Bir de Yazlığıma Bakın

canım yazlıgınıza bayıldım.gule gule oturun INSALLAH..bodrumun nersınden aldınız?denıze yakınmı?ben cok begendım walla:) bu yaz gelıp bakabılırım oralara..

Gayet güzel,güle güle oturun.Sakin ve dingin bir yerde olması da ayrıca güzel.Yavaş yavaş bütün eksikler tamamlanır.Kışlık evinizide gördüm az önce,ben evde yaşanmışlığa önem veririm.Bir eve girdiğim zaman o evin ruh halini hissedebilmeyi isterim,oldukça sıcak ve samimi bir eviniz var.Zaten İzmir'de yaşamak başlı başına bir ayrıcalık:)bende bunun keyfini çıkaran,kıymetini bilen İzmirlilerdenim.İçinize sinsin,güle güle oturun.

canım yazlıgınıza bayıldım.gule gule oturun INSALLAH..bodrumun nersınden aldınız?denıze yakınmı?ben cok begendım walla:) bu yaz gelıp bakabılırım oralara..

Bodrum Gündoğan da evimiz.Türkbükü ve Yalıkavak arasında.Denize yürüyerek 10 dakika.Çok uzun ve çok temiz bir denizi var.Beyaz bayraklı.Yalıkavak ve Türkbükü nde temiz deniz hatta plaj bulmak imkaznsız.Fakat Gündoğan beyaz bayrak almış bir belde.Biz çok seviyoruz.tavsiye ederim.

yazdıklarına katılıyorum.Ev insanın kişiliğini,hayata bakış açısını,yaşam biçimini yansıtır.Gördüğün gibi benim evim de benim kişliğimi yansıtacak şekilde .Ev bewnim bir parçam olmalı.Evimdeki her objenin benim dünyaya bakış açıma uygun olması gerek.
Bu güzel yorumun için de ayrıca teşekkür edrim bir İzmirli olarak İzmiri soluyan arkadaşıma.

çok çok güzel bayıldım desem inanırmısın süper ya....havuzlu olması çok büyük avantaj allahım bizede nasip eder inşallah böyle ev almayıı yazlıklarda kalmayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…