Bir de Yazlığıma Bakın

daphnis35

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
326
0
641
52
İzmir
Kızlar yazlığımızı geçtiğimiz yaz başında aldık,Bodrum'da.Ama yazın hemen kalalım diye fazla eşya alamadık.Çok acele işimizi görecek şeyleri koyduk.Bir de çok fazla foto yok.Tabii o zaman bu siteyi bilmiyordum..:)) Bilsem ayrıntılı çekerdim.Olanlarda hep biz varız.Biraz seçtim içlerinden.ınşallah bu yaz evimi daha iyi dekore edeceğim.Şimdiden bazı eşya ve aksesuarları alıp hazırlıyorum.
Burası dışardan görünüşü:

Son düzenleme:
Çok güzel hihoyyyt
Bodrum hayallerimi süsler hep zaten :Saruboceq:
Güle güle oturun

hayırlı günlerde oturun....

içerden görünüşü nerde??

Geldi içersi de.Ama çok fazla foto yok.Olanlarda hep ailecek çekilmişiz..En az kişili olanları seçtim.
Burası alt kat salon ve mutfak.

Bu da daha ilk günlerde.Sadece oradan aldığımız mobilyalar gelmiş.Milas'tan el dokuma halılar almıştık onlar bile yok.

Son düzenleme:
Şimdi de üst kata çıkıyoruz.Üstte bizim yatak odası ve oğluşun odası ,banyo var.

Bizim yatağa serilen oğluş.

Oğluşun odasından:

Üst kat balkonundan:

Bizim yatak odasının balkonundan:

Son düzenleme:
allah huzurla tadını almayı nasip etsin kardeşim,

bizde nyetliyiz,darısı başımıza inşallah..

yaa bayıldım ne kadar huzur verici...
bak şimdiiii yaz tatilini ve bodrumu özledim ama yaaaa...

cnm sakıncası yoksa bişey sorucam bizde yazlık bakıyoruz şu aralar..ama daha çok istanbula yakın yerleri..siz bodrumun neresinde ve ne kadara aldınız acaba?

çok güzel...sağlıkla ve mutlulukla çooook uzun yıllar oturun inş...

Ay ne güzel şimdi orada olmak var

Güle güle ağız tadıyla oturun yazlığınızda

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.Gidince daha güzel fotolar çekeceğim.Hepinize sevgiler.

cnm sakıncası yoksa bişey sorucam bizde yazlık bakıyoruz şu aralar..ama daha çok istanbula yakın yerleri..siz bodrumun neresinde ve ne kadara aldınız acaba?

Canım bizimki Bodrum Gündoğan'da .Türkbükü ve Yalıkavak arasında biliyorsan eğer.Evimiz denize yürüyerek 10 dakika falan sürüyor.Gündoğan'ın beyaz bayraklı güzel bir plajı ve denizi var.Sakin bir yer.Ancak Bodrum merkez,Türkbükü vb yerler gibi gece çok hareketli değil.Gece hayatı için Türkbükü'ne veya Bodrum'un içine gitmen gerek.Biz sakin oluşu,temizliği açıısından çoluk çocuk rahat edieceğimizi düşündük buryı laırken.Ve çok memnunuz.Fiyatı biz 140.000 tl aldık.Genelde 120 den başlıyo,170 e kadar evler var.Tabii daha hareketli yerlerde fiyatlar yükseliyo.

harika bi ev arti bodrumda of of offf tadindan yenmez allah huzur icinde saglikla oturmayi nasip etsin ve allah bizlerede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…