[sıze=3]bi dk ya çocuk çok zenginse reklamlarda oynuyorsa senden niye borç istiyor anlamadım:26:
işte sorun da bu benimle konuşmak için! [/sıze]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze=3]bi dk ya çocuk çok zenginse reklamlarda oynuyorsa senden niye borç istiyor anlamadım:26:
sen bu çocukla karşılaşmadan önce de bu durumdan rahatsızmıydın? eğer birilerine bağlı olmadan da bu görüntüden rahatsız oluyorsan bence bırak. ama duygusal durumundan dolayı ise biraz daha düşün. sen mutlu olmadıktan sonra sürekli 1. olsan ne olur ki.seni gerçekten mutlu edecek şeyi yalnız sen bilebilirsin.
o cocuk için değil kendin için bırakacaksan bırak, sporu bıraktıgında o cocugun sana duygusal anlamda bir şeyler hissedeceğinden emin misin ? öyle dedi diye bırakmayı düsünme, kendı aklını kullan
ha bu arada bayan yüzücülerle de irtibata geç, bu durumun onları rahatsız edıp etmediğini artılarını eksilerini konus ona göre karar ver devam etmeli miyim etmemeli miyim :)) hakkında hayırlısı olsun sevgiler
bir erkek için değil de kendiniz için bırakın eğer bırakırsanız. O erkek ömrünüzün sonuna kadar yanınızda olmayacak buna %100 eminim. Ayrıca yine sporcu bir beyle evlenirsiniz ne var bunda.
boyun posun olduktan sonra, güzelliğine de güveniyorsan bunları hiç dert etme bence. benim de omuzlarım geniş eskiden askılı sıfır kol bile giymezdim ki yazlık bi yerde yaşıyoruz düşün bi de.. ama sonradan düşük omuzlu ya da hiç omzum olmamasındansa böyle olmak daha iyi dedim ve kendimle barıştım. ki erkek arkadaşım, normal arkadaşlarım falan da laf arasında omuzlarımın ne kadar güzel olduğunu giydiğim kıyafeti taşıdığımı falan söyleyene kadar ben buna cesaret edememiştim... ama artık giyiyorum çok da mutluyum:) hem bak geçenlerde şükran ovalı diye bi oyuncu ile ilgili okuduğum bikaç yorumu sana alıntı yapayım: kadının erkeksi hatlara sahip süper bi hatun olduğunu söyleyen, omuzlarının fazla geniş olması sebebiyle normal bir entarinin bile fazla kadınsı durduğunu söyleyen var. yorum yapanların çoğu da kadının dillere destan güzelliğini anlatmış durmuş. yani bazen farklı olmak iyidir, herkes gibi olmaktansa boşver senin de bi farkın olsun üzülme, begenen seni her türlü begenir..
bende lısanslı basketbolcuydum ortaokulda...boyum uzundu gelecegım parlaktı...ama bı baktımkı basketcı ablalarımın vucutları erkek gıbı cok ırıler bole kapkalın kaslı vucutlar...bıraktım..ben bole olmak ıstemıyorum dedm..keske hıc yapmasaydım dıyorum sımdı cunku alt bacagım oyle kaslı kı..ben kalın hıssedıyorum boyun uzun kotu durmuyo dıolar ama bılmıyorum ya...yasında kucukse bence bırak..karın ve kol kasları daha cabuk yuvarlaklasır bence..ılerde ıyıce kadınlıgını hıssetmeye basladgında pısman olursun.cunku anladgım kdaryla kadınlıgına onem veren bırısın ve oyle olcaksın..bazı ınsanların tarzı daha farklıdır takmaz ole seylerı bazısı ıcınde onemlıdır...kadınsı olmak hos ve guzeldır bence..bayan dedıgın naıf gorunmelı...tabıkı hersey dıs gorunus dııl kendı tercıhı olmadan ole olanlarda var ama sen suan secım yapabılıyosun...ve meslek olarak dusunmuosan kesnlıkle uzatma bırak yuzmeyı..hobı olarak yap haftada bı gun gıt sadece felan..sporcularıda taktır edıyorum ama spor hayatını tamamen adaman gereken bısey baska hayatın olmıcak olsa bıle sana uyucak coluk cocuk zor es zor..ve bı sakatlıkla tum emeklerde bosa gıdıyo..ben ondan sporun hobı olarak yapılmsı gerekyıgıne ınanıyorum..secımlerınde basarılar hayatta basarılar umarım hersey gonlunce olur