• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir değil bin dert! Erkek vücuduna sahip olmak ve aşk.

Senin yerine kendimi koyarak cevap veriyorum; ben olsam kadınlığımı seçerdim. Sen şimdiden bunun şüphesini taşımaya başlamışsın ilerde hiç mutlu olamazsın.. Bırak profosyonelliği kendine bi meslek edin..
Mimarlık güzel meslek, o yolda ilerle bence..
Yüzmeyide bırakma. Benimde en sevdiğim spordur. Vakit buldukça hep cuuk havuza atarım kendimi :)

Diğer problemine gelice şu para isteme meselesini çocuk sırf senle konuşmak için yaptığından eminsen, yavaştan yaklaş ona.
Yoksa boş hayaller kurup üzme boşa kendini.
Gençsin daha kimler çıkar karşına. O olmazsa olmaz değildir inan ki.. Hele reklam sektöründe falansa çok güvenme derim.
Zamanla popülaritesi arttıkça gözü daha yükseklere kayabilir. Bu kadar bağlanma derim.

İyi düşün canım:ssz:

Son düzenleme:
Senin yerine kendimi koyarak cevap veriyorum; ben olsam kadınlığımı seçerdim. Sen şimdiden bunun şüphesini taşımaya başlamışsın ilerde hiç mutlu olamazsın.. Bırak profosyonelliği kendine bi meslek edin..
Mimarlık güzel meslek, o yolda ilerle bence..
Yüzmeyide bırakma. Benimde en sevdiğim spordur. Vakit buldukça hep cuuk havuza atarım kendimi :)

Diğer problemine gelice şu para isteme meselesini çocuk sırf senle konuşmak için yaptığından eminsen, yavaştan yaklaş ona.
Yoksa boş hayaller kurup üzme boşa kendini.
Gençsin daha kimler çıkar karşına. O olmazsa olmaz değildir inan ki.. Hele reklam sektöründe falansa çok güvenme derim.
Zamanla popülaritesi arttıkça gözü daha yükseklere kayabilir. Bu kadar bağlanma derim.

İyi düşün canım:ssz:

Ayy canım çok iyi açıklamışsın morel buldum kendimde. :46:
Aynen öyle bu şüpheyle yarışlara da odaklanamam ki ben. :25:
Mimar olmayı gerçekten istiyorum. Hayallerimin peşinden gidersem mimarlık. Kariyer ve profesyonellik-para- diyorsam yüzme. :53:
Vee evet o çocuk benimle konuşma için yaptı eminim. Elinde iphone babası zengin ne parası ihtiyacı yok ki :52:
Bağlanmayacağım. Her ne kadar rüyama girse de... :43:

Back