsan cunku zengin diyemi ne diye sevdigini sende bilmiyorsun..

Tipi güzel. Kişiliğimiz uyuyor mağlum onca senedir tanıyorum ve takp ediyorm (ama o beni takip etmiyor. :50: )
Babam babasıyla arkadaş sürekli selamlaşıyor vs.

Beni anlamana sevindim canım.
Profesyonelliğe adım adım giderken bunu engelleyen 2 engel: Vücudum ve Aşkım :ssz:

vücudum ıçın dıyorsun ama ınan bana yüzmenın çoook faydası var
kendımden bılıyorum
aşkın ıçın bırşey dıyemıcem
mesela ben erkek arkadaşımla çıkmaya başlarken ondan çok kaslıydım bıde benımkı topcu olcak
sonra oda hırs yaptı karnı benım kı gıbı olsun dıye :52: ama hala şışko o ayrı...

tamamen bırakma, ama başka şeylere yönelmenı tavsıye ederım
mımarlık okumak ıstıyorum dıyorsun
ona ağırlık verebılırsın
aılende bu durumu anlayışlı karşılacaktır emınım

ve bence o çocuğu da takma.aranızda ciddi bişe olsa tamam onu anladık ama kimbilir ilerde nası erkeklerle karşılaşıcaksın :) her erkek farklı tip kadından hoşlanır.kimi zayıf sever kimi uzun kimisi daha farklı.daha 19 yaşındasın.geleceğini düşün bence.ilerde mutlaka birini bulursun :) sıkıntı etmene gerek yok

Ama o çok zengin! Arkadaşına borcu olması imkansız!
Bu konuşmak için bir sebep olabilir mi diye düşünmekten 3 gündür uyuyamıyorum.
Uykusuz kaldım ağlıyrum
Yani aşığım :43:

vücudum ıçın dıyorsun ama ınan bana yüzmenın çoook faydası var
kendımden bılıyorum
aşkın ıçın bırşey dıyemıcem
mesela ben erkek arkadaşımla çıkmaya başlarken ondan çok kaslıydım bıde benımkı topcu olcak
sonra oda hırs yaptı karnı benım kı gıbı olsun dıye :52: ama hala şışko o ayrı...

tamamen bırakma, ama başka şeylere yönelmenı tavsıye ederım
mımarlık okumak ıstıyorum dıyorsun
ona ağırlık verebılırsın
aılende bu durumu anlayışlı karşılacaktır emınım

Kızın yüzmede süper başarılı ve sürekli madalyalar paraar kazanıyor geleceği parlak.
Çalışıp mimarlıığı kazanmasına izin verir miydin? Kazanacağım bile belli değil :18:

bi de şuna takıldım ergen gibi vücudu olmasın demiş ya yani ne alaka tam konuşmadan ne kasdettğni anlayamazsn bnce

Dolgun göğüs. Dolgun kalça. Güzel surat (sivilceli değill kız suratı)
O bende mümkün ama açıkcası yağım kas olduğundan beri byük azalma gösterdi :41:

Dolgun göğüs. Dolgun kalça. Güzel surat (sivilceli değill kız suratı)
O bende mümkün ama açıkcası yağım kas olduğundan beri byük azalma gösterdi :41:

Öyle derler derler alakasız birisini bulurlar sonra :1: emin ol söyledikleri gibi kız bulan çok az erkek gördüm hiç o kadar net çizilmiyor profil :34:

Kızın yüzmede süper başarılı ve sürekli madalyalar paraar kazanıyor geleceği parlak.
Çalışıp mimarlıığı kazanmasına izin verir miydin? Kazanacağım bile belli değil :18:

ama kızım mutsuz
başka bı meslek yapmak ıstıyor
tabıkı ızın verırdım :31:

senın aılenı bılemeyız tabıkı yorum yapması kolay
ama gerçekten sadece hobı olarak devam etmek ıstıyorsan cesaret edıp aılene söylemelısın
yoksa çok büyük bı keşken olur hayatında

Öyle derler derler alakasız birisini bulurlar sonra :1: emin ol söyledikleri gibi kız bulan çok az erkek gördüm hiç o kadar net çizilmiyor profil :34:

zaten hep öyle değil midir kafamızda yıllarca birini tasarlarız.snra aşık oluruz.hepsi puufff ..

ama kızım mutsuz
başka bı meslek yapmak ıstıyor
tabıkı ızın verırdım :31:

senın aılenı bılemeyız tabıkı yorum yapması kolay
ama gerçekten sadece hobı olarak devam etmek ıstıyorsan cesaret edıp aılene söylemelısın
yoksa çok büyük bı keşken olur hayatında

Söyledim. Saçma hatalar yapma diyorlar. Çizimim güzel ama yüzmem 100 kat daha guzel. Onların hakkınıyuyemem kaç sene beni yaz kış demeden havuza gönderdiler. benim yüzünden havuzlu yere taşındık. :4:

zaten hep öyle değil midir kafamızda yıllarca birini tasarlarız.snra aşık oluruz.hepsi puufff ..

Aynen öyle tabi ki benim sevdiğim tek erkek vardı hep kambur duran benden kısa esmer kara kuru tek kaş bir çocuk böyle anlatınca ne kadar kötü geliyor :1: Ama bir de onu benim gözümde görseydiniz :16: Gönül işleri tamamen Allah'ın dilediği gibi ben buna inanıyorum..

Son düzenleme:
Aynen öyle tabi ki benim sevdiğim tek erkek vardı hep kambur duran benden kısa esmer kara kuru tek kaş bir çocuk böyle anlatınca ne kadar kötü geliyor :1: Ama bir de onu benim gözümde görseydiniz :16: Gönül işleri tamamen Allah'ın dilediği gibi ben buna inanıyorum..

Insanların %90ı ilk aşkıyla evlenirmiş. O benim ilk aşkım ama onun ilk aşkı ben değilim. internette gördüm. 2 yıl önce ilanı aşk etmiş bir kıza . :2:

Insanların %90ı ilk aşkıyla evlenirmiş. O benim ilk aşkım ama onun ilk aşkı ben değilim. internette gördüm. 2 yıl önce ilanı aşk etmiş bir kıza . :2:[/QUOT

% 90 ı mı ben o treni kaçıralı çok oldu zaten... Öyle sanmıyorum ama beni avutan çok arkadaşım ilk aşkıyla değil sonradan tanıştıkları kişiyle daha mutlu olduklarını söylediler ya da evlendiklerini ne kadar doğru bilmiyorum ama burada da çok yerde öyle yazıyor.. Başkasına ilanı aşk etmiş olması ona aşık olduğu anlamına gelmez bir de.Bence ilk aşkıyla evlenir %90 olayına pek inanma ayrıca sen daha 19 yaşındasın şu anlattığın kişiyle ilgili hatıralarının bir zaman sonra hiç öyle pek bir önemi kalmayacak bile.O köprünün altından ne sular akacak :1: İnşallah anlaşabileceğin karşılıklı aşık olacağın düzgün bir insanla evlenirsin.. Şimdi kendi geleceğin üzerine kendin düşün ona odaklı kararlar verme pişman olursun.Sen gerçekten ne istiyorsun bunu düşün bence.Bu vücudu taşımama değer diyorsan spora devam et, yoksa ben böyle olmak istemiyorum diyorsan bırak kendin karar ver mutlaka :34:

Insanların %90ı ilk aşkıyla evlenirmiş. O benim ilk aşkım ama onun ilk aşkı ben değilim. internette gördüm. 2 yıl önce ilanı aşk etmiş bir kıza . :2:[/QUOT

% 90 ı mı ben o treni kaçıralı çok oldu zaten... Öyle sanmıyorum ama beni avutan çok arkadaşım ilk aşkıyla değil sonradan tanıştıkları kişiyle daha mutlu olduklarını söylediler ya da evlendiklerini ne kadar doğru bilmiyorum ama burada da çok yerde öyle yazıyor.. Başkasına ilanı aşk etmiş olması ona aşık olduğu anlamına gelmez bir de.Bence ilk aşkıyla evlenir %90 olayına pek inanma ayrıca sen daha 19 yaşındasın şu anlattığın kişiyle ilgili hatıralarının bir zaman sonra hiç öyle pek bir önemi kalmayacak bile.O köprünün altından ne sular akacak :1: İnşallah anlaşabileceğin karşılıklı aşık olacağın düzgün bir insanla evlenirsin.. Şimdi kendi geleceğin üzerine kendin düşün ona odaklı kararlar verme pişman olursun.Sen gerçekten ne istiyorsun bunu düşün bence.Bu vücudu taşımama değer diyorsan spora devam et, yoksa ben böyle olmak istemiyorum diyorsan bırak kendin karar ver mutlaka :34:

Teşekkürler ndd canım çok ilgilendin. Yatmadan önce önerilerinizi dinledim.
Uyuyamamamdaki sebep; ona olan aşkım. Bayramseyran demedim dün 4 saat uyumuşum onu düşünmekten. karar veremiyordum.
Hala kafamda kesin bir şeyler belirmedi. Yazmaya devam edin bana önerilerde bulunun ihtiyacım var buna!
Kesin olmayan bir aşk mı yoksa kariyerde başarılar ve 0 aşk mı ..
Kitaplara romanlara yazılacak hukaye neredeyse :25:

öncelikle kusura bakmada zenginliğe hediyelere fazlaca önem veriyor gibisin
yüzmedeki verilenleri ve hoşlandığın çocuğun zengin oluğundan bahssetmişsin
üstelik ' Zengin olduğu için mi değil mi bilmiyorum.' şeklinde kafanda düşünce de
var.bence bu düşünce varsa aşk yoktur...
Aşırı derecede kararsızsın çocuğunda senden hoşlanmadğı çok belli herhangi
bir hareketlilik yok
sonra '. Soyadını söylesem reklamları takip ediyorsanız eğer hemen tanıyabilirsiniz. Sormayın'
demişsin merak etme kimse yoklama almıyor burada:1:
bunu da neden deme gereği duydun onu da anlamadım kesinlikle oturup güzelce düşünmelisin
kafan çok karışık:?:

Lütfen hepsini okuyun ve cevaplayın! :117:
O kadar çok derdim var ki. Bunlardan iki tanesini bu konuda toplayacağım. Bir tanesini de erken adet olduğumdan sinirlerim bozuk olduğunu yazmıştım zaten. Dönelim konumuza :103: :92:
Birinci derdim:
Öncelikle yüzmede çok iyiyim. İlçe çapında madalyam var ve ilde derecem var ve bu beni mutlu etmiyor. Çünkü vücudum erkek vücuduna dönmeye başladı! :26: Boyum 1.71 bence normal hatta bazılarına göre uzun bile. Ondan memnunum.Kilom 62 o da vücudumda fit şeklinde gözüküyor ama hem de ne fit! :17: Son beş yıldır yüzmede fazla abarttım yazın (ramazanda ve adet günlerimde aksasa da) hergün yüzdüm ve kışın hafta sonları yüzmeye devam ettim. Sorunuma gelelim; Omuzlarım genişledi. Bacaklarım kaslandı. Kollarımda abim kadar kas var. İşin garibi yavaşdan tahta vücut oluyormuşum gibi geliyor. Hala yuvarlak hatlarım kaldı ama yüzmeye devam edersem o da gidecekmiş gibi duruyor. Benden 2 yaş büyük arkadaşım yüzmede ilde birinci oldu. Kızın göğsü yok, göbeği sırf kas, çarpık bacak ve bacakları futbolcu kası gibi. Omuzları desen babamınki kadar olmuş. "Vücudundan memnun musun" dedim. "Ben böyle erkek gibi olmayı kendim seçtim. Eskiden manken gibiydim ama yüzmeyi seviyorum" dedi. Ben böyle olmak istemiyorum :43: Annemler başarılarımdan gurur duyuyor ve devamını istiyor. Ödüller malum bilgisayarlar Iphone Ipad derken onlar da memnun. Bırakmak istiyorum yüzmeyi sırf vücudum için. Mimar olmak istiyorum. 19 yaşıma giricem kararlarımda çok zıtlaşıyoruz annemlerle. :50: 1. olmak güzel his. Ya güzellik? Profesyonelliğe bir kaç senem kalmışken bırakırsam sülalecek hayal krıklığı. Bırakmazsam olimpiyatlardaki yüzücüleri gördüyseniz beni anlarsınız- Kimse benimle evlenmeyi bile düşünmez. Ne yapmalıyım arkadaşlar büyüklerim bana bir öneride bulunun...
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

İkinci derdime gelelim:
Neden mi vücudumu bu kadar önemsiyorum?
Oturduğumuz yerde bir genç var. Soyadını söylesem reklamları takip ediyorsanız eğer hemen tanıyabilirsiniz. Sormayın :36: Ona aşığım. :36: Zengin olduğu için mi değil mi bilmiyorum. Parası önemli değil diye düşünüyorum. Biliyorm yanlış anlayacksınız ama ben onu gerçekten seviyorum. 11 yaşından beri tanışıyorz ne saklambaçlar ne oyunlar oynadık. Geçen bana "bir abi gelecekti borcum var ona cüzdanım evde kaldı 10tlen var mı" dedi. 6 yıl sonra ilk defa konuştuk ve ben eridim bittim. :53: Yok dedim ve yürümeye başladım aptal gibi.Kızım git sobet konusu aç! Neyse konumuza dönelim geçen arkadaşımla yürüyordum (Bir ara sapıklaşmış arkadaş diye konu açmıştım da kapatmışlardı kimse inanmadı diye,o kız) piknik yerinde oturmuş arkası dönüktü ve kankasına "La oğlum aşık olcağım kişinin bi kere vücudu kadın gibi olacak. Ergen kızlar gibi değil." dedi. Şimdi beni anladınız mı? Problemimi? Seneye bu zamanlarda bu yerden taşınıcaz yine buranın yakınına ama onun evini göremiyeceğim bir yere.
Harekete geçmeli miyim? Geçsem ne yapıcam!!!? Sadece benden borç istedi diye konuştuk :53:
Yüzmeyi bırakmalı mıyım? :26:

Benim iki kuzenim de profesyonel yüzücü.. iki kardeş. biri kız biri erkek. kız olanın vücudu gayet fit ve gayet de hoş. (ikisi de tr dereceleri yapmış yüzücüler, hatta erkek olan triatoncu) Valla Tr şampiyonu kızın vücudu bana erkek vücudu gibi de gelmiyor hçi hayet sağlıklı bacakları çok düzgün beli incecik, omuzları geniş güzel.. ne giyse yakışıyor.. Bence siz fazla abartıyorsunuz (ya da yapınız gereği bu şekilde gelişti kas gruplarınız...) yüzücülerin vücudunu şahsen çok beğenirim

ikinci de sadece şunu söyliycem size kimse zaten soyadını sormadı çocuğun.. siz kendiniz merak uyandırsın diye yazmışsınız konuyla bi alakası yok bunun.. zenginliğinden mi etkileniyorum falan demişsiniz... yaşınız da az değil yani.. insanların zenginliğinden etkilenerek ilişki kurmak isteyecekseniz eğer o zaman derhal bu güzel sporu bırakın manken(!) gibi olun ve hemencecik bi zengin koca bulun...

her şeyin cevabı çok basit vücudunuzn daha fazla erkek vücuduna dönmesini istemiyorsanız bırakın..mimar da olmak istiyomuşsunuz buna uğraşın yüzme dediğiniz gibi hobi olarak kalsın. Ve o çocuğa aşık fln olmuş olamazsınız çok saçma aşkım için cümleleri fln sanırım popülerliği etkilemiş.ne istedğiniz belli zaten...MİMARLIK.

Bak canım, yüzücülüğü eğer hobi olarak yapıyorsan bence bırak.. Çünkü (kendı adıma konuşuyorum) erkek vücuduna sahip bayanlar bana çok itici geliyor... Bir bayansan bir bayan gibi gözükmelisin.. Ömrünün sonuna kadar yüzme mi yapacaksın .. İlerde bir eşin ve çocukların olacak belkıde başka bir mesleğin olacak o zaman çok sıkıntı çekersin.. Şu ana kadar çok madalya almışsın , ailen gurur duymuş bundan sonra yapmasan çok bişey değişmez bence.

Back