Kadınlık olimpiyatlarda ölüyor - YÜKSEL AYTUĞ - Sabah
Yüksel Aytuğun bu yazısını hatırlattın bana , güzel vücutlu bir sürü kadın bulabilirsin ama bence bu denli ,iyi bir yüzücüysen bunu bırakmamalısın , hem fitim diyorsun işte ne güzel , kaslı olmanda ufakbir dezavantaj sadece kafana takmaçok
ilk bakışta dış güzellik önemli gibi gelir ama içi boş olduktan sonra güzelliği kim ne yapsın,sadece güzellikle ne kadar mutlu olunabilir,elbetteki çok az... güzel olmak için,başkalarının istekleri için hayatınızı yönlendirmeyin.. kendinizin gerçekten ne istediğinize önem verin,kndinizi önemsyin ve başkaları için değil kendiniz için, nasıl mutlu hissediyorsanız o şekilde yaşayın...
ilk bakışta dış güzellik önemli gibi gelir ama içi boş olduktan sonra güzelliği kim ne yapsın,sadece güzellikle ne kadar mutlu olunabilir,elbetteki çok az... güzel olmak için,başkalarının istekleri için hayatınızı yönlendirmeyin.. kendinizin gerçekten ne istediğinize önem verin,kndinizi önemsyin ve başkaları için değil kendiniz için, nasıl mutlu hissediyorsanız o şekilde yaşayın...
her zaman savunduğum şeyi tekrar söylicem.bi başkası için değişme.eğer kendin ciddi anlamda rahatsız oluyosan vücudundan bırakmaktan başka çare yok sanırsam ama yine de sonradan pişman olcağn karrlar verme
Sen doping kullanıyor musun ki tatlım? Benim bir arkadaşım koşucuydu , doping veriyordu açıkçası antrenörü ve o da bunu kabul etmişti yani göz göre göre erkeksileşmeyi. Bence değmez ben olsam bırakırdım.Spor yapmak elbette güzel ama her şeyin bir ölçüsü var ne fazlası ne azı.Ama bu benim görüşüm eğer sen böyle mutluysan kim ne diyebilir ki
reklamlardaki genci cok merak ettim...
yuzmeyi hobi olarak seviyorsan ve vucudundanda memnun degilsen bence artik birakmalisin ilerde donusu olmayacak bi vucuda sahip olabilirsin mimarliga hazirlan ve istedigin meslegi yap,
sevdigin cocuk hakkinda birsey diyemicem sana ilgisi varmi yokmu belli degill :26:
inan bn olsam napardm bilmiyorum o kdr çıtı pıtıyım ki böyle bi vücudumun olmasını isterdm heralde.şimdi çok sorun yoksa rahatsz olduğunda ve bu seni mutsuz etmeye başladığında bıraksan.çünkü mutsz olduktan snra sporun da bi önemi kalmıo
REklamlarda değil ayol.Soyadı bir şirketin ismi reklamlara çıkıyor. Ama çok nadir. Yani zenginler.
Aynen belli değil ama taşınmadan önce onu kendime sevdirirsem gittiğim yerde buluşabilirz ve ben yine buraya gelirim. Ama olmazsa bir ömür göremicem
bende 6 sene boyunca yüzdüm anlıyorum senı
benımde omuzlarım genış karnım kaslı
ama benım hoşuma gıdıyor, tabı senın anlattığın kadar kaslı değılım ama fıt olmak güzel
erkeksı olmadığın süre tabı
ben yüzmeyı bıraktım, hobı olarak arada gıdıyorum ama çok faydasını gördüm zamanında
Yarışlarda doping kullanmam yasak. Normal hayatta provalarda neden kullanıyım ki
Bırakmak istiyorum, yalnızca hobi olarak yapmak. Mutluyum ama sarsıntıda. Bozulmaya başladı şimdiden. İleriden endişeleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?