• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir değil bin dert! Erkek vücuduna sahip olmak ve aşk.

sen bu çocukla karşılaşmadan önce de bu durumdan rahatsızmıydın? eğer birilerine bağlı olmadan da bu görüntüden rahatsız oluyorsan bence bırak. ama duygusal durumundan dolayı ise biraz daha düşün. sen mutlu olmadıktan sonra sürekli 1. olsan ne olur ki.seni gerçekten mutlu edecek şeyi yalnız sen bilebilirsin.

Ever arkadaşımla vücudun bozulması ile konuştuğumuz gün rahatsız olmaya başlamıştım zaten.
O gün bir de sevdiğim gencin bunu söylemesi morelimi bozdu.
3 gün sonra da beniml konuşmaya çalıştı anlayın durumumu :18:

Yaşın küçük daha ilerde başka birine aşık olabilir daha çok seveceğin biri çıkabilir.O yüzden hoşlandıgın çocuk kadınsı vucut istiyo diye hayatını etkileyecek bi karar alma derim.Hem o çocukla evlenecek bile olsan insanların fikirleri o kadar çok değişiyoki.Bi erkeğin lafı seni bu kadar etkilemesin sonra çok üzülürsün.

Bu arada mimarlık gibi klasik bi meslektense.. diyen arkadaşları kınıyorum bence gayet havalı bir meslek :52::52::52:

yorumları okumadım direk cevap yazayım,
canım bence yüzmeye hobi olarak devam et.
çok güzel ve faydalı bir spor.
her daim formda kalırsın.

profesyonel yüzücülük seni mutlu edecek gibi görünmüyor.
beni de etmezdi.
haklısın yani
ilerde madalyalarını asıp gelene gidene onları mı göstereceksin.
hııı ne güzel tebrik ederiz derler biter.

canın ne istiyorsa onu yap.

o cocuk için değil kendin için bırakacaksan bırak, sporu bıraktıgında o cocugun sana duygusal anlamda bir şeyler hissedeceğinden emin misin ? öyle dedi diye bırakmayı düsünme, kendı aklını kullan

ha bu arada bayan yüzücülerle de irtibata geç, bu durumun onları rahatsız edıp etmediğini artılarını eksilerini konus ona göre karar ver devam etmeli miyim etmemeli miyim :)) hakkında hayırlısı olsun sevgiler

o cocuk için değil kendin için bırakacaksan bırak, sporu bıraktıgında o cocugun sana duygusal anlamda bir şeyler hissedeceğinden emin misin ? öyle dedi diye bırakmayı düsünme, kendı aklını kullan

ha bu arada bayan yüzücülerle de irtibata geç, bu durumun onları rahatsız edıp etmediğini artılarını eksilerini konus ona göre karar ver devam etmeli miyim etmemeli miyim :)) hakkında hayırlısı olsun sevgiler

Yapayım mı yapmayayım mı diye düşünürken onun öyle demesi beni bırakmaya yönlendiriyor.Yoksa ben bırakmayı zaten düşünüyordum.
Teşekkürler canım :24:

Evet millet karar vermemde çok yardımcı oldunuz teşekkürler.
En azından ilk derdim için bir karar verebildim sağolun. :51: :31:

Nasıl desem.. İnsanların hayallerinin peşinden koşması çok güzel bir şey. 6 yaşında başladığım buz patenini 14 yaşında bıraktım. Buz pateni uğrunda okula bile gitmediğim dönemler oldu. Öylesine bir tutukuyla aşıktım ben. Hala da öyle. Neden mi bıraktım ? Zamanla vücudum buza ve soğuğa karşı tepki vermeye başladı. Ne zaman soğuk bi yerde uzun süreli bulunsam vücudum ellerim ve yüzüm kıpkırmızı olurdu. Hala da soğuk günlerde eldivensiz, kremsiz vs çıkamam.
Sonuç olarak hayallerimden vazgeçtim.
Demem o ki yarın öbürgün bu kariyerinin peşinden gitsen, Allah korusun uzun sürekli bir sakatlığa yakalanıp yüzmeyi bıraksan, vücuduna ve kariyerine mal olacak. Elinde hiç bir şey kalmayacak.
Sen o çocuğu falan bırak da ilerisini, asıl kendini düşün. İnsanlar değişir, gelir, geçer.
Evet, yüzmeye devam et ama hobi olarak. Bana soracak olursan meslek olarak devam etmek bir sporcu için ciddi bir karar.
Günümüzde futbolcuları da görüyoruz. Bir sakatlık yada yaşlarının ilerlemesi kariyerleri demek.
Bana soracak olursan yüzmeye hobi olarak devam eder, kariyerime bakarım.

benim fikrim..yani sanırım ben olsaydım vücudumu tercih ederdim ve yüzmeyi bırakırdım .... :26:

bir erkek için değil de kendiniz için bırakın eğer bırakırsanız. O erkek ömrünüzün sonuna kadar yanınızda olmayacak buna %100 eminim. Ayrıca yine sporcu bir beyle evlenirsiniz ne var bunda.

sırf çocuk öyle dedi diye vazgeçmeyi düşünmen saçmalık olur, sanki çocuk sana yüzmeyi bırakırsan birlikte oluruz demiş gibi.

sen dünya güzeli olsan bile çocuğun seni seveceği ne malum. eğer parlak bir sporcuysan devam et yok il , bölge birinciliği ile falan kalacaksan hiç vücudunu heba etme.

bir erkek için değil de kendiniz için bırakın eğer bırakırsanız. O erkek ömrünüzün sonuna kadar yanınızda olmayacak buna %100 eminim. Ayrıca yine sporcu bir beyle evlenirsiniz ne var bunda.

%100 eminim yazmışsınız ya morelim bozuldu :27:

boyun posun olduktan sonra, güzelliğine de güveniyorsan bunları hiç dert etme bence. benim de omuzlarım geniş eskiden askılı sıfır kol bile giymezdim ki yazlık bi yerde yaşıyoruz düşün bi de.. ama sonradan düşük omuzlu ya da hiç omzum olmamasındansa böyle olmak daha iyi dedim ve kendimle barıştım. ki erkek arkadaşım, normal arkadaşlarım falan da laf arasında omuzlarımın ne kadar güzel olduğunu giydiğim kıyafeti taşıdığımı falan söyleyene kadar ben buna cesaret edememiştim... ama artık giyiyorum çok da mutluyum:) hem bak geçenlerde şükran ovalı diye bi oyuncu ile ilgili okuduğum bikaç yorumu sana alıntı yapayım: kadının erkeksi hatlara sahip süper bi hatun olduğunu söyleyen, omuzlarının fazla geniş olması sebebiyle normal bir entarinin bile fazla kadınsı durduğunu söyleyen var. yorum yapanların çoğu da kadının dillere destan güzelliğini anlatmış durmuş. yani bazen farklı olmak iyidir, herkes gibi olmaktansa ;) boşver senin de bi farkın olsun üzülme, begenen seni her türlü begenir..

bende lısanslı basketbolcuydum ortaokulda...boyum uzundu gelecegım parlaktı...ama bı baktımkı basketcı ablalarımın vucutları erkek gıbı cok ırıler bole kapkalın kaslı vucutlar...bıraktım..ben bole olmak ıstemıyorum dedm..keske hıc yapmasaydım dıyorum sımdı cunku alt bacagım oyle kaslı kı..ben kalın hıssedıyorum boyun uzun kotu durmuyo dıolar ama bılmıyorum ya...yasında kucukse bence bırak..karın ve kol kasları daha cabuk yuvarlaklasır bence..ılerde ıyıce kadınlıgını hıssetmeye basladgında pısman olursun.cunku anladgım kdaryla kadınlıgına onem veren bırısın ve oyle olcaksın..bazı ınsanların tarzı daha farklıdır takmaz ole seylerı bazısı ıcınde onemlıdır...kadınsı olmak hos ve guzeldır bence..bayan dedıgın naıf gorunmelı...tabıkı hersey dıs gorunus dııl kendı tercıhı olmadan ole olanlarda var ama sen suan secım yapabılıyosun...ve meslek olarak dusunmuosan kesnlıkle uzatma bırak yuzmeyı..hobı olarak yap haftada bı gun gıt sadece felan..sporcularıda taktır edıyorum ama spor hayatını tamamen adaman gereken bısey baska hayatın olmıcak olsa bıle sana uyucak coluk cocuk zor es zor..ve bı sakatlıkla tum emeklerde bosa gıdıyo..ben ondan sporun hobı olarak yapılmsı gerekyıgıne ınanıyorum..secımlerınde basarılar hayatta basarılar umarım hersey gonlunce olur

boyun posun olduktan sonra, güzelliğine de güveniyorsan bunları hiç dert etme bence. benim de omuzlarım geniş eskiden askılı sıfır kol bile giymezdim ki yazlık bi yerde yaşıyoruz düşün bi de.. ama sonradan düşük omuzlu ya da hiç omzum olmamasındansa böyle olmak daha iyi dedim ve kendimle barıştım. ki erkek arkadaşım, normal arkadaşlarım falan da laf arasında omuzlarımın ne kadar güzel olduğunu giydiğim kıyafeti taşıdığımı falan söyleyene kadar ben buna cesaret edememiştim... ama artık giyiyorum çok da mutluyum:) hem bak geçenlerde şükran ovalı diye bi oyuncu ile ilgili okuduğum bikaç yorumu sana alıntı yapayım: kadının erkeksi hatlara sahip süper bi hatun olduğunu söyleyen, omuzlarının fazla geniş olması sebebiyle normal bir entarinin bile fazla kadınsı durduğunu söyleyen var. yorum yapanların çoğu da kadının dillere destan güzelliğini anlatmış durmuş. yani bazen farklı olmak iyidir, herkes gibi olmaktansa ;) boşver senin de bi farkın olsun üzülme, begenen seni her türlü begenir..

Teşekkürler canım yazdıkların için :34: İçimi açtın :1:
Omuzlar hadi diyelim iyi süper, üçgen vücut vardır ya ense kısmında bir anormal fazlalık olur felan. O konuştuğum kızda aynı üçgen vücut vardı. Hatta benzer bir resmini de koyuyorum...
$6004435.jpg
Ensenin orasını bir kadında düşün :37:

bende lısanslı basketbolcuydum ortaokulda...boyum uzundu gelecegım parlaktı...ama bı baktımkı basketcı ablalarımın vucutları erkek gıbı cok ırıler bole kapkalın kaslı vucutlar...bıraktım..ben bole olmak ıstemıyorum dedm..keske hıc yapmasaydım dıyorum sımdı cunku alt bacagım oyle kaslı kı..ben kalın hıssedıyorum boyun uzun kotu durmuyo dıolar ama bılmıyorum ya...yasında kucukse bence bırak..karın ve kol kasları daha cabuk yuvarlaklasır bence..ılerde ıyıce kadınlıgını hıssetmeye basladgında pısman olursun.cunku anladgım kdaryla kadınlıgına onem veren bırısın ve oyle olcaksın..bazı ınsanların tarzı daha farklıdır takmaz ole seylerı bazısı ıcınde onemlıdır...kadınsı olmak hos ve guzeldır bence..bayan dedıgın naıf gorunmelı...tabıkı hersey dıs gorunus dııl kendı tercıhı olmadan ole olanlarda var ama sen suan secım yapabılıyosun...ve meslek olarak dusunmuosan kesnlıkle uzatma bırak yuzmeyı..hobı olarak yap haftada bı gun gıt sadece felan..sporcularıda taktır edıyorum ama spor hayatını tamamen adaman gereken bısey baska hayatın olmıcak olsa bıle sana uyucak coluk cocuk zor es zor..ve bı sakatlıkla tum emeklerde bosa gıdıyo..ben ondan sporun hobı olarak yapılmsı gerekyıgıne ınanıyorum..secımlerınde basarılar hayatta basarılar umarım hersey gonlunce olur

Aynen canım sana katılıyorum kollarımın kaslandığını fark ettim nasıl şoka girdim kolumu bir sıkıyorum görsen sanki erkek gibi :52:
Bacaklarım hele kaslı oldu dedim ben Kadınlar Kulübü ne bir konu açayım :5:
Sağol canım artık profesyonel bir şekilde yüzme isteğim kalmadı zaten :25:

ben bunu hep düşünürdüm bu kızlar hiçmi takmıyor bu durumu diye. eğer meslek olarak devam etmiceksen kesinlikle bırak

ay bana bunu ergenlik döneminde desen kesin spor derdim ozaman vucut oluşumunu
inkar ediyosun bol bol giyiniyosun ama şimdi kesinlikle kaslı kadın iğrenç aşrıya kaçılmadan
hanı böyle ne tam baklava nede kendini salmış bi göbek çok hoşuma gidiyor heleki göğüsler
dişiliğin simgesi keşke bendede biraz göğüs olsaydı çok kıskanıyom öyle göğüsleri olan kadınları
bencede kesin bırak

Son düzenleme:
Back