Olimpiyatları izlerken bayan yüzücülere hep üzülürüm. En çokda göğüsleri olmadığı içinTrilyon verseler bu sporu yapmam diyorum. Senin içinde hangi kararı verirsen ver hakkında hayırlısı olur inşaallah.
Birde elle seçilmiş gibi yüzleride erkeklere benziyor, çene genişlemesiyle alakası yok bence. Çene yapısı geniş çok güzel kızlar da var.
simdi benim 2 secenegim olsaydi
iyi bir sporcu-ama kadin gibi kadin olamamak
iyi bi kadin-sporcu olamasam bile yuzmeyi cok seven bunu hobi gibi yapan biri olmak
kesinlikle 2 secerdim
tabi spora asik degilsem
anladigim kadariyla sen de pek asik degilsin
Eğer profesyonelleşmeye başladıysan çenen genişliyor.
Bence bu sorun,bu çocukla alakalı değil.
Bugün Ahmet olur yarın Mehmet olur.Mutlaka birisinin seni beğenmesini isteyeceksin.
O yüzden,kimse için vazgeçme kısmına katılmıyorum.
Sen bu şekilde kendini iyi hissetmiyorsan,sorun var demektir.
Yüzme,profesyonel olarak kaç yaşına kadar yapılır bilmiyorum.
Çok uzun olmasa gerek...Buna bakarak kar zarar karşılaştırması yapabilirsin.
Yani mesela 29 yaşına kadar madalya peşinde koşmak uğruna,tüm gençliğini bu şekilde geçirmek istiyor musun ?
29 yaşında,madalyaların ve sevmediğin vücudun seni tatmin edecek mi ?
Yüzmeyi birden bırakınca,farklı bölgelerde yağlanma oluyor diye biliyorum.Maalesef gördüm böyle kişiler.
O yüzden,yarışmayı bıraksan bile,azaltılmış tempoda bir süre devam etmeni öneririm.
konunun başını birde sonunu okudum anladığım kadarıyla erkeksi bir vücudunun olmasını istemiyosun birde şu hoşlandığın çocuk var tabi.. onun için değil ama kendin için bırak sporu derim.. hobi olarak yap.. avukat olamassan başka bişey olursun sen mutlu olduktan sonra.. sonuçta aldığın madalyaların kazandığın başarıların mutluluğu bir süre sonra uçup gidecek sonra bir ömür (eğer kaslı ve erkeksi bi vücut istemiyorsan) istemediğin bir vücutla yaşıycaksın iyi düşün derim
Aşık oldum genç için kendime evrim bile geçittiririm. Ama aramızda daha bir şey yok. Geliştirebilirsem dicem ama yanı hep dolu. Yüzmeyi çook seviyorum ama MESLEK OLARAK DEĞİL!
HOBİ OLARAK!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?