Bir değil bin dert! Erkek vücuduna sahip olmak ve aşk.

Yüzme dışında bir spor istemiyorm ki canım... :26:
Ya yüzme
Ya da gelceğimi farklı yönlere çekip çalışıp mimar olmak..

ve bence o çocuğu da takma.aranızda ciddi bişe olsa tamam onu anladık ama kimbilir ilerde nası erkeklerle karşılaşıcaksın :) her erkek farklı tip kadından hoşlanır.kimi zayıf sever kimi uzun kimisi daha farklı.daha 19 yaşındasın.geleceğini düşün bence.ilerde mutlaka birini bulursun :) sıkıntı etmene gerek yok

Tipi güzel. Kişiliğimiz uyuyor mağlum onca senedir tanıyorum ve takp ediyorm (ama o beni takip etmiyor. )
Babam babasıyla arkadaş sürekli selamlaşıyor vs.

Beni anlamana sevindim canım.
Profesyonelliğe adım adım giderken bunu engelleyen 2 engel: Vücudum ve Aşkım

vücudum ıçın dıyorsun ama ınan bana yüzmenın çoook faydası var
kendımden bılıyorum
aşkın ıçın bırşey dıyemıcem
mesela ben erkek arkadaşımla çıkmaya başlarken ondan çok kaslıydım bıde benımkı topcu olcak
sonra oda hırs yaptı karnı benım kı gıbı olsun dıye ama hala şışko o ayrı...

tamamen bırakma, ama başka şeylere yönelmenı tavsıye ederım
mımarlık okumak ıstıyorum dıyorsun
ona ağırlık verebılırsın
aılende bu durumu anlayışlı karşılacaktır emınım

Ama o çok zengin! Arkadaşına borcu olması imkansız!
Bu konuşmak için bir sebep olabilir mi diye düşünmekten 3 gündür uyuyamıyorum.
Uykusuz kaldım ağlıyrum
Yani aşığım

Kızın yüzmede süper başarılı ve sürekli madalyalar paraar kazanıyor geleceği parlak.
Çalışıp mimarlıığı kazanmasına izin verir miydin? Kazanacağım bile belli değil :18:

bi de şuna takıldım ergen gibi vücudu olmasın demiş ya yani ne alaka tam konuşmadan ne kasdettğni anlayamazsn bnce

Dolgun göğüs. Dolgun kalça. Güzel surat (sivilceli değill kız suratı)
O bende mümkün ama açıkcası yağım kas olduğundan beri byük azalma gösterdi

Dolgun göğüs. Dolgun kalça. Güzel surat (sivilceli değill kız suratı)
O bende mümkün ama açıkcası yağım kas olduğundan beri byük azalma gösterdi

Öyle derler derler alakasız birisini bulurlar sonra emin ol söyledikleri gibi kız bulan çok az erkek gördüm hiç o kadar net çizilmiyor profil

Kızın yüzmede süper başarılı ve sürekli madalyalar paraar kazanıyor geleceği parlak.
Çalışıp mimarlıığı kazanmasına izin verir miydin? Kazanacağım bile belli değil :18:

ama kızım mutsuz
başka bı meslek yapmak ıstıyor
tabıkı ızın verırdım

senın aılenı bılemeyız tabıkı yorum yapması kolay
ama gerçekten sadece hobı olarak devam etmek ıstıyorsan cesaret edıp aılene söylemelısın
yoksa çok büyük bı keşken olur hayatında

Öyle derler derler alakasız birisini bulurlar sonra emin ol söyledikleri gibi kız bulan çok az erkek gördüm hiç o kadar net çizilmiyor profil

zaten hep öyle değil midir kafamızda yıllarca birini tasarlarız.snra aşık oluruz.hepsi puufff ..

Söyledim. Saçma hatalar yapma diyorlar. Çizimim güzel ama yüzmem 100 kat daha guzel. Onların hakkınıyuyemem kaç sene beni yaz kış demeden havuza gönderdiler. benim yüzünden havuzlu yere taşındık.

zaten hep öyle değil midir kafamızda yıllarca birini tasarlarız.snra aşık oluruz.hepsi puufff ..

Aynen öyle tabi ki benim sevdiğim tek erkek vardı hep kambur duran benden kısa esmer kara kuru tek kaş bir çocuk böyle anlatınca ne kadar kötü geliyor Ama bir de onu benim gözümde görseydiniz Gönül işleri tamamen Allah'ın dilediği gibi ben buna inanıyorum..

Son düzenleme:

Insanların %90ı ilk aşkıyla evlenirmiş. O benim ilk aşkım ama onun ilk aşkı ben değilim. internette gördüm. 2 yıl önce ilanı aşk etmiş bir kıza . :2:

öncelikle kusura bakmada zenginliğe hediyelere fazlaca önem veriyor gibisin
yüzmedeki verilenleri ve hoşlandığın çocuğun zengin oluğundan bahssetmişsin
üstelik ' Zengin olduğu için mi değil mi bilmiyorum.' şeklinde kafanda düşünce de
var.bence bu düşünce varsa aşk yoktur...
Aşırı derecede kararsızsın çocuğunda senden hoşlanmadğı çok belli herhangi
bir hareketlilik yok
sonra '. Soyadını söylesem reklamları takip ediyorsanız eğer hemen tanıyabilirsiniz. Sormayın'
demişsin merak etme kimse yoklama almıyor burada
bunu da neden deme gereği duydun onu da anlamadım kesinlikle oturup güzelce düşünmelisin
kafan çok karışık:?:

Benim iki kuzenim de profesyonel yüzücü.. iki kardeş. biri kız biri erkek. kız olanın vücudu gayet fit ve gayet de hoş. (ikisi de tr dereceleri yapmış yüzücüler, hatta erkek olan triatoncu) Valla Tr şampiyonu kızın vücudu bana erkek vücudu gibi de gelmiyor hçi hayet sağlıklı bacakları çok düzgün beli incecik, omuzları geniş güzel.. ne giyse yakışıyor.. Bence siz fazla abartıyorsunuz (ya da yapınız gereği bu şekilde gelişti kas gruplarınız...) yüzücülerin vücudunu şahsen çok beğenirim

ikinci de sadece şunu söyliycem size kimse zaten soyadını sormadı çocuğun.. siz kendiniz merak uyandırsın diye yazmışsınız konuyla bi alakası yok bunun.. zenginliğinden mi etkileniyorum falan demişsiniz... yaşınız da az değil yani.. insanların zenginliğinden etkilenerek ilişki kurmak isteyecekseniz eğer o zaman derhal bu güzel sporu bırakın manken(!) gibi olun ve hemencecik bi zengin koca bulun...

her şeyin cevabı çok basit vücudunuzn daha fazla erkek vücuduna dönmesini istemiyorsanız bırakın..mimar da olmak istiyomuşsunuz buna uğraşın yüzme dediğiniz gibi hobi olarak kalsın. Ve o çocuğa aşık fln olmuş olamazsınız çok saçma aşkım için cümleleri fln sanırım popülerliği etkilemiş.ne istedğiniz belli zaten...MİMARLIK.

Bak canım, yüzücülüğü eğer hobi olarak yapıyorsan bence bırak.. Çünkü (kendı adıma konuşuyorum) erkek vücuduna sahip bayanlar bana çok itici geliyor... Bir bayansan bir bayan gibi gözükmelisin.. Ömrünün sonuna kadar yüzme mi yapacaksın .. İlerde bir eşin ve çocukların olacak belkıde başka bir mesleğin olacak o zaman çok sıkıntı çekersin.. Şu ana kadar çok madalya almışsın , ailen gurur duymuş bundan sonra yapmasan çok bişey değişmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…